ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bu hafta yeni bölüm yok sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ShadowFury said: bu hafta yeni bölüm yok sanırım :( Var görünüyor :) http://animecalendar.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 normalde akşama doğru yeni bölüm çıkardı, bugün raw bile yok ortalarda ayrıca anidbde de yok gözüküyor, 8. bölüm 05.09.2014 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ShadowFury said: normalde akşama doğru yeni bölüm çıkardı, bugün raw bile yok ortalarda ayrıca anidbde de yok gözüküyor, 8. bölüm 05.09.2014 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10537 Tüh ya bu kötü oldu :( Teşekkürler bilgilendirme için, sanırım AnimeCalendar'ı her zaman güncellemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 No game no life satrancında satranç hariç herşey vardı. Burada da bahane zaten neyse. ragyo geldiğinden beri bayağı daha güzelleşti ama hala havada konu. Neyse en azından emo sahneleri azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 10 küsur bölüm yoksa 20 küsur bölüm mü olucak bu anime herhangi bir bilgi var mı? 8 Behzat L rozet bıraktı, bölüm sonuna doğruda meyhaneye içmeye gitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 behzat cok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 9 herkes ölecek sanırım. bayılmaların sebebi belli, tümör gibi birşey var hepsinde. 5 son sahnede ölmüş olabilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Gayet sarıyor ya, belki ilk bölümlerde droplayan olmuştur ama pes etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Xenus said: 9 herkes ölecek sanırım. bayılmaların sebebi belli, tümör gibi birşey var hepsinde. 5 son sahnede ölmüş olabilir bile. Tümör değil de şu deney olayına bağlıycaklar herhalde, yaptıkları deneyler çocuklara zarar verdiğinden öldüler filan diyordu adam. Ragyo jr deneylerin sonuna kadar kaldığı için daha çok etkilendi herhalde, diğerlerinde öyle krize girme tarzında bir şeyler göremedik. Ama onlar da çok zamanımız yok diyorlardı, onlar da gidici gibi gözüküyor. NO HAPPY ENDING ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi kaç kere migren krizine girdiler işte birde biriktirip topluca izleyince iyi oldu bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 9 life fiberler hızlı yıpratıyormuş. :) aferin lan zwölf, gözüme girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 09 12 vajinanın gücüne yenik düştü, bros before hoes kanununu çiğnedi. sonu bol sufferingli olsun amiiiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sayonara! fena fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 hayret bu hafta konuşan olmamış böyle kritik bölüm olduğu halde. 10 ragyo jr da bir souther çekti ahah, gelişi, gidişi, hayatı, herşeyiyle tam bir ragyo. japon polisi de hiç dark knight seyretmemiş sanırım ahah, aynı joker'in olayı tekrarlandı. 11 bölüme iyi toparladılar ilk bölümlerdeki dağınıklıktan sonra ama bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 10 Çok iyiydi yine. Fena sardı, ama haftaya final var. Ragyo jr. güzel veda etti, fena halde içime oturdu. Behzat L olayı çözdü de pek faydası olmadı sanki. Ama elbet bir etkisi olur olaylara. Yalnız veletlere şaşırdım, şu ana kadar gerçekten kötülük yaptıkları filan yoktu, hatta planları bozulunca trendekiler ölmesin diye kendilerini tehlikeye attılar, şimdi ciddi ciddi nuke kullanmaları tuhaf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 gerçekten nuke değildir ya o havai fişek falandır sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 guzel bir final ile bayagi guzel seri yapmis olurlar. gelsin hele bu haftaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 10 mantar kafalının yanması iyi oldu. artık her ingilizce konuştuğunda ekrana yumruk atma isteği doğmayacak içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bok gibi bitti hadi geçmiş olsun. Sıradaki gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ben bayagi begendim ending'i ya. gayet guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sacma sapan final :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 baya güzeldi ya ben beğendim. http://www.youtube.com/watch?v=ZxnqSTzq6-w sigur ros'a göndermişler VON ile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 en son 8 i izledim biriktirdim bunu biraz.. son 3 bölümü nasıl? bitirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hayır diyen de olacaktır evet diyen de. ben hayır diyorum çünkü beni hiç tatmin etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar