Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cok iyi bir calender systemi ariyorum Web bazli olmali önemli olan fonksiyonlar ve kullanimi cok önemli. Zilyon tane fonksiyon istemiyorum. dizayn ve kullanim benim icin önemli. var mi bildiginiz. (google haric). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hotmail'in calendar ı var. http://i.imgur.com/XUg326s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kalender meşrep var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ben google calendar kullanıyorum. calender istiyorsan Cons'un söylediğini öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kürt kardesim sen bu consa uyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Neden google hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 google'i biliyorum ve baska amac icin zaten kullaniyorum. bana kesfedilmemis ben buldum hem kullanisli hemde güzel gözüküyor denilebilecek örnekler lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 napcan asıl mesele bu ? yani hazır kodlar var. hatta bi ara kastım felan da ben. dert be en güzeli google. sms falan da atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 simdi elimde bir kalender var. okulun yaptigi. hoca ona uml cakin ardindan da target performance comparison yapin dedi. Okulun Calender fane degil hem fonksiyon hemde dizayn anlaminda bazi seyler degisebilir. Bende elimde güzel calenderlar olursa iyi güzel yönlerini alip hocaya daha güzel argümanlarla gelebilirim. ayrica webix ile daha sonra kendi calenderimi yapmak zorundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Hala calender diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Outlook ve Afterlogic kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/267/ben-kallender_450157.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 GERGE said: Outlook ve Afterlogic kullaniyorum ben. Mac de outlook neden Gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sen isteme ama çare gugıl, çünkü reminder olarak beleş sms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Lumia kullanıyorum, Office 365 kullanıcısıyım. Takvim temel olarak telefon ve Office yazılımlarında işime yarıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi privacy hede hodo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ha bu arada gectim dersi :D Profun bize zorla kullandirdigi sistem webix. fena degil belki birilerine yarar. daha bir cok sey var frameworkte. http://webix.com/blog/easy-webix-integration-with-dhtmlx-scheduler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Calender Web Brazil okudum prelli takvimi gibi sevks var zannettim bazalama oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Seele said: ...hoca ona uml cakin ... Şu zıkkım yüzünde kolay gelsin yazacaktım ki geçmişsiniz. Geçmiş olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar