Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Latte gibi seyler icin pahali makine gerek. Bu benim aldigim ama caffè crema olarak cok iyi. Dus espresso dusuk fiyatini hissediriyor ama guzelce iciliyor yine. French press'i biraktirir bu bana taze cekirden edinme ve ogutme derdi olmadigindan. Kapsul olayi buyuk icatmis. Yavas yavas evlerde kahve kullanimi degistirir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Lan olm adam gibi Türk kahvesi için, bu kimyasal çöpleri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Kapsulde sadece kahve var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 280 liralık olanı alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Lan olm adam gibi Türk kahvesi için, bu kimyasal çöpleri değil. adam aleti bilmediği için kimyasal yaptı hemen asdasd bilinmedik bir şeyse kimyasaldır o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Allah muhafaza olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 başka marka kapsüller satılmıyo mu tr'de? http://cache.magazine-avantages.fr/data/fichiers/lorok.jpg bunlar çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 anasını sattığımın fransa'sında standart bir markette 5 metre kahve reyonu var, kahve reyonu derken gerçek kahveden bahsediyorum, filtre kahve için süzme kahveler, çekirdekler, kağıtlar, kapsüller... Neskafe dediğimiz hazır kahve çözümleri ise 1-2 ufacık rafa, aşağılara falan sıkıştırılmış oluyor marketlerde. Her evde zaten kahve makinesi var, makine yoksa filtre kahve pişirmek için özel çaydanlık (kahvedanlık?!) oluyor illa ki. Türkiye'de niye gelişmemiş kahve kültürü, o kadar da özel ve güzel kahvemiz var. Anlamak namümkün. Çay var demeyin, çay da olsun kahve de olsun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Kahve kulturunu Avrupa'ya Osmanli soktu zaten. Kapsul olayiyla idealimi buldum ama ben. Tat olarak ideal kahve degil tabii ama icmek istedikten 30-40 saniye sonra elinde uygun sicaklikta (kaynayan kahve icemem ben, 65 derece filan ideal bence ki bu makine oyle cikartiyor) bir fincanda 10 uzerinde 7 filan alacak guzellikte bir kahve tutmak benzersizmis. Daha once yine taze cekirden alip, taze cekme derdi oldugundan (evin karsisinda kahveci olsa kendisi ogutup kahve yapan makinelerden alip haftada bir cekirdek degistiririm ama Kosk'un karsisinda, sehrin en luks semtlerinden birinde oturuyorum, yine etrafta iki vasita yapmadan gidip gelebilecegim iyi kahveci yok, internetten aliyorum hep aldigimda) genelde kehve icmek istedikten 5-6 dakika sonra elime alabiliyordum, o da taze cekirdek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ne kahveymiş arkadaş, efendi gibi 3ü1 arada nemize yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 3ü1 arada içmeyin cidden çükünüz düşebilir kahveden başka herşey var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 3'ü 1 arada çamur. Onu içeceğime kafein gelsin diye Vermidon yutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Çamur diyordum da ne kadar çamur bilmiyordum. Bir araştırma yaptım: İçindekiler: Şeker, kahve beyazlatıcısı(glikoz şurubu, hidroje palm yağı, sodyum kazeinat), stabilizatör(potasyum fosfat), asitliği düzenliyici(sodyum fosfat, sodyum sitrat), emülgatör(mono gliseritler,diasetil tortorik asit esteri), topraklanmayı önleyici(silikon dioksit), hazır çözünebilir kahve. Bu da Jakops denen bir versiyonu: İçindekiler: Şeker, glikoz şurubu, hazır kahve (%13), hidrojene bitkisel yağ, stabilizatorler (potasyum fosfat, sodyum polifosfat ) , süt proteini, emülgatör ( yağ asitlerinin mono ve digliseridler ), topaklanmayı önleyici (silikon polifosfat ), renklendirici (karotenler ) Aha bu da kapsül içeriği: 8 gram kavrulmuş ve öğütülmüş kahve çekirdeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Kahve bagimlisi degilseniz ama kendinizde bu potansiyeli goruyorsaniz almayin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Nescafe Mycafe nescafe gold ile çalışıyor. benim çok hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Nescafe icen insanin akpye oy atmamasi icin hicbir sebep yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 GERGE said: Kahve bagimlisi degilseniz ama kendinizde bu potansiyeli goruyorsaniz almayin bunu. direk kahve muptezeli yapiyor. sabah bir aksam bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 başka bir şey deseydin mk. çok ağır oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 espresso makinesi güzel ama uğraşılmaz, aklı olan şunu alır, keyfine bakar. http://www.conrad.com/medias/global/ce/3000_3999/3900/3990/3995/399505_LB_00_FB.EPS_1000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 O cekirdek disarida bayatlar. Buzdolabinda saklamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Kapsul kahveyi taze cekirden derdinden kurtulmak icin aliyoruz zaten. Ben de isterim evin yakininda ya da gunluk yolun ustunde iyi bit kahveci olsun, taze ve guzel cekirdek alabileyim ama yok iste. Hazir Nescafe yapan makineye 200 TL verme meselesine gelince, http://f.cl.ly/items/160z46351F1S2v200i0o/Image.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi evet, nescafeden 1 kez daha nefret ettim. hazır kahve için makine nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Grand Classe diye bir seyi varmis, yilda 4 kere farkli farkli cikan ozel kapsuller. Yeni cikmis en son gerel, tadi cok iyi. Epey epey iyi: http://www.tchibo.com.tr/-c400041565.html Satilip bitecekmis, yenisi yok. Alin derim. Ben Sali gidip 3-4 kutu alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Kahveye bile glikoz şurubu koymuş allahsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bu aleti kullanırken içimin rahat olmadığı tek nokta kapsüllerin plastik olması. Sıcak su geçiyor plastiğin içinden, ne kadar sağlıklı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar