Solozzo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Kaynak için teşekkürler, hemen haberini hazırladık. Tıklayın :) xetraynex said: http://googleonlinesecurity.blogspot.com.tr/2014/03/googles-public-dns-intercepted-in-turkey.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Solozzo said: Kaynak için teşekkürler, hemen haberini hazırladık. Tıklayın :) xetraynex said: http://googleonlinesecurity.blogspot.com.tr/2014/03/googles-public-dns-intercepted-in-turkey.html Haberde çeviriyi "Google DNS sisteminin pek çok Türk İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP) tarafından engellendiğine dair çeşitli güvenilir raporlar aldık ve kendi araştırmalarımızla da bu durumu teyit ettik." şeklinde yapmışsınız. "Engelleme yaptılar" demiyor orda, "intercepted" yolu kesilmek, yol değiştirmek anlamıyla kullanılıyor, daha vahim bir olay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 O kadar teknik bilgisi yoktu çeviren kişinin fakat ben elimden geldiğince yardımcı oldum, cümleyi toparlama konusunda yardımcı olursan minnettar kalırız, kimseye yanlış bilgi aktarmış olmayalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 http://www.radikal.com.tr/teknoloji/turkiyede_dnsler_zehirlenmeye_basladi-1183932 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 DarKRideR said: Ha ama şu var. Mesela babamın elinde farklı şifreler ile kullanabildiği 20'ye yakın sistem var. O sistemlerden bir kaçında ağ üzerinden PC'ne bağlanıp, kurulu programlardı işte keylerdi vs. hepsini görebiliyor. Bir nevi keylogger, trojan gibi bir şey asdf Tabii bu babam gibi yetkili çok az insan da var. Çalışanların %95'i falan buna ulaşamıyor. remote desktopunuz hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 çok eğleniyorum lan şu tarz başlıkları okudukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bazen aklima geliyor madem o kadar remote makinelerimiz..parasi neyse verelim faturalara yansisin..bizi ugrastirmadan 2-3 sezon dizi,ortaya karisik busty..ben klasoru ayarlar birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 safedns'te patladı sanırım twitter için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 aynen safedns'i de yönlendirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 dnscrypt kullanan arkadaşlar vpn açtıklarında dnsleri değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 hayır değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Şimdi hangi DNS'ler kaldı elimizde? Bu arada bu dnscrypt nedir, nasıl kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abiler daha iyi açıklarlar ama dns isteklerini şifreliyor. yamulmuyorsam atıyorum twittera gireceksin yazdın twitter.com bilgisayar sorgu gönderiyor kayıtlı dns'ine "twitter neresi abey" diye. dnscrypt ile bu ilk sorgu gönderilmeden localhosttan geçiyor(bu bizim bilgisayarımız) şifreleniyor. ondan sonra dnscrypt arabiriminde seçeceğimiz dns serverına yönleniyor. sevgili devletimiz de bakıyor oha yurttışınıa giden bi istek gibi bişey var diyorlar ama anlamıyorlar ne olduğunu http://dnscrypt.org/ Editor said: hayır değişmez değişiyor lan. saybırgost gullanıyom ben. açtığım zaman saybırghostun dns çözücüsü oluyor bu tcp/ip4 şeysinde. kapadığım zaman localhosta dönüyor. denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 DNSCrypt sifreleme yapiyor, evet. VPN DNS'yi desigtirebilir. Ayarlara bagli. Server ve client side farkli ayarlar var. DNSCrypt calismayi birakti ama bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Viscosity boyle ayarlatiyor mesela: http://cl.ly/image/3h1z432W0a22/Screen%20Shot%202014-04-01%20at%2010.47.51.png Leak test at kontrol icin: http://www.dnsleaktest.com/results.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Comodo hala aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ben kurdum dnscrypt'i, openDNS ip'lerini girdim dns olarak, program'da enable dnscrypt dediğim zaman "status: unprotected" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Calismiyor. Nasil engellemisler bilmiyorum. Bu son olaylardan beri calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 e napıcaz? sıçtık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 VPN olmadan girmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 host dosyasını editleyince dns devreden çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Girdigin tum siteleri ekle oraya o zaman, baska siteye de girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abicim zaten onu diyorum bende hosts dosyasını doldursam ne alacak 1 ms mi fark edecek yaparım kurtulurum eziyetten. sadece girdiğimi gizleyeceğim siteleri girsemde yeterli. milliyet okuyorsam ne olacak ki mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 pc ye dns numarası girerken ikincil dns girmek zorundamıyız ? kullandığım servisin tek dns numarası var, ikinci girilmez ise ne olur bu durumda güvenlik yada performans sorunu olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 hangi servisi kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar