Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ho$t kopek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz de arkadaşla bisiklet sürerken bir köpek pusu kurup saldırmıştı o aklıma geldi şimdi.gerçi bağlıydı ama yine de içe sıçmamız için yeterli korkuyu vermişti.
Mesaj tarihi:
yolda tıngır mıngır yavaş yavaş ilerliyorduk.köpek öyle saklanmış ki fark etmek imkansız.yanından geçerken üzerimize doğru zıpladı it.arkadaşı ısırmasına 30 cm falan kalmıştı. ben uzakta kalan taraftaydım.ikimizde o an öyle bir pedala asıldık ki bisikletin ön tekeri havadayken 5 metre falan gittik küfürler ederek.

ve tüm yol boyunca sağdan gideceğiz soldan gideceğiz diye arkadaşım yönlendirmeyi üstlenmişti.ilk kez o dedi şuradan gidelim ben dedim yok buradan gidelim;benim dediğim oldu ve köpek saldırdı
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

yine iyi tarlacıya denk gelmiş trde olsa o kadar atar varaa kış kış diye salardı 50 köpeği valla.

tr'de iki kangal 300-400 koyuna baktığı, ve ağır baslı hayvan olduğu ıcın bole bişey yasanmazdı zaten.
Mesaj tarihi:
aynen ya kangalın gözünü seviyim. dünyadaki bütün pitbulllar da ölsün. o kadar cesar millan izliyorum ama pitbulllara ekrandan bile kanım ısınmıyor.
  • Yeni Oluştur...