barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bana tam imza atılacakken kirayı 200tl arttıran kadın umarım o ad akıllanır ve açlık çeker. tek geliri kiraymış bir de. umarım 1 ay boş kalır evi de görür yaptığı götlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 2k mı istedi sdfsdf, evin ilanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aha bu. son anda arttırdı kirayı. sonra tekrar koydurmuş.. http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-kadikoy-suadiye-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=rKdboSBrmOc0Nndj7-rtjw==&new=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 lise karşısı bi de sdfsd ama güzel yer. yurtiçi kargonun apartmanı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 eminali paşa caddeside ne güzel caddedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 oha 2 bine taksitle ev alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ev fena değil içi filan. ama odalar halıfleks mesela. bir parke bile değil. eh eski ev. yeri güzel de olsa 2k etmez yani. işin boku çıkmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Suark said: babacan içerenköyden mahmutbeye gidioyurm 2 senedir. O geçiş vakti 5 ayda bir 15 dakka geriye kayıyo bunun erken kalkması kışı yağmuru var. yapma körpüden geçme serviste dizlerin ağrır sorun problem çok yani. İşinin yeride güzel, tut oralardan bi ev. Zaten metro var oraya a dsadasadsadsa ben 5 ay mahmutbeyden içerenköye gittim de nefret ettim. sen bi de ters yöne (4x yoğunluk) gidiyosun. lan bu ülkede akıllı adma yok lan sdfsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 değiştirdim ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 barbu said: aha bu. son anda arttırdı kirayı. sonra tekrar koydurmuş.. http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-kadikoy-suadiye-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=rKdboSBrmOc0Nndj7-rtjw==&new=1 asdasd bizim üst sokak bu. bizim ofis tarihi eser sayılabilecek bir binada, 1600 tl. buralarda kiralar böyle abi yine iyi bulmuşsun evi içi güzel duruyor. oha 1000 euro diyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 2000 tl ne lan 38 yıllık binada 125 m2 daire altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 o mikicek birini arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bağdat caddesi 2 3 sokak paralleler genelde böyle. 2000 TL'ye ev alırsın da Kurtköy'den mi alırsın Tuzla'dan mı? Ev fiyatları 600.000 ile 1.5M arası değişiyor bu alanda ne yazık ki, kiralar da ona göre. Biz erenköyde oturuyoruz 1.600 tl veriyoduk zam olacak 1.900. 160m2 ev, bağdata da 15 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ama ankara rerörecilere bak ahaha, paranızla rezil olmak da ayrı bir zevk olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ankarada 1bin tl den başlıyor sayılır 500 tl deniz farkı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ankara'da araban varsa gayette şehrin istediğin yerinde uygun fiyatlara oturabilirsin. ha istanbul'da arabanız bi boka yaramıyo o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 istanbulda araban yoksa seyahat edebiliyorsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 he ya he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Kazasker Starbucks'ın arka binasında 1000 TL'ye 2. kat 2+1'de kalıyorum da; şimdi tekrar ev aramaya başlayınca bunu nasıl ayarlamışım ona şaşıyorum ben şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 O fiyatlar nedir öyle 2000 lira 125 m2? :S Suadiye Ayşeçavuş Cad. yakını 1600 lira 148 m2 ödüyor alt komşu. Ev eski tabi. Yine de yanımıza yapılan yeni binadan daha iyi işçiliği var. Bina hafif olsun diye gaz beton kullanıp kat manyağı olan müteahhitleri ayıklamak lazım. Ateş tuğlası da bırakmadılar etrafta. Ses yalıtımları da felaket. Kiralarken bilemem ama ev alırken mutlaka ses olayına bakın. Hayatınız kayar sonra. Millet 60 senelik evlerini arıyormuş ses konusunda. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22114320.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 barbu benim oturduğum daire o linklediğinden iyi 1200 veriyorum, gereksiz pahalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 tuttum evi. 2000'e çıkmıştı sonra geri aradı emlakçı. size verecek eski konuşulan fiyattan. emlakçı biraz daha da indi komisyondan. tuttuk bizde. şu fiyata burada oturuyorum diyenlere de toplu halde yazayım. sakın memnunsanız çıkmayın. 1500tl ödeyen arkadaşımın üst katı boşalmış. arayıp sordum. 2k tl dediler. ev aynı ev. ona göre düşünün artışı ve sakın çıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bingildak said: barbu benim oturduğum daire o linklediğinden iyi 1200 veriyorum, gereksiz pahalıymış abi o mevkiler istediğime biraz uzakta. ve sen 1200 veriyor olabilirsin ama yeni biri çıkarsa, mesela ben. bana 1500 çekecekler. neyse tuttum gitti artık evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kadıköy elit ve pahalı yer arkadaşlar, 3 ün 5 in hesabını yapcaksanız uzak durun semtimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar