Ryzer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Merhabalar öncelikle. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama bi şeyler yazmayı denicem.. Ne yaparsam yapayım o yaptığım işten tam olarak zevk alamadığımı ve bana boş ve sahteymiş gibi geliyor. İş, evlenme, eğlence gibi konularda bunun gibi. Bazı şeylerde ise inancımı kaybettim ve kabullendim. Sevilme, sayılma ve mutlu olma gibi. Artık içimden mutlu olma isteği dahi pek gelmiyor. Bana göre ben bunları haketmiyorum ve böyle şeyler benim gibi bir insana yakışmaz. Yaşadığım hayat, düşüncelerim ve rahatsızlığımdan dolayı bence yalnız kalmalı ve unutulmalıyım türünde bir sürü düşünce, yargılarım var. Ölceğimi bilsem kendimi öldürürm aslında ama o konuda bile şansım beni yarı yolda bırakabilir :/. Okuduğunuz için teşekkür ederim paticik sakinleri. Hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 foto var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 gülegüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ßß. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 tutunamayanlar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 montla sıç denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ayıp lan bu yaptığınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Yaptığın şeylerden zevk almıyorsan demek ki doğru şeyleri yapmıyorsun, daha mutlu olabileceğin şeyleri düşün, onları yapmaya yoğunlaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Çok yanlış yerdesin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Birde seks yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 başınıza bir bela bulun hayat yeniden anlam kazanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Kürt ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Nako said: Kürt ol. Allah kitap sövsen daha az koyardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bi sevişsen geçicek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 dostum samimi yazdıysan durumun doktorluk olmuş senin. bi profesyonele görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ryzer said: Nako said: Kürt ol. Allah kitap sövsen daha az koyardı lan. Bakış açını değiştirmekle başla. Karakalem resim çiz bok gibi çizsen de çok iyi stress atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ne anlam ariyosun ki hayatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sürmenaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bu durumda gogo psikiatr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 babadan atadan kalma günahların acısını çekiyorsun. vaftiz olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 anlam bozukluğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 olur ergenlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Okumadım ama bilekleri kesip soğuk suya yatmak da bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Evlen , kız arkadaşın yoksa anneni,annaneni,babaneni zorla kız bulsunlar sana hemen evlen pamuk gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 monotonluğu kırcak bi eyleme girişmen lazım üşensen bile seyahat olur bisiklet almak olur etraf müsaitse trekking turlarına katılmak, çıkmak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar