4Ever Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ben caddebostanda 5 6 ay ev aradım. En sonunda 1300TL buldum. Çok süper bir ev değil tabiki 2 yıl garanti verdiler yıkılmaması için zaten 2 yıl sonra yakımı düşünülüyor. Belki böyle şartlarda uygun fiyata bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 barbu said: bingildak said: 1250 e oturuyorum ben 3+1 site içinde yeni değil ama bakımlı diyelim metroya yürüyerek 5 dk, minibüs caddesine 10 dk bostancı tarafında bu aralıklarda bulursun gibime geliyor abi hem metro 5dk, minibus 10dk nasıl oluyor. supermiş. benim derdim aslında içkili ortamlardan kolay donmek. taksim sarı dolmus, ya da bagdat caddesi-kadıkoyden rahat ulasım. taksiye 40tl bayılmayalım illa. siteyi filan da umursamıyorum ama 2+1 veya 3+1 filan olsun iste. 100m2 civarında. 1250 super fiyatmış valla. ev eski olmasın. mumkunse deprem sonrası filan. bir de tuvalet banyo yeni olsun. boyle evler eskiden 1200-1500 arası bulunuyordu. geçen sene mesela. şimdi hiç bulamadım ya. saçmalık. Tam bostancı köprüsünün orda otuyorum, eski bir apartman ama metroya 1 dk mesafe, minibüse yakın 850 lira kira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 be tam minibüs üstünde göztepede 1000 tl ye ev buldum 3 sene otururum diyorum en az ama şimdi "lan bu binayı da yıkarlarsa?" korkusu sardı dört bir yanımı sdf umarım daha olamz ya.. dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 'Çok süper bir ev değil tabiki 2 yıl garanti verdiler yıkılmaması için ' o ne demek abi. deprem ne zaman olucak onu mu şeytmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hacı böyle sitelerde falan 1+1 evler yok mu ya 1000 lira civarına? onlar da mı pahalı eğemkiüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 "roket adam" said: 'Çok süper bir ev değil tabiki 2 yıl garanti verdiler yıkılmaması için ' o ne demek abi. deprem ne zaman olucak onu mu şeytmişler kentsel dönüşüm zımbırtısından bahsediyor asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 "roket adam" said: hacı böyle sitelerde falan 1+1 evler yok mu ya 1000 lira civarına? onlar da mı pahalı eğemkiüe 1+1 e 1k vermek pahalı zaten. Mesele odeyememek değil. Daha gecen sene 3te1 ucuzdu bu evler. Zam inanılmaz. Suan kırada olanlar aman çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 valla benim 3-4 aya çıkmam gerekecek bakalım akgöt karagöt belli olacak her gün 2 saat yol çekilir çile değil ama varsın 200 tl pahalı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bu arada evi önce bir araştır. Bostancı KM nin orda mesela dere yatağı zibille ev var, ben tutuodum ki patiden vaz geçirdiler son anda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ucuzlayacak illa ya. böyle kazık yiyenler bir bitsin. normale iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Suark said: bu arada evi önce bir araştır. Bostancı KM nin orda mesela dere yatağı zibille ev var, ben tutuodum ki patiden vaz geçirdiler son anda =) bunu nasıl öğrenicem ki? sıkar adam kafadan altı taş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 adama sormıcan canım, oralardaki esnafa patiye varsa istanbulda mütait veya mimar tanıdığına falan sorucaksın. Bide zaten dere falan oluyor, buldugun yerleri koordinat falan verirsen burdanda yardımcı olurlar yani. bide yeni ev bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Yeni evlerde fiyatlar cok degisiyo. Kimi yeni diye 2.5ten basliyo kimi kucuk diye 1.5a razi falan. Ama tek bir gercek var ki o da sokak sokak dolasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Kartal'da arkadaş bodrumda oturuyor, evi ışık almıyor; 1+1, 600 lira kira veriyor. Gayet normal o fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 iş nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 iş maslakta. ama servis var. avrupa yakasında fiyatlar daha da uçuk ve arkadaş çevrem de bu tarafta genelde. o yüzden anadolu düşünüyorum. Avrupa yakasını seven biri olduğumdan da rahatça gece dönebileceğim bir konumda olması lazım. çok kastırıyorum valla farkındayım. böyle giderse ev mev bulamazsın deseniz haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 pınar mahallesine baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 barbu said: iş maslakta. ama servis var. avrupa yakasında fiyatlar daha da uçuk ve arkadaş çevrem de bu tarafta genelde. o yüzden anadolu düşünüyorum. Avrupa yakasını seven biri olduğumdan da rahatça gece dönebileceğim bir konumda olması lazım. çok kastırıyorum valla farkındayım. böyle giderse ev mev bulamazsın deseniz haklısınız. ya inersin sahile ordan denizotobüsü kabataş. kafa rahat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Suark said: pınar mahallesine baktın mı abi esenyurt diyor ya? napayım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hayır yaw o pınar mahallesi değil THE pınar mahallesi, istinyedeki =). aracın varmı? ona göre başka yerler önerebilirim. Yani bostancıda 1500 ayırıp oturacagın eve levent civarı güzelce dolasıp guzel bısıler bulursun. Bostancıyada basar. Olmadı ayazağa zorlayabilirsin biraz arkada kalır ondan ucuzdur. Pınar mahallesine bak ama https://www.google.com/maps/search/%C4%B0stinye+,p%C4%B1nar+mah/@41.1119744,29.0296109,15z/data=!3m1!4b1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ben büyük ihtimal ayazağaya downgrade edicem ağustos gibi semt olarak leş ötesi ama metro, ulaşım rahat en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ayazaga ucuz evet, 1.500'a 7+1 evler var sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Suark said: hayır yaw o pınar mahallesi değil THE pınar mahallesi, istinyedeki =). aracın varmı? ona göre başka yerler önerebilirim. Yani bostancıda 1500 ayırıp oturacagın eve levent civarı güzelce dolasıp guzel bısıler bulursun. Bostancıyada basar. Olmadı ayazağa zorlayabilirsin biraz arkada kalır ondan ucuzdur. Pınar mahallesine bak ama https://www.google.com/maps/search/%C4%B0stinye+,p%C4%B1nar+mah/@41.1119744,29.0296109,15z/data=!3m1!4b1 abi işimin dibinde ama araba yok/olsa da ben gece çıkınca içerim. araba almam. sonra bas taksiye parayı. zor olur böyle. onun yerine servis ile köprü geçmeye razıyım. ama gene de bakayım bir oralara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 köprüyü geçme abi. Hayatının tavsiyesi bak bu =) köprüyü çıkar aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 köprü olacaksa bari deniz ulaşımını kullanabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar