LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Steam'de DNS'lerden kaynaklanan bir sıkıntı var, o yüzden Comodo DNS falan kullanamıyorum. OpenDNS anca düzgün çalışıyor. Öteki DNS'lerde Steam'de navigate edemiyorum. Store, inventory, market falan yalan oluyor. Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Steam sorunu aynen bana da olmustu, Steam'in clientinda navigate edememe. Sonra duzeldi. VPN'le girince duzeliyodu hatta, ama VPN'le cok lag oluyodu ondan giremiyodum. Birkac hafta onceydi bu, hangi DNS'leydi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 comodo dnsle steam sorunsuz bende. steame vpnle girmeyin bu arada bence, aniden perma ban yiyebilirsiniz vpn ile girmişken bi şey alırsanız, hatta alışverişe bile gerek yoktu sanırım vpn ile login olmak eula ihlaline yetiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Steam için Yandex DNS kullanıyor bizim elemanlarda sorunsuz diyorlar. Bakınabilirsiniz ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bu dns olaylarından sonra benim net fenalarda. Şu an önceden kullanıdığım dnsi kullanıyorum fakat bariz fark var hızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 141.211.125.17 141.211.144.17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 güzel dnsler hızlı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 google dns in akibeti ne oldu hala telekoma mı gidiyor nasıl kontrol ediyoruz anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ilk mesajda yaziyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 said: Unfortunately they are intercepting ALL DNS traffic from withing Turkey. They're transparently redirecting traffic to port 53 (DNS) to their own DNS servers. Eg. You are not able to use any outside DNS server from within Turkey at moment. Söyle birşey okudum bugün.Böyle birşey mümkün mü? Tüm custom dns leri kendi DNS serverlarına yönlendirebiliyorlar mı? Flassh said: google dns in akibeti ne oldu hala telekoma mı gidiyor nasıl kontrol ediyoruz anlıyoruz? Ben google dns iplerine ping attığımda 17ms çıkıyor SOL ile.Direk ttnet dns serverlarına yönlendirmişler işte google dns adreslerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 HideIPVPN'nin paid DNS'sini kullaniyorum ben ve calisiyor. Tum DNS'leri yonlendirme diye bir sey yok. DNS geo-restricted siteleri proxy'den geciriyor, calistigina eminim bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Dark_Soul said: said: Unfortunately they are intercepting ALL DNS traffic from withing Turkey. They're transparently redirecting traffic to port 53 (DNS) to their own DNS servers. Eg. You are not able to use any outside DNS server from within Turkey at moment. Söyle birşey okudum bugün.Böyle birşey mümkün mü? Tüm custom dns leri kendi DNS serverlarına yönlendirebiliyorlar mı? Flassh said: google dns in akibeti ne oldu hala telekoma mı gidiyor nasıl kontrol ediyoruz anlıyoruz? Ben google dns iplerine ping attığımda 17ms çıkıyor SOL ile.Direk ttnet dns serverlarına yönlendirmişler işte google dns adreslerini. 8.8.8.8'e 20ms ping atıom ben de ama google'ın türkiye serverlarına yönlendiriyor galiba, ttnet olsa 8-10 çıkar çünkü (ttnet dns 195.175.39.40 pingle 7-8 falan görecen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bu yönlendirme işini nasıl yapıyorlar? Yani yasal bir şey mi.. Yasal olmasa yapamazlar gerçi de.. Google "hop kardeş" deme hakkı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 hop deme hakkı var da kendi de işine geldiği için izin veriyor tahminen, olayda TT ile alakalı değilde direkt BTK ile alakalıdır. Vergi mükellefi sonuçta, dünyada müşterilerini devlete satma konusunda lider firmalardan biridir google asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bir de umurunda mi zaten geliri ve var olma sebebi bizi pazarlamak olan bir sirketten bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 haha çok ayıp arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 mortis çalışan DNS yaz bir işe yara. google dedin türktelekom çıktı das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar