BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Beşiktaş Taksim civarlarında ortamı fiyatları kalitesi iyi, nargile ve birayı aynı anda satan nereler vardır nereleri tavsiye edersiniz? Hatunla gidilecek bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Tunel'e dogru adini tam hatirlamadigim bir yer var. Mihriman mi ne? Orasi guzel. Burada bilen cikar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 mihrimah galiba ben de hatırlıyorum orayı leb-i derya nın sokağında mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 orası orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 http://www.mihrimahsultan.com/index.php Burası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 mihri bir şeyler, üniversite yıllarında bende çok giderdim ortamı biraz değişmiş ama servisi + nargilesi iyidir baharda falan çok keyifli oluyodu bahçesi, nargile tüttürürken bira + patates yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Herkes universite yillarinda en az bir kere gitmis sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Eyvallah saolun. Daha önce kız arkadaşımla Uçan Eve gidiyorduk çok seviyordum orasını şu sigara yasağından sonra çok kötü olmuş =/. o değilde şunu yapabilmek için memleket değiştiriyorum o koyuyo İzmitte yok hem alkol alıp hem nargile içebileceğiiz bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 nargile ve birayı aynı anda içmek için şehirlerarası seyahat mı ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mihrimah Sultan demeye geldiydim, meh. Ben nedense ısınamadım oraya ama insanlar seviyordu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 nargile + birayı aynı yerde saatan hic bi yerin nargilesi içmeye değer bişi olmuyor genelde taksimde bi sürü var öle kaveden bozma nargile biracıda önerilcek yerler değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Biyik said: nargile ve birayı aynı anda içmek için şehirlerarası seyahat mı ediyorsun?Evet. Dediğim gibi İzmitte yok öyle mekan. Eve nargile almayı da şimdilik düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 gerçi izmit yakın di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kurucesme kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 1,5-2 saate Kadıköydeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 SpiderS_DangeR said: kurucesme kahvesiÇok iyi yerdeymişte, cüzdan yerine oturma organını bırakmayalım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Besiktas Naz Cafe. Kucuk fakat sicak bir ortami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Esh said: mihrimah galiba ben de hatırlıyorum orayı leb-i derya nın sokağında mıydı neydi burasi cidden cok iyi. bi kere gittim bi daha gidemedim, aci cekiyorum resmen ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 mihrimah'da nargile kalkmış. bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bak bu kötü haber =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 SpiderS_DangeR said: kurucesme kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Fiyatlar nasıl orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar