Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Yakın bir arkadaş aradı, 2 hafta sonra nişanı var. Arkada çalacak müzikler gerek dedi, aklında smooth jazz tipi şeyler varmış. Ne kadar süre dedim, 6 saat dedi. OHA dedim içimden, 4 saat de olur 3 saat de olur dedi. En geç bu haftasonuna bir flash diskte istiyor. Arkadaşın kendi sözleri ile "Abi işte nişan, şarap falan olacak. 50 yaş üzeri Marlboro içen sosyal demokratlara hitap edecek şeyler falan" diye tanımladı. Bu iş nasıl olur kısmı ayrı soru, ne olur kısmı ayrı soru. Yardım edebilecek birileri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 nişanda kim takar şarkıyı ya. açın arkada lounge-fm 102.0 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ben orada olmayacağım da arkadaş çok hatrı geçen arkadaştır o yüzden uğraşıyorum :D Detaylarla fazla yakından ilgilenir falan, o yüzden lounge fm işine pek sıcak bakmayabilir :) nişanda bu kadar kasanlar düğünde ne yapacak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Gary Moore çalmayan nişan nişan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 6 saat caz bayar yalnız söyliyim. malbora içen sosyal demokrat fenerli bile bi zaman sonra kezban akalın dinlemek istiyo amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Cekirge yok mu, cekirge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 dombıra çalsınlar sinirler gergin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Perfect harun tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 2-3 tane şarkı bul istediğin gibi değişik tarzlarda. vpnle proxy ile felan pandora radio'ya gir. o şarkılardan ayrı kanallar oluştur. çalsın kaydet. nette yazıyodur pandoranın çaldıklarını nereye kaydettiğini. yada nasıl kaydedeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 koy abi vivaldi four season. (gelenler akpartili değilse ve gıcıksan dombıra koy ehuehue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Santana-Europa http://www.youtube.com/watch?v=SVI7ZDDQXKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bPSBh0Cpkfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar