Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ağzınla dene , daha başarılı olacaksın.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hangi klup geziye destek vermiş ? hani gs vermemiş ya
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Onlarda yetmezse daha yenileri var ; http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/53001/G.Saray_dan_Twitter_tepkisi.html http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Galatasaray-dan-Berkin-Elvan-karari.htm?ArticleID=220288
kavurma Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Fistan said: gs geziye destek falan vermedi +1 geziye destek veren gs taraftarının bir kısmıydı, ultraslan ve yönetim malesef o dönemde suskun kalmayı tercih etti.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Kurul yönetim falan aysalın söyledikleri falan herşey ortada linklere tıklamanız yeterli. En kötüsü daha 1 hafta geçmedi üzerinden twitter muhabbeti falanda mı hiç haberiniz olmayan şeyler? Elbette bütün taraftarı beklemeyezsin herkes aynı değil ama yönetim koydu tepkisini. Berkin elvan olayı olsun twitter olsun bunlar baya yeni , gezi parkı açıklaması aysal'ın daha eski onu belki unutmayı tercih etmiş olabilirsiniz.
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Olay gezi twitter ıvız zıvır desteği açıklaması değil, herifler vergi kaçırmışlar işte daha önceden yine olmuş ama cezalar genelde spor kulübü diye düşürülüyor, daha önce aynısı olmuş yüzde 4 vermişler baktılar çalıyoruz ses eden yok yine çalalım demişler. AKP'nin takımı olduğu için yine yüzde 3-4 öderler geçer.
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 millet gazete linki koyuyor hala gelip vermedi etmedi diyo hıyarlar ya ahahahahah hakkaten dayaklıksınız
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 He vergi kaçırmamıştır demiyorum bu arada ben , yapmışlardır bir hitnelik ona lafım yok. Yönetici gelir gider , oyuncu gelir gider , stadımız bile geldi gitti ama taraftar her daim kalıcı. Yöneticiler bir pislik yapar çalar çırpar giderler , biz beğenmediğimiz takıma zararı olan başkanı gönderebilen bir takımız öyle çalan çırpanı pek tutmuyoruz.
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Abdullah Gül'de twitter yasağına tepki gösterdi ehehe
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FG8AQvE7-tg
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 vergi kaçırmak ayrı bir şey, orada bahsedilen usulsüzlük ayrı bir şey fenerliler olarak bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsunuz ha hırzılık ise mevzu kamu arazilerinden bahsedelim biraz
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Gezi konusunda hiçbir kulübün yönetimi açık taraf almadı diye hatırlıyorum Ama taraftarlar olarak 1 Haziran'da herkes oradayken Ultraslan falan çıkıp gitmesin bizden kimse falan demişti sanki Ondan sonra gslilere iyi küfür etmiştik hatta buralarda
kavurma Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 futboldan soğuttu itoğluitler, floryayı ateşe vermeye gidiyorum.
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Sade Fenerliler mi hepsi aynı halt. İki taraftar grubu Geziye destek verdi diye konuşuyorlar ama kulüplerinin yaptığı bir açıklama var mı acaba destekleyen? Aziz olsun Fiko olsun yalayıp duruyor. Galatasaray kulüp olarak Gezi olayları olsun, Twitter muhabbeti olsun hep gerekli duruşu sergiledi. Gidip en büyük taraftar grubumuz destek vermedi diye kulübün destek vermediğini söylemek cidden çok zavallıca.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ultraslan gezi'ye destek vermedi. hatta bu yüzden tekyumruk gibi solcu gs'lilerden çok tepki aldı. gezi'ye muhalif taraftarlar geldi, takım takım ayırmamak lazım. çarşı'nın ruhu muhalif olduğu için gelmemesi sürpriz olurdu.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ultraaslandı sanırım siyasi çıkar sağlamaya çalışan tipler var falan diye pkk'lı tiplere laf etmişti. Tabii kimse iplemedi yukarıda ki videoda görüldüğü üzere hepsi gitti yinede. Birde takım olarak aysal falan açıklama yaptı destekliyoruz diye ama resmi sitede bişi yazmadı , hani adamın kendi görüşü gezi parkını destekler yöndeydi. Zaten lise komple destekledi ki galatasarayın bel kemiği lise. Kendimi melih gökçekle konuşan kemal kılıçdaroğlu gibi hissediyorum. Belgelerle ıspatlarla geliyorum 'yok ya öyle bişi olmamıştı sanırım yae' diye cevap geliyor.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sırtına @galatasaraysk yazmakla muhalif olunsaydı...
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 2011'de bizde vergi indirimi aldık 50 milyon olan borcu 3-4 milyona bağladılar ama tekrar etmedik. GS çakal tabi nede olsa siliniyor diye. Bence vermesinler futbolcular direk vergi versin klüpler vermesin.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://cdn10.mixrmedia.com/wp-uploads/funsauce/blog/2012/01/victory.jpg
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 avrupa'daki gibi vergi verse bizim klüpler hayatta yıldız oyuncu alamazlar.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mithat said: Ultraaslandı sanırım siyasi çıkar sağlamaya çalışan tipler var falan diye pkk'lı tiplere laf etmişti. Tabii kimse iplemedi yukarıda ki videoda görüldüğü üzere hepsi gitti yinede. Birde takım olarak aysal falan açıklama yaptı destekliyoruz diye ama resmi sitede bişi yazmadı , hani adamın kendi görüşü gezi parkını destekler yöndeydi. Zaten lise komple destekledi ki galatasarayın bel kemiği lise. Kendimi melih gökçekle konuşan kemal kılıçdaroğlu gibi hissediyorum. Belgelerle ıspatlarla geliyorum 'yok ya öyle bişi olmamıştı sanırım yae' diye cevap geliyor. bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli bilgilerden biri, fenerliye mantık ile bir şey kabul ettiremez ve sağlıklı tartışmaya giremezsin, kendi kafasında kurguladığı gerçek neyse, algısı da o şekilde gelişir
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bu yaşına kadar bi bok öğrenememişsin kusura bakma.
Öne çıkan mesajlar