Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-c400011810.html Kullanan oldu mu bunu? Fiyatı cok uygun geldi. 129TL makina, 60TL'ye de 80 fincan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 annem almıştı bundan kahvesini hiç beğenmemişti. Kapsüller öyle çamur gibi içleri iğrenç dediydi. 2 gün sonra geri götürdüydük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cafissimo ne lan, keurig yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 progamer said: annem almıştı bundan kahvesini hiç beğenmemişti. Kapsüller öyle çamur gibi içleri iğrenç dediydi. 2 gün sonra geri götürdüydük. kahvesinimi begenmedi makinayı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bana hediye gelmişti ortaboy olandan tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Masticore said: progamer said: annem almıştı bundan kahvesini hiç beğenmemişti. Kapsüller öyle çamur gibi içleri iğrenç dediydi. 2 gün sonra geri götürdüydük. kahvesinimi begenmedi makinayı mı ? ikisinide ayrı beğenmemişti sdf. Oranın kahvesini seviyorsanız yine gider de o çok acı diye beğenmemiş.. Birde Cappucino fln yapması da makineyle çok zor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 şu tabletlere mahkum etmeleri kötü. süt köpürtücüsü amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 GERGE said: http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-c400011810.html Kullanan oldu mu bunu? Fiyatı cok uygun geldi. 129TL makina, 60TL'ye de 80 fincan. boşver onu, yaramaz. Fakir'in CafePassion'unu aldım ykm'den. 200~ civarında cihaz ama stok eritimine denk gelip 120 liraya aldım. Kendi öğütücüsü var, zamanlayıcısını flaan ayarlayıp sabah kahve kokusuyla kalkıyorum. Kahvemi de istediğim yerden çekirdek olarak alıyorum, çok daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 espresso nasil içiyon onla :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sabahları french press üşendiriyor diye alayım diyordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 sabahları kahve içmeyin abi, daha doğrusu kahve içerek ayılmaya çalışmayın. içindeki hangi maddeyse, beyin o maddenin salgılanması için zamanla pasifleşmeye başllıyormuş. kahveye bağımlı kalıyormuşsun ayılmak için bu sefer. nerde okuduğumu hatırlamıyorum bunu net ifade edemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 sen kaynak gösterene kadar sabahları 1 litre kahve içicem kozalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 iyidir. biraz pahalıya geliyor ama kahve gibi kahve içiyorsun. hem de zahmetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kahvesi fln güzel ama tchiboya bağımlı kalmak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Biz 2 yıl önce büyük boy olanından almıştık. Süt köpürtücüsü dahil herşeyinden memnun kaldık. Dışarıda içtiğin latte machiato'nun daha güzelini hem görüntü hem de tat olarak evde yapabiliyorsun. Kapsüle de bağlı kalmak zorunda değilsin. Kullandığın bir kapsülün süzgeçlerini atmayarak içine istediğin kahveyi doldurabiliyorsun. Yine tat olarak bana göre gayet iyi. Kapsüllerine gelince filtre kahve dışındakilerin tadı çok kötü ve acı geldi bana o yüzden kapsül almıyoru hep kendim aldığım kahveleri kullanıyorum. küçük olanından bahsedilmiş o nasıl bilmiyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Baslarda kotu diyince insanlar gittim ayni araya sunu aldim: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-330S-Series-3-Tıraş-Makinesi---Saat-Hediyeli,103452,465822,854312.html?langId=-14 Hatta son urunu almisim, o nedenle 129TL'ye verdiler. Baska bahara kaldi bu da. Bu son gelen guzel yorumlar once gelseyi su anda evimde olabilirdi ama makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 olsun ya o da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 İşyerine aldık bunun büyük olanından, sütte yaptığı dalga köpürtmesi falan iyi, anlayamazsınız. Kapsüllere mahkum olma durumu yok, ucuz zaten. Kapsülden yapılmış kahve iç önce, git tchibo'da dene. Farklı çeşitleri var, beğenirsen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ben beğenerek kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Gittim aldim. Biri dukkanda iki espresso ve bir caffe crema ictim. Su anda kafein overdose dolasiyorum. Okuldaki bozuk para ile calisan makinelerden daha iyi, Kafe Crown gibi ne oldugu belirsiz kafvecilerden de daha cok sevdim. Fincani isitip, sicak su gecirip once, ardindan yaptim son caffe crema@yi, epey iyi oldu. Sevdim. Usengecken ya da elimin altinda taze cekirdek yokken icerim bununla. Iyiymis. Tam gece yarisi calisken gidip bir fincan almalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Şansa bak tam 1 saat önce aldım bende, orda deneme bir exporesso içtim oldukça iyiydi. 220 liralık olandan aldım, cafisimo compact mış adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Daha uc farkli kapsul deneyebildim, o bile overdose oldu zaten. Su ucu: http://www.tchibo.com.tr/espresso-ethiopia-abaya-p400030317.html http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-india-sirisha-p400030318.html http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-vollmundig-p400024116.html Favorim bu cikti: http://www.tchibo.com.tr/caffe-crema-india-sirisha-p400030318.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Bu Lavazza kapsuller de makineye oluyormus: https://www.evdekahve.com/kahveler/kapsul-kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bende alıcam bu kahve makinelerinden. hangisini alak. latte mocha falan içmek istiyorum. sıkıldım ketılda su kaynatıp nestle mestle içmekten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar