toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Se7en Mr. Brooks No Country For Old Men Silence of the Lambs gibi kaliteli tavsiyelere ihtiyacım var. izledigim tum filmleri yazamadım simdi ama bircogunu seyrettim. kacırdıklarımı bu baslıkta arıyorum. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Zodiac olabilir belki. Tam olarak senin istediğini karşılar mı bilemedim. Yavaş bi filmdi diye hatırlıyorum. Çok oldu izleyeli. Bir de dizi ama izlemediysen True Detective. Çohyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Hannibal seyret. Baya film gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 memories of murder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 the chaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Karanlık Cinayetler (Nicolas Cage, John Cusack) heyecan fırtınası sizleri bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Serial Killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Insomnia seri katil degil ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Red dragon guzeldir. Hannibal'la baglantilidir hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 mesajım bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 american psycho portrait of a serial killer monster pyscho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Perfume Sweeney Todd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Karanlıkta Koşanlar http://www.youtube.com/watch?v=GQjVj5jkI0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Vidocq The Bone Collector The Cell Mr. Brooks The Midnight Meat Train The Name of the Rose (favorim) The Crimson Rivers Memories of Murder(baya iyi) The Vanishing Mother I Saw the Devil(bu da baya iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Civcivhead said: Zodiac olabilir belki. Tam olarak senin istediğini karşılar mı bilemedim. Yavaş bi filmdi diye hatırlıyorum. Çok oldu izleyeli. Bir de dizi ama izlemediysen True Detective. Çohyi bence. allahını seven zodiac önermesin demeye gelmiştim ilk mesajdan denmiş. perfume iyidir,orjinaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Zodiac iyi filmler arasında gibi, gecen hafta indirmiştim ilk fırsatta izlerim. Memories of Murder da hep goruyorum, bunu da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 zodiac vakit kaybı, girl with the dragon tattoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şöyle bi liste yapayım o zaman. Bunlar arasında izlediklerim var ama başkasına da yarasın. Bazılarını da indirdim ama henüz izlemedim. Eksikleri tamamlayayım. Vidocq The Bone Collector The Cell Mr. Brooks The Midnight Meat Train The Name of the Rose The Crimson Rivers Memories of Murder The Vanishing Mother I Saw the Devil Perfume Sweeney Todd American Psycho Portrait of a Serial Killer Monster Pyscho Hannibal Red Dragon The Chaser Insomnia The Girl With The Dragon Tattoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/6/69/Perfume_poster.jpg/220px-Perfume_poster.jpg 2 sayfada 4. kere önerilmiş ama sen listeye koymamışsın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 toggie said: Zodiac iyi filmler arasında gibi, gecen hafta indirmiştim ilk fırsatta izlerim. Memories of Murder da hep goruyorum, bunu da merak ettim. zodiac muhteşem dinleme sen bunnarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Laorx said: zodiac vakit kaybı, girl with the dragon tattoo. seri katil hikayesi mi hacım bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 maskeli beşler ırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar