Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benle alakalı değil ama , iş arama kafası ne iğrenç la

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

Glatheros said:

Kendimi mal olarak görmüyorum roket, aramızdaki fark bu olsa gerek. Ayrıca iş görüşmelerine zaman kaybı olarak bakmıyorum. Kaldı ki işsizken gidiliyorsa bu görüşmelere zamandan bol birşeyin yoktur. İş görüşmelerine öncelikle insanlarla tanışmak için gidiyorum.

Esas zaman kaybı işverenin bu mantalitede bir insana iş görüşmesi için zaman harcaması.

İşte aradığım köle. Sonunda buldum seni. Kesinlikle benim için çalışmalısın. Bol bol tanışırsın ikcılarla ve diğer işsizlerle iş görüşmesinde.

Bu hafta bitirelim bu işi.

Daha gittiğim hiç bir iş görüşmesinde senior associate veya partnerdan altıyla madaya oturmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

moriarty said:

Glatheros said:

Kendimi mal olarak görmüyorum roket, aramızdaki fark bu olsa gerek. Ayrıca iş görüşmelerine zaman kaybı olarak bakmıyorum. Kaldı ki işsizken gidiliyorsa bu görüşmelere zamandan bol birşeyin yoktur. İş görüşmelerine öncelikle insanlarla tanışmak için gidiyorum.

Esas zaman kaybı işverenin bu mantalitede bir insana iş görüşmesi için zaman harcaması.

İşte aradığım köle. Sonunda buldum seni. Kesinlikle benim için çalışmalısın. Bol bol tanışırsın ikcılarla ve diğer işsizlerle iş görüşmesinde.

Bu hafta bitirelim bu işi.

Daha gittiğim hiç bir iş görüşmesinde senior associate veya partnerdan altıyla madaya oturmadım.

Hangi sektör bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

DoGMeaT said:

Glatheros said:

hukuk

Kendi büron yok amma bık bık

Dosya takipleri icralar fln nası gidio?

lol.

agresifiz bakiyorum? dosya takibi icra filan yapmiyorum.

Hadi icra yapmıosunda nası dosya takibi yapmıosun ? Ne iş yapıosun?
Sen büronun süsü müsün ?
Müvekkil senin değil dosya sana gelmiyor, patronun veriyor sana şu şu adliye şu dosya diye sende gidiyorsun işte, etik yahut başka bi sebepten " ben bu davaya bakmıyacam " diyemiyorsun,daha neyin lolosunu yapıyırsun dostum?

Başkasının bürosunda takılıosan üzüldüm adına kusra bakma,şimdi anladım niye buraya gelip çok konuşup içinden zehir akıtma ihtiyacının olduguna, tecrübe kazanıp çevre edinince daha iyi olur elbet şartlar

Ama o zamana kadar daha serbest ve saygın şartlarda çalışabileceğin bir büro arıyorsan haber uçur yardım etmeye çalışsyım,olmadı cmuk fln yap bence,bari gerçek hukukculuk yapmıs olursun robotluk yerıne

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi adam soruo. "sanane lan maaşını yerim sen işi söyle" mi dicem adama?

Glatheros said:

Önemli olan birlikte çalışabilmemiz, iki taraf da birlikte çalışmak istedikten sonra ücret konusu ikinci planda dersin olur biter.

burada karşı tarafın "bir tutar söyleyin" demediğini varsayıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Tavrın o kadar yanlış ki. Nerden başlasam bilemedim.

Herkesi kendi şartlarında zannediyorsun sanırım. Zehir kusan sensin ben değilim.

Tavrım üslubum kırıcı olabilir
Ama dediklerimin doğruluğunu sen de biliyorsun ben de
Her halükards kalbini kırdıydam özür dilerim öpüyorum gözlerinden

Edit edit kalpler kırılmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...