Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 peki unité, liberté, égalité diye 3 oyunmu olucakmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hiç böyle bir şey duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 inşallah bundan 5 sene sonrada assasin's creed: tayyip's death diye türk insanlarının oyununu çıkarıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Hala japonyayı istiyorum ama ana plotun hunilendiği yere bakarsak zor gibi. Gerçi daha çok oyun görürüz ubi hız kesmiyor. Belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 japonya da wishlist'te 2.sırada bende. ama fransız devrimi hep 1 nomeroydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Deno'dan baska oynayan kaldi mi bu oyunu hype da yapmis akjlsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 asasins krid 7: samsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 japonya ne kötü olur ne kötü olur aman aman, olmasın japonya falan napıcaksınız japonyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 2. dünya savaşını yapsınlar hitler'in çöküşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Oski said: Deno'dan baska oynayan kaldi mi bu oyunu hype da yapmis akjlsfa koluma bile kazıdım olm. biz sevdik mi adam gibi severiz kardaş. http://i.imgur.com/Ugxyl8M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sen hiç sevmedin, anlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 aaaa dat co-op. çok iyi. pati assassin gültümüzü kuralım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geç bile kaldık. bi ara vardı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 PS4'te co-op ile çok can yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pc abi pc. division ps 4 akılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 division pc'e de geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geliyor da onu ps 4'de oynarız işte. ben ac'ye pc başladım pc bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 unity ps4'te yardırırım ben direk. divison PC'de oynarım ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 -Deno- said: hiç böyle bir şey duymadım espiri yaptıydım zaten, o kalite beklenmez bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 said: An Assassin's work is never done. Assassin's Creed Unity's co-op missions are highly replayable with randomized enemies, alternate paths, and various tactical options that can lead you to new challenges, encounters, and rewards. Between co-op missions you can take to the streets with your friends to explore Paris from its steeples to its sewers. Whenever your Brotherhood unites, you are bound to make history together. watch dogs gibin olacka co-op galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://ecx.images-amazon.com/images/I/910sqZf1BgL._SL1500_.jpg http://static9.cdn.ubi.com/resource/en-US/game/assassins-creed/ac/buy-collectors-edition_e3_147538.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/81KBp0Gy06L._SL1500_.jpg dark bize phantom blade getir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 black flag'de cok kötüydü dovus animasyonları. bayık dual wield halleri falan. connor'ınkiler baya iyidi ama veya beyonetliler. toparlarlar insallah bu sefer. bole güzel rapier aksiyonu yaparlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 şu ce'ye biraz makul yapsınlar lan, harbi çok pahalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 AC1den cok farkini gormedim ben oynanis olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar