Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Benim icin kotu olma ihtimali yok. Kendi firmasini kurmaya calisan birkac yazilimci nerd'un olaylarini anlatiyor. Tesekkurler HBO. http://www.cnet.com/news/first-full-trailer-for-hbos-silicon-valley-with-steve-jobs-joke/ http://www.youtube.com/watch?v=69V__a49xtw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 hbo iyi de nördleri sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 öf hintli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Lan hbo için seks kanalı falan dedik , şimdi nerdleri hem şirket kuran başarılı girişimci hem zengin hem sevişen insanlar olarak gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Hello Ladies gibi bu da tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bir entourage bir ari gold daha bekliyorum ben hbodan filmi geliyor ama yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ortalama bi giris oldu ama ben umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben begendim pilot icin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 7 bölüm çıktı. baya güldürüyor, güzel bi dizi. İzleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 mutlaka izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pilotu nedense beğenmedim ama öyle bir devam etti ki. benim için yılın dizisi. must-watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ilk bölümü izledim nefret ettiğim herşeyin birleşimi resmen bunun için hello ladies i iptal eden öküzlere selam söyluyorum aptal herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 sen nefret ediyosun diye adamlar dizi mi yapmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 gerçekten başarılı bir komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tam alismistik, niye bitirdiler ingiliz dizisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ahahah son tiptotip muhabbeti mükemmeldi. güzel final. 2.sezon olacak dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 T.J Miller müthiş bir herif ya. Her "Aviato" diyişinde kıkırdıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Sezon finali süperdi. İyi güldürdü, heyecanlandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 vasat ama potansiyeli yüksek. ilk bölümlerde çok fazla stereotypelara abanıyor. onu bırakınca daha iyi oluyor. t.j. miller kendini oynuyor. martin starr kendinin satanist versiyonunu oynuyor sdfsdf. hatta zach woods da kendini oynuyor şimdi düşünce... ben izlerim. bazı anlar için değiyor: isim pazarlığı ve adamın richard'ı otistik sanması, grafitti'nin muzafferliği ve epik dinesh gilfoyle code bonerı ahah. umarım patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 umarım patlar allah belanı versin hbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 @Flassh abi ilk bölümü izleyip karar verme. 4. 5. bölümlerde sevdiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.scribd.com/doc/228831637/Optimal-Tip-to-Tip-Efficiency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 noldu bu sezon arası falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 muhteşem bir dizi bu.. https://www.youtube.com/watch?v=9YOEEpWAXgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mithat said: Lan hbo için seks kanalı falan dedik , şimdi nerdleri hem şirket kuran başarılı girişimci hem zengin hem sevişen insanlar olarak gösterecek. ahaha bu arada dizi güzel olacak gibi ama belli de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar