reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 lan! http://www.youtube.com/watch?v=pLi4619vwAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 o kadar köpek ne ya saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 köpekler yunanca bilmiyomuş demekki http://www.reactiongifs.com/r/rofl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 sırf bu yüzden eymirde bisiklet süremiyorum. yiyceklerdi bizi az kalsın. ama köpeklere bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 köylü bildiğin Türk köylüsü lan ahah adam da salak, baştan geçecekti hızlıca ne durup dalaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Adamların köpek müfrezesi varmış. "Laaaaaayt!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 adamlar köpeklerden daha tehlikeli yemenle zihniyete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 imamizer said: köpekler yunanca bilmiyomuş demekki http://www.reactiongifs.com/r/rofl.gif abi gif sdfhsjdfjhsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 imamizer said: köpekler yunanca bilmiyomuş demekki http://www.reactiongifs.com/r/rofl.gif AHAHAHA patates kafa ya yerim.. hemen bi taşıyıcı anne bulmak lazım!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yine iyi tarlacıya denk gelmiş trde olsa o kadar atar varaa kış kış diye salardı 50 köpeği valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 biz de arkadaşla bisiklet sürerken bir köpek pusu kurup saldırmıştı o aklıma geldi şimdi.gerçi bağlıydı ama yine de içe sıçmamız için yeterli korkuyu vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bağlı köpek daha çok korkutuyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yolda tıngır mıngır yavaş yavaş ilerliyorduk.köpek öyle saklanmış ki fark etmek imkansız.yanından geçerken üzerimize doğru zıpladı it.arkadaşı ısırmasına 30 cm falan kalmıştı. ben uzakta kalan taraftaydım.ikimizde o an öyle bir pedala asıldık ki bisikletin ön tekeri havadayken 5 metre falan gittik küfürler ederek. ve tüm yol boyunca sağdan gideceğiz soldan gideceğiz diye arkadaşım yönlendirmeyi üstlenmişti.ilk kez o dedi şuradan gidelim ben dedim yok buradan gidelim;benim dediğim oldu ve köpek saldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bisikletli ne gıcvık bu herif ya keşke parcalasalarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sleepingdeath said: yine iyi tarlacıya denk gelmiş trde olsa o kadar atar varaa kış kış diye salardı 50 köpeği valla. tr'de iki kangal 300-400 koyuna baktığı, ve ağır baslı hayvan olduğu ıcın bole bişey yasanmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 aynen ya kangalın gözünü seviyim. dünyadaki bütün pitbulllar da ölsün. o kadar cesar millan izliyorum ama pitbulllara ekrandan bile kanım ısınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sen ne diyon ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar