Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlere siyasi bayrakları neden asıyorlar?

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Amacım siyaset yapmak değildir. Siyasi bir görüşüm bile yoktur. Birini beğenmiyorsam, en yakın rakibine veririmki yeniden seçilmesin.
Bu açıklamayı yapmak zorunda hissetme nedenim, konuyu siyasete çevirip, kavga çıkartıp sildirmeyin. En azından cevabı öğrenene kadar :P.

Sorum şu:
Evlere, balkonlara neden bunlar asılıyor?

Üst katımdaki insan müsvettesi, kimseye sorup etmeden apartman boyutundaki bir pankartı, yan apartman ile asmış. Arada duruyor, görüşü pek kapatmıyor diye çıkıp birşey demedik.

Bir süre sonra o apartman büyüklüğündeki şeyler gitti, kendi balkonuna 3-4 çeşit farklı farklı şeyler asmış (aynı parti fakat pankartlar farklı). bunlardan 2 tanesi bizim balkonu aynen kapatıyor. 2 seferdir düğüm atıyorum. Yeniden açarlarsa çıkıp konuşacağım, dertleri neymiş? Niye kendi camlarına asmak yerine, bizim camlara doğru astıklarını anlayacağım.

Öncesinde burada sormak istedim, özel bir olayımı var. Bir şekilde asmaya mecburlarmı. Niye inatla yapıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 tane farklı pankartı bulup ısrarla asmaz kimse ya. Hele hele alt katın camlarına doğru? Bilmiyorum. Umarım iyi para almışlardır karşılığında. Çünkü böyle rezil birşeyi yapmak için hakediyorlar.

Alt katın camlarına pankart sarkıtmak... komik =)
Sosyal ağlarda paylaş

genelde iktidarsızlar böyle fanatik olarak bir şeylerin taraftarlığını yaparlarmış. evde karıları üstünde kuramadıkları cinsel iktidarı ve orgazm hissini, aidiyet duydukları grup, takım, cemaatin galibiyeti, kazançları neticesinde hissettiklerini varsayarlarmış.

psikolojik açıklaması bu. ama asanın sadece ekonomik çıkarı da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim problemim çözüldü, uzunca yazmaya gerek yok. Özet olarak:

Çıktım güzel bir dil ile derdimi anlattım. Adamda "kaldıralım" dedi. Bende "Kaldırmanıza gerek yok, yerini değiştirseniz yeterli. Kimin ne astığı beni ilgilendirmez. Fakat bizim camlarımızı komple kapatıyorsunuz. İstiyorsanız, kendi camlarınızın üstüne çivi çakarak rahat bir şekilde asın" dedim.
Tabi baya düzgünce konuştum.
Bizim camlara gelmeyecek şekilde, tabela gibi uzun bir şeklini kendi balkonlarının duvarına asmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...