xetraynex Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ileri demokrasimiz sinir tanimiyor. sozcu.com.tr/2014/teknoloji/dns-adresleri-yasaklandi-474352/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 zaten günlerdir google servislerinde aşırı yavaşlık var. adamlar google ıda engelleyecek heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 youtube'a belge gitmis ankara c.bassavciligindan. yakinda engellenecek gibi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Youtube ve Facebooku da kapatmak zorunda, bence Defne ve Yazıcıoğlu kasetlerinin düşmesine dayanamaz, zaten google kaç aydır aşırı ağır çalışıyor, olmadı onu da kapattırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 google dns şuan aktif (superonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 open dns çalışıyor bende. twitter'a girebiliyorum misal vpn'siz. opendns'i yaymayalım bi de. rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 google dns sorunsuz çalışıyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 google dns bu öğlen yalan olmuştu ben de vpn'e geçtim. ama arada sırada yalan olabiliyor google dns, yasaklamamışlardır heralde. muhtemelen denk gelmiştir, millet kullandığına göre şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mc_Lovin said: open dns çalışıyor bende. twitter'a girebiliyorum misal vpn'siz. opendns'i yaymayalım bi de. rica ediyorum. Olur mu la? YAYALIM ki girsin millet. BİZ öğreticez millete. Saklamak ne demek. Kötü insan mıyız biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 adam akp li, tabiki saklayın diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Youtube ve Facebooku da kapatmak zorunda, bence Defne ve Yazıcıoğlu kasetlerinin düşmesine dayanamaz, zaten google kaç aydır aşırı ağır çalışıyor, olmadı onu da kapattırır. ya kasetlerin çıkmamasını istiyorsa interneti komple kapatmak zorunda :P bu gidişle onu yapıcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Deneme yanılma ile acaba iş mi öğreniyorlar? Ulan DNS nasıl kapatılıyor bir karıştıralım. Twitter'ı kapatıp açayım elimiz alışsın gibi mi? Yakında bir kaç VPN'de kapatıp açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi google acılmıyor bende. yutup da acayip yavaş google ban mi cektiler ya yok gelmis geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Voys said: adam akp li, tabiki saklayın diyecek NERDE OKUDUN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi sözlükteki başlığa da biri hemen zenmate'i yazmış direk. inanılmaz yavaşladı bugün pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ya işte diyorum, öyle her şeyi yaymayın, belli bir iki tanesini yayın, oralarda takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ujtP1bciQfw&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi dnsler fayda mı etmiyor artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 sabah çalışmıyordu ama çalışıyor son birkaç saattir en azından google dns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar