Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı-kadıkoy arası kiralık daire

barbu

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

bingildak said:

1250 e oturuyorum ben 3+1 site içinde

yeni değil ama bakımlı diyelim metroya yürüyerek 5 dk, minibüs caddesine 10 dk

bostancı tarafında bu aralıklarda bulursun gibime geliyor

abi hem metro 5dk, minibus 10dk nasıl oluyor. supermiş. benim derdim aslında içkili ortamlardan kolay donmek. taksim sarı dolmus, ya da bagdat caddesi-kadıkoyden rahat ulasım. taksiye 40tl bayılmayalım illa.

siteyi filan da umursamıyorum ama 2+1 veya 3+1 filan olsun iste. 100m2 civarında. 1250 super fiyatmış valla.

ev eski olmasın. mumkunse deprem sonrası filan. bir de tuvalet banyo yeni olsun.

boyle evler eskiden 1200-1500 arası bulunuyordu. geçen sene mesela. şimdi hiç bulamadım ya. saçmalık.

Tam bostancı köprüsünün orda otuyorum, eski bir apartman ama metroya 1 dk mesafe, minibüse yakın 850 lira kira veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

hacı böyle sitelerde falan 1+1 evler yok mu ya 1000 lira civarına? onlar da mı pahalı eğemkiüe

1+1 e 1k vermek pahalı zaten. Mesele odeyememek değil. Daha gecen sene 3te1 ucuzdu bu evler. Zam inanılmaz. Suan kırada olanlar aman çıkmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

iş maslakta. ama servis var. avrupa yakasında fiyatlar daha da uçuk ve arkadaş çevrem de bu tarafta genelde. o yüzden anadolu düşünüyorum. Avrupa yakasını seven biri olduğumdan da rahatça gece dönebileceğim bir konumda olması lazım. çok kastırıyorum valla farkındayım. böyle giderse ev mev bulamazsın deseniz haklısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

iş maslakta. ama servis var. avrupa yakasında fiyatlar daha da uçuk ve arkadaş çevrem de bu tarafta genelde. o yüzden anadolu düşünüyorum. Avrupa yakasını seven biri olduğumdan da rahatça gece dönebileceğim bir konumda olması lazım. çok kastırıyorum valla farkındayım. böyle giderse ev mev bulamazsın deseniz haklısınız.

ya inersin sahile ordan denizotobüsü kabataş. kafa rahat sonra
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yaw o pınar mahallesi değil
THE pınar mahallesi, istinyedeki =).

aracın varmı? ona göre başka yerler önerebilirim.

Yani bostancıda 1500 ayırıp oturacagın eve levent civarı güzelce dolasıp guzel bısıler bulursun. Bostancıyada basar.

Olmadı ayazağa zorlayabilirsin biraz arkada kalır ondan ucuzdur.

Pınar mahallesine bak ama

https://www.google.com/maps/search/%C4%B0stinye+,p%C4%B1nar+mah/@41.1119744,29.0296109,15z/data=!3m1!4b1
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

hayır yaw o pınar mahallesi değil
THE pınar mahallesi, istinyedeki =).

aracın varmı? ona göre başka yerler önerebilirim.

Yani bostancıda 1500 ayırıp oturacagın eve levent civarı güzelce dolasıp guzel bısıler bulursun. Bostancıyada basar.

Olmadı ayazağa zorlayabilirsin biraz arkada kalır ondan ucuzdur.

Pınar mahallesine bak ama

https://www.google.com/maps/search/%C4%B0stinye+,p%C4%B1nar+mah/@41.1119744,29.0296109,15z/data=!3m1!4b1

abi işimin dibinde ama araba yok/olsa da ben gece çıkınca içerim. araba almam. sonra bas taksiye parayı. zor olur böyle.

onun yerine servis ile köprü geçmeye razıyım. ama gene de bakayım bir oralara da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...