draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 iste AA , 2xMSAA felan olunca zaten fps yerlere iniyor, o yuzden sordum. FXAA yaptiysan zaten o cacik, bulanik yapiyor, AA den kabul etmiyorum ben onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 simdi eve gelince meraktan baktım Ultra High Grafik MSAA4X de AA açıkmış dediğim gibi 1920-1080P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 valla cok iyi , ortalama 30+ fps aliyosun oynarken, millet agliyor, sansli misin diyim, millet mi mal diyim. benim 660 ti SLI var , 16gb ram , memnun degilim mesela, ama top notch kart olmadigi icin de iddia edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 4chande de benzer speclerle yine benzer sonuc almışlar, game ready driverleri öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 4chande de benzer speclerle yine benzer sonuc almışlar, game ready driverleri öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://i.imgur.com/DXKd1Ln.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Geçen hafta 3. patch için "haftasonundan önce haber vereceğiz" dediler, pazartesi oldu hala çıt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 da benim anlamadığım ubisoft pek yapmazdı böyle şeyler.Resmen oyunu unfinished bir şekilde publishlemişler ne optimizasyon var, ne stabil coding var ne bileyim onca glitchler falan Sürekli "fall off the ground" bugı vardı mesela çok uyuz Onca patching üzerine çalışıyorlar şimdi. Abi sorunsuz bir şekilde satışa sunmak varken şimdi o kadar patchler üzerine çalışıyorsunuz saçma yani EA yapardı genelde unfinished publishing i :) Ubiye ne oldu onu da para hırsı bürüdü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 her yil bir ac cikiyor olmasindan anlamamismiydiniz para hirsini ve recycled contentleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 rogue, liberation vs gibi ıvır zıvırları da sıkıştırıyolar araya. sadece yılda bir çıksa yine iyi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 PS4'e yarın, PC'ye de bu hafta bi ara çıkıyormuş yeni patch. said: Detailed Release Notes for Patch 3 (all platforms) Patch 3 includes over three hundred fixes designed to improve your Assassin’s Creed Unity experience. While you might notice some improvements to framerate as a result of Patch 3, we still have a future patch planned to further address framerate concerns. The rollout itself will be staggered across platforms and will come to PlayStation 4 tomorrow (Wednesday November 26th) and continue on to PC and Xbox One later in the week (though not necessarily releasing on a daily basis). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 patch 4 ve 5 asıl performansa odaklanacakmış, ben onları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 çıkarken early access deselerdi de bu kadar laf işitmeselerdi keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Performans patch'i (Patch 4) konsollar için çıktı. 6.7 GB falan boyutu. Oynayanlar framerate'i oldukça düzelttiklerini söylüyor. 26-30 arasındaymış. Ama bazı glitch'ler devam ediyormuş. NPC'ler pop-in oluyormuş, kostümleri durup dururken değişiyormuş falan. PC patch'i de yakında çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Norak said: http://imgur.com/gallery/ao3Z7 ahahashjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 6.7 gb? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 adamlar oyunun yarısını up'lamayı unutmuş serverlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 LathspeLL said: Performans patch'i (Patch 4) konsollar için çıktı. 6.7 GB falan boyutu. Oynayanlar framerate'i oldukça düzelttiklerini söylüyor. 26-30 arasındaymış. Ama bazı glitch'ler devam ediyormuş. NPC'ler pop-in oluyormuş, kostümleri durup dururken değişiyormuş falan. PC patch'i de yakında çıkacakmış. o patch ile beraber başlarım oynamaya. toplamda 30 dakika oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 i5 4460, 8 gb ram ve gtx 650'ti boost'da acaba nasıl bir performans alırım 900p de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bu yeni patchle frame rate biraz düzelmiş ama pop in daha da artmış diyorlar. http://a.pomf.se/iqfuzc.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kaç tane peç çıkacak ya bu oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Aynı şeyi cilalayıp cilalayıp satıyorlar ya adamlar, yine de alıyoz saf gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tTum-VS71Dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar