Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç erkek ismi

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Bence Cengizhan, Cengiz, Timuçin, Timur, Yezid, Yavuz vsvs bilimum insanlıkça kötü anılan isimleri çocuğa koymamak lazım. Yıllarca lanet ve bedduayla anılmış bu isimler, negatif enerji yemiş ve insan gen hafızasına da böyle kötü kazınmış.

İslami isimler de gelecekte sorun olabilir bu radikalleşme sürerse dünyada. Nötr havadan sudan güzel isimler koymak en iyisi.
Allah anababalı büyütsün, şansı açık olsun bebenin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bence Cengizhan, Cengiz, Timuçin, Timur, Yezid, Yavuz vsvs bilimum insanlıkça kötü anılan isimleri çocuğa koymamak lazım. Yıllarca lanet ve bedduayla anılmış bu isimler, negatif enerji yemiş ve insan gen hafızasına da böyle kötü kazınmış.

İslami isimler de gelecekte sorun olabilir bu radikalleşme sürerse dünyada. Nötr havadan sudan güzel isimler koymak en iyisi.
Allah anababalı büyütsün, şansı açık olsun bebenin.

Notron dicem cocuguma
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

ben ciddi ciddi mahmut koyacağım abi.
mahmut, düz mahmut.
düşünsenize abi mahmut diyorsunuz efendim baba diyor. mahmut git ekmek al diyorsun. mahmut bugün okulun nasıl geçti diyorsun. ne bileyim ilginç bence.

utkubaşşak olarak değiştirdik çocuğun adını
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

imamizer said:

ben ciddi ciddi mahmut koyacağım abi.
mahmut, düz mahmut.
düşünsenize abi mahmut diyorsunuz efendim baba diyor. mahmut git ekmek al diyorsun. mahmut bugün okulun nasıl geçti diyorsun. ne bileyim ilginç bence.

utkubaşşak olarak değiştirdik çocuğun adını

utku muhteşem bir isim. tam bir türkbükü müdavimi kemal atatürk dövmeli kaslı asker çocuğu ismi. sen ne anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...