Densiz Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Amacım siyaset yapmak değildir. Siyasi bir görüşüm bile yoktur. Birini beğenmiyorsam, en yakın rakibine veririmki yeniden seçilmesin. Bu açıklamayı yapmak zorunda hissetme nedenim, konuyu siyasete çevirip, kavga çıkartıp sildirmeyin. En azından cevabı öğrenene kadar :P. Sorum şu: Evlere, balkonlara neden bunlar asılıyor? Üst katımdaki insan müsvettesi, kimseye sorup etmeden apartman boyutundaki bir pankartı, yan apartman ile asmış. Arada duruyor, görüşü pek kapatmıyor diye çıkıp birşey demedik. Bir süre sonra o apartman büyüklüğündeki şeyler gitti, kendi balkonuna 3-4 çeşit farklı farklı şeyler asmış (aynı parti fakat pankartlar farklı). bunlardan 2 tanesi bizim balkonu aynen kapatıyor. 2 seferdir düğüm atıyorum. Yeniden açarlarsa çıkıp konuşacağım, dertleri neymiş? Niye kendi camlarına asmak yerine, bizim camlara doğru astıklarını anlayacağım. Öncesinde burada sormak istedim, özel bir olayımı var. Bir şekilde asmaya mecburlarmı. Niye inatla yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 GS-FB bayrakları neden asılıyorsa o yüzden asılıyor. Parti tutmakta taraftarlık gibi bizim ülkemizde. O fanatik olan cinsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 adam seni ektilemeye çalışıyor onların siyasi görüşüne oy ver diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 marking his territory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 3-4 tane farklı pankartı bulup ısrarla asmaz kimse ya. Hele hele alt katın camlarına doğru? Bilmiyorum. Umarım iyi para almışlardır karşılığında. Çünkü böyle rezil birşeyi yapmak için hakediyorlar. Alt katın camlarına pankart sarkıtmak... komik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 genelde iktidarsızlar böyle fanatik olarak bir şeylerin taraftarlığını yaparlarmış. evde karıları üstünde kuramadıkları cinsel iktidarı ve orgazm hissini, aidiyet duydukları grup, takım, cemaatin galibiyeti, kazançları neticesinde hissettiklerini varsayarlarmış. psikolojik açıklaması bu. ama asanın sadece ekonomik çıkarı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 psikoloji bir bilim dalıdır. benim bildiğim bilimi eleştirenler genelde islamcılardır türkiye'de. ama tabii artık roller değişti, postmodern çağdayız. kim sofu kim ilerici bilinemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Asıl al aşağı pankartı. Kimsenin senin camını, balkonunu kapatmaya hakkı yok. Kimse de gelip gık diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 para veriyolardır belki bunu as diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 adam çalışıodur belki partide? seçenek : 1 daha büyüğünü as 2 : onunkini yırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 evde çakmak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 stormeagle said: GS-FB bayrakları neden asılıyorsa o yüzden asılıyor. Parti tutmakta taraftarlık gibi bizim ülkemizde. O fanatik olan cinsinden Konu kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 apartman girişine ak parti bayrağı asmışlar. altından geçiyoruz anasını satayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 kendi camına, balkonuna sınırları aşmayacak şekilde assınlar da, apartman girişine ya da benim pencereme/ balkonuma sarkacak şekilde asarlarsa paspas olarak görünce de ses çıkarmamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi nasıl dayanıyorsunuz da tutuşturmuyorsunuz ben onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Asıl aşağı doğru Sende git zıt partinin bayraklarını as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Benim problemim çözüldü, uzunca yazmaya gerek yok. Özet olarak: Çıktım güzel bir dil ile derdimi anlattım. Adamda "kaldıralım" dedi. Bende "Kaldırmanıza gerek yok, yerini değiştirseniz yeterli. Kimin ne astığı beni ilgilendirmez. Fakat bizim camlarımızı komple kapatıyorsunuz. İstiyorsanız, kendi camlarınızın üstüne çivi çakarak rahat bir şekilde asın" dedim. Tabi baya düzgünce konuştum. Bizim camlara gelmeyecek şekilde, tabela gibi uzun bir şeklini kendi balkonlarının duvarına asmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bende konustum ama kibarca değil.. aldı balkonuna astı.Apartman girişindeydi altından geçiyorduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Ben de sert konuşacaktımda adam biraz iri çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 serte gerek yok, kibarca konuşmuşsun, adam halletmiş. gerçekten bazı insanlar denyo oluyor ve ne yaptığının farkında olmuyorlar. dürtünce görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hangi parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 senin balkona geliyorsa alttan çak çakmağı gitsin madem ne düğümü =) ha adam gelip kafanı kırmak isteyebilir o ayrı. fanatik olunca tabii. insan gibi halletme şansın olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar