05425232481 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Maraba,geç sezon paticige geldim ancak arada giriom işte, en sevdigim yazar aqualli cok tatlı sempatik birisi, kız olsam peşinden koşardım, paticigin renk tonu hosuma gittigi için burada takılıyorum, sevmedigim yazar ise kavurma cünkü nickini gördügümde acıkıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 selam nazlı watsaptan mesaj yazdım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 neden telsim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 tel meşgul. mesaj attım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kontorum yok cagrı atsam arar mısn? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Şuan müslümanlar geri kalmışlar ve bazıları sapmış, müslümanlıgı başka taraflara çekmektedirler.Gayri müslimler gelişmiş ve ileri seviyedeler, ancak namus kavramları yok gelişi güzel yaşayarak kıyamete yaklaşıyorlar.Müslümanların azalması veya gerilemesi kıyametin yaklaştıgının sebebidir.Herkes doğru yolda ilerlese zaten sorun kalmaz ancak kişisel zevk ve arzular nedeniyle şeytanın yolu daha keyifli geliyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abi yanlış geldin herhalde cehennem 1 alt katta Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 5 Ülke gezdim ve Çok kültürlüyüm mübarek , ancak çok kibar ve efendi olduğum için kızlar tarafından pek tercih edilmiyorum , liseden beri bu kızlar zaten kavga çıkartan,gereksiz,haysiyetsiz ve egonoman erkeklerden hoşlanırdılar , allah hepsini bildiği gibi yapsın , efendi olmak suç ise suçluyum ulan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ertem şenerin numarası mı bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 MARABA TELEVOLE [video]https://www.youtube.com/watch?v=qBYkoEefzbg?feature=oembed" width="459"> Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 MARABA TELEVOLE [video]https://www.youtube.com/watch?v=qBYkoEefzbg?feature=oembed" width="459"> Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Lan benim telefonumun sende ne işi var? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Neden? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hoşgelmişsin bacım http://gobeklitepehaber.com/upload/resimler/haber/2012-12-06-agaydik-maraba-olduk.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yalanınıskim 05425232481 :))))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Hoşgeldin.. Bu ne ya O.o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 hg cnm burasi kasio msn var mi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar