stormeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Damacanaya tecavüz eden F.K(27) sen miydin yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mübarek cuma cuma ettiğiniz muhabbete limon sıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 dert etme biz bizeyiz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi içip içip foruma foto koyuosan sen içme ya. ya da içerken artık telefonu fln kasaya mı kilitlersin önlem al. şu fotolarda bişey yok da, gazetelerde okumayalım "sevgilisinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı, kız kendini damdan attı" fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Black-ice said: skol güzel lan. sonsuz param olsa yine skol içerim ki ben. o koca şişeyi kafaya dikmek haz veriyor. (marmara da olur ama skolün tadını daha çok seviyorum) skol ise koy sepete. bende seviyorum hemde çok ama ertesi gün mideyi mahvediyor. belki sadece benim midemde böyle oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bazuka iyi votka lan. pederin rus ortakları hep bazuka içiyordu. hatta türkiye''de aldıkları ilk votkayı benim yanımda almışlardı. antalya'da metro'2ya götürdüm bunları, envai çeşit votkanın arasında hiç birinin yüzüne bakmadılar smirnoff, absolute direkt pas geçtiler. yerli votkalardan bi tanesini açtı avucuna döktü kokladı beğenmedi, sonra bazuka açtı döktü avucuna onu kokladı tamam bu dedi. sonra 3 aya yakın gece gündüz hiç durmadan bazuka içtiler. açıklamaları da rus votkasına en benzeyen oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Bulutsuz gecede izlediğin yıldızların keyfi yeter. İste fakir damı, ister zengin "teras"ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Fakirliğe devam ınısını ıvrıdını Bardaklara dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 dont diss bazuuka tum bir ogrenci nesli bazuka ile sarhos oldu, tadi bok gibi olsa da yeri ayri bende onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bazuka ovuyoruz cidden bazukayla aram iyi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ortamda bişey eksik (w..d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 az önce sanırım 0.75 şişe chivası gömdüm. yanında naptım peki? film izledim. fuckthisshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bu arada bu foto hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 biz ne içtiğimizi koysak forum kapanır(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 yav öm attım adresi yolla bana da. diabolic sen fakir rpsi yapıyorsun bence kardeş. internet parasına ekmek alır o fotoğrafları çeken adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar