Bullbird Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ötüken timuçin cengizhan oğuzhan alparslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 afşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 tuğça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Bence Cengizhan, Cengiz, Timuçin, Timur, Yezid, Yavuz vsvs bilimum insanlıkça kötü anılan isimleri çocuğa koymamak lazım. Yıllarca lanet ve bedduayla anılmış bu isimler, negatif enerji yemiş ve insan gen hafızasına da böyle kötü kazınmış. İslami isimler de gelecekte sorun olabilir bu radikalleşme sürerse dünyada. Nötr havadan sudan güzel isimler koymak en iyisi. Allah anababalı büyütsün, şansı açık olsun bebenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Berke güzel değil abi değiştirin bence ya da kendi seçsin büyüyünce en ilginci o olur. Ya da Rüzgar yapın yanımda ki kitapta yazıyor Rüzgar , güzel isim olur.Rüzgar olsun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 helal abi aynı sana benzememiş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ok rüzgâr olarak değiştirdik adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Şimdi ad vermeyin, büyüyüp bi kahramanlık yapınca köyün delisi bi isim versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ok he who was not named koyduk adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bence Cengizhan, Cengiz, Timuçin, Timur, Yezid, Yavuz vsvs bilimum insanlıkça kötü anılan isimleri çocuğa koymamak lazım. Yıllarca lanet ve bedduayla anılmış bu isimler, negatif enerji yemiş ve insan gen hafızasına da böyle kötü kazınmış. İslami isimler de gelecekte sorun olabilir bu radikalleşme sürerse dünyada. Nötr havadan sudan güzel isimler koymak en iyisi. Allah anababalı büyütsün, şansı açık olsun bebenin. Notron dicem cocuguma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 benim adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 yozgat bayburt düşünüyorum erkek çocuğum olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ben ciddi ciddi mahmut koyacağım abi. mahmut, düz mahmut. düşünsenize abi mahmut diyorsunuz efendim baba diyor. mahmut git ekmek al diyorsun. mahmut bugün okulun nasıl geçti diyorsun. ne bileyim ilginç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Rüzgar ne olm, at ismi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 imamizer said: ben ciddi ciddi mahmut koyacağım abi. mahmut, düz mahmut. düşünsenize abi mahmut diyorsunuz efendim baba diyor. mahmut git ekmek al diyorsun. mahmut bugün okulun nasıl geçti diyorsun. ne bileyim ilginç bence. utkubaşşak olarak değiştirdik çocuğun adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 maşuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bu arada olgaç olgun insan demek koyun adaşım olsun lan ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 oktar var mesela patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Saeros said: imamizer said: ben ciddi ciddi mahmut koyacağım abi. mahmut, düz mahmut. düşünsenize abi mahmut diyorsunuz efendim baba diyor. mahmut git ekmek al diyorsun. mahmut bugün okulun nasıl geçti diyorsun. ne bileyim ilginç bence. utkubaşşak olarak değiştirdik çocuğun adını utku muhteşem bir isim. tam bir türkbükü müdavimi kemal atatürk dövmeli kaslı asker çocuğu ismi. sen ne anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 çoban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 hadi sidik yarışı. benim isim tersten okununca da aynı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ece? talatmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 nalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar