Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kapsüllere kendi kahvenizi de koyabilirsiniz azıcık bi ugrasla chibodakiler arasında en lezzetli olanı acık sarı renkteki coffe cream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bizim ofise sponsor olmuşlar bedavadan geliyor kahveler ama iyi değil pek. ayrıca http://goodlogo.com/images/logos/segafredo_logo_3630.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 GERGE said: Daha uc farkli kapsul deneyebildim, o bile overdose oldu zaten. Su ucu: http://www.tchibo.com.tr/espresso-ethiopia-abaya-p400030317.html http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-india-sirisha-p400030318.html http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-vollmundig-p400024116.html Favorim bu cikti: http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-india-sirisha-p400030318.html Benim de favorim bu. ÇOK güzel bir kahve bu ve en zor bulunan en çabuk biten de gene bu kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 O oldukça güzel ama benim favorim kahverengi renkli expresso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi bialetti alin, kahveyi de besiktasta origin coffee aciliyor birkac gune oradan alin, bi de delonghinin degirmenli ogutucusu var bicakli degil, dogubanktan yuzbes liraya onu alin tamam. kapsulmus frenchpress mis filtre kahveymis kasmayin. valla her boku denedim ille de drip kahve demiyosaniz en iyi set bu olur. ille diyosaniz drip icecem, hario alin bari. ama kapsul makinelere girmeyin, bialetti dandik kafelerdeki espresso makinelerinden bile iyi cikartiyo shoti dogru yaparsan. acin yutubdan izleyin nasi krema cikardigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Tekrar soyluyorum, sundan gidip kutu kutu alin, cok iyi: http://media4.tchibo-content.de/newmedia/ae/4a5fa1db1dc9dc42/ca1415_ipanema_amarelo_spezialseite_tr_stage.jpg Evdekinin yarisi duruyor, 5 kutu daha aldim. 5-6 ay icinde yavas yavas bitirmeyi planliyorum. Yani evde yaptigim, taze cekirdekli french'den de, disarda (Caribou tercih ediyorum bu aralar hem yerinin hem tadinin uygunlugu nedeniyle) ictiklerimden de daha cok sevdim. Tadi tam yazdigi gibi, hafif bir kahve ona ek olarak, yumusak. Sutlu turk kahvesi havalari var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abv gittim aldım hemen öyle bi özendirdin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 neutrino said: Bu aleti kullanırken içimin rahat olmadığı tek nokta kapsüllerin plastik olması. Sıcak su geçiyor plastiğin içinden, ne kadar sağlıklı bilemedim. alternatiflerinde ne ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Biyik said: abv gittim aldım hemen öyle bi özendirdin ki haha aynen 2 tane aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dediği kadar var yumuşak yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Giovanni said: neutrino said: Bu aleti kullanırken içimin rahat olmadığı tek nokta kapsüllerin plastik olması. Sıcak su geçiyor plastiğin içinden, ne kadar sağlıklı bilemedim. alternatiflerinde ne ki abi? French press var ama onun da kahveyi taze tutma, tadının biraz çamur gibi olması falan sorunları var. Alternatif zor abi, onca kimyasalı gömüyoruz hergün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 10 saniye plastigin icinden su geciyor. French press kullaninca 3-4 dakika plastik ile temas halinde, Bodum'lar plastik, cam ve celikten yapilma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 neutrino said: Giovanni said: neutrino said: Bu aleti kullanırken içimin rahat olmadığı tek nokta kapsüllerin plastik olması. Sıcak su geçiyor plastiğin içinden, ne kadar sağlıklı bilemedim. alternatiflerinde ne ki abi? French press var ama onun da kahveyi taze tutma, tadının biraz çamur gibi olması falan sorunları var. Alternatif zor abi, onca kimyasalı gömüyoruz hergün zaten. Cimbali M21 Junior olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Esh said: Nescafe icen insanin akpye oy atmamasi icin hicbir sebep yok abi. bu nasıl tespit abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 GERGE said: 10 saniye plastigin icinden su geciyor. French press kullaninca 3-4 dakika plastik ile temas halinde, Bodum'lar plastik, cam ve celikten yapilma. Bende sadece cam/çelik olanı var. Cimbali demiş esh de ama fakirlere göre değil o lan sdgklh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ÇÜNKÜ ESPRESSO FAKİR İÇKİSİ DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 al nespresso iç lan amma tatava yaptınız. polietilenden sıcak su geçse ne olur geçmese ne olur. sanki herkes guru emenike. avrupa 20 senedir kanser olmadı ayıla bayıla içiyo sizin genleriniz bulgur soğandan oluşmuyo raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 18 gun olmus alali, aldigimda 60 kapsul almistim yaninda, simdi 10 tane kalmis. Kahve tuketimini arttiriyor cok. Su ucunu alacagim ama Grand Classé kapsullerin yaninda; hepsini denedim artik, bunlara seal of approval verdim. Farkli farkli tatlari karsiliyorlar: http://media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD/f671471c6c7abe94/.jpg http://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD/ffefa8487c7abe94/Caffe-Crema-Colombia-Andino.jpg http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN/f0be19fc6c7b0e94/.jpg Ethiopia ile de Caffé Crema yapiyorum genelde. Guzel oluyor cok. Eve yuruyerek 15 dakika Tchibo, alip geliyorum oradan eve gelirken. Topluca alinca 7 kutu parasina 8 kutu oluyor sadece. PS. Bir de Nescafé Classic almislar eve. O kadar makine aldim ben, nedne hala o ucubeyi iciyorlar anlamiyorum. PPS. Nespresso'lar Bimeks'lere gelmis bu arada, gecen gun gordum. En ucuzu 400TL ama: http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1452&mid=1056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Drall said: abi bialetti alin, kahveyi de besiktasta origin coffee aciliyor birkac gune oradan alin, bi de delonghinin degirmenli ogutucusu var bicakli degil, dogubanktan yuzbes liraya onu alin tamam. kapsulmus frenchpress mis filtre kahveymis kasmayin. valla her boku denedim ille de drip kahve demiyosaniz en iyi set bu olur. ille diyosaniz drip icecem, hario alin bari. ama kapsul makinelere girmeyin, bialetti dandik kafelerdeki espresso makinelerinden bile iyi cikartiyo shoti dogru yaparsan. acin yutubdan izleyin nasi krema cikardigini Moka pottan mı bahsediyorsun Bialetti'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Hiç kullanmadım moka pot. Tad ve köpük olarak espressoyu yakalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 moka pot espresso yapıyor zaten yani amacı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 dogru cekirdek, dogru ogutme ve dogru teknigi birlestirirsen agzini bile kirar kapsul makinelerin. Hatta cogu sakil cafenin "espresso" makinelerinin de agzini kirar. Bi la marzoccoyla asik atma ihtimali tabiki de yok ama, onun icin Origin'e gidip bes lirayi verip iciceniz kahvenizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Aha simdi gordum . Yakalandin ,demek porlex'i satip delonghi makine aldin bize de porlex'i ovuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 porlexle karsilastirmalarini netten okuyabilirsin delonghinin. sinifta bi elemanda var onda denedim cok kahve tozu cikartiyo o yuzden bence acilasmasina sebep oluyo kahvenin delonghi. Ama bu basliktaki insanlar birbirine kapsullu makine ovecek kadar usengec insanlar, bu yuzden daha guzel kahveye degil de en azindan kahveye ulassinlar diye bu topicte porlex yazmaya gerek bile duymamistim. O sirada daha balmumcudaki origin acilmadigi icin henuz taze kavurmaya baslamamislardi ve ellerindeki cekirdek iyice bayatlamisti, bu yuzden originde icmiyodum, seriften soyleyip porlexte ogutuyordum caniminici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar