Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benle alakalı değil ama , iş arama kafası ne iğrenç la

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşım geçen iş görüşmesine gitti
2 diploması var,nispeten iyi bir üniden iyi notlarla mezun oldu,bir anlamı yok biliyorum ama ,iyi bir öğrenciydi hep

kız zeki bir kız,donanımlı,yabancı dili var , sektöründe önemli firmalarda stajlarını yaptı,iyi referansları var,üstüne çıktı 1-2 yerde kısa süreli çalıştı

referansları var,önceden yaptığı işiyle alakalı yazdığı yazılar fln bi dünya

neyse

iş görüşmesinde önceki iş yerinden neden ayrıldığını soruyorlar,şartları beni tatmin etmiyordu diyor,ki öyle
ordan aldığı maaşı soruyorlar,söylüyor

dün yine çağırdılar kızı,bi önceki işle aynı maaşı+200 tl yemek+100 tl yol önermişler

bide yok cvin şöyle güzel,referanslarını beğendik,önceki işlerini beğendik fln diye övmüşler kızı

kız bari 150 tl yol verinde aylık akbil alayım diyince

BURDA ARKADAŞÇA BİR ORTAM VAR FEDAKARLIK YAPMAN BİZİM YAPIMIZA DAHA UYGUN,sen düşün karar ver diyorlar

uyuz oldum zaten lan daha işe girmeden ne fedakarlıgı,neyse

kız boş durmaktan iyidir diye bugün aradı,tamam gelicem dedi,gelme demişler

dünki konuşmadan sonra vazgeçmiş adamlar

yahu yorum yapamıyorum
adam mı seçiyonuz testis mi geçiyonuz

bu 2 tokat atasım geldi adamlara

öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

ablam gecenlerde bir firmayla gorustu, ayni sekilde maasim dusuk oldugu icin, hakettigimi almadigim icin ayrilmak istiyorum dedi. adamlar uzun gorusmelerden sonra tamam maas teklifinde bulunacagiz dediler.

daha dusuk teklifte bulundular. 'siz benle dalga mi geciyonuz' diyince maas teklifini %30 civarında arttirdilar.

ablam da geliyorum diyip gitmedi. ahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ablam gecenlerde bir firmayla gorustu, ayni sekilde maasim dusuk oldugu icin, hakettigimi almadigim icin ayrilmak istiyorum dedi. adamlar uzun gorusmelerden sonra tamam maas teklifinde bulunacagiz dediler.

daha dusuk teklifte bulundular. 'siz benle dalga mi geciyonuz' diyince maas teklifini %30 civarında arttirdilar.

ablam da geliyorum diyip gitmedi. ahahaha.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

siz benle dalga mı geçiyosunuz ahjasndsanfasjn
Sosyal ağlarda paylaş

benzer olayın içindeyim şimdi. çalıştığım paradan daha azını teklif ettiler. yok 3-4 kişi başlayacak sizinki yüksek kaçıyor dengeleri korumamız lazım ama sizinle de çalışmak istiyoruz diyorlar. kabul etmedim tabiki onlar da düşünüp cuma bi daha arayacağız dedi. bu saatten sonra istediğimi verse bile kabul etmem heralde. bu kafa yapısını sevmiyorum pek.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

o kiz is bulamaz, bi 50lik daha at da yolumuzu bulalim ne lan is gorusmesinde asdf.

50 tl değil mevzu, aylık akbile yetcek kadar yol parası almak. Sana makul gelmedi heralde, haber vereyim bir daha yol parasını taksiye göre endekslesin sen cicibabandan öyle alyon harçlığı heralde
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

aquila said:

o kiz is bulamaz, bi 50lik daha at da yolumuzu bulalim ne lan is gorusmesinde asdf.

50 tl değil mevzu, aylık akbile yetcek kadar yol parası almak. Sana makul gelmedi heralde, haber vereyim bir daha yol parasını taksiye göre endekslesin sen cicibabandan öyle alyon harçlığı heralde

Aquilanın demek istediği, 50 tl daha verin demenin ucuz kaçması sanırım. Onun yerine verdiğiniz ücret tatminkar değil arttırmanız mümkün mü demesi daha şık olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Özel sektör çok ibne bişey.

this.

eylülden beri iş arıyorum. endüstri mühendisiyim, yüksek yaptım, planlamacı olarak 2 senelik yarım sayfa dolduran bir tecrübem var.

kepazelik. yani iş görüşmelerine gidip geliyorum utanmasalar sen bize para ver diecekler.

en son olay koptuğum nokta oldu. sektör değiştirmek istiyordum, bir firmayla görüştüm. 3 hafta sonra geri dönüş yaptılar askıya aldık pozisyonu diye. içeride 3. göbekten tanıdık var, dedim ki tecrübe kazanmak istiyorum isterseniz bir kaç ay stajer şeklinde çalışabilirim np dedim.

staj boyunca ssk priminizi yüksek lisansını yaptığınız okul ödeyebilir mi dediler.

allah belanızı versin dedim kapattım. ve şirket izmirin en büyük holdinglerinden biri. Türkiye'de çalışmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

DoGMeaT said:

aquila said:

Aquilanın demek istediği, 50 tl daha verin demenin ucuz kaçması sanırım. Onun yerine verdiğiniz ücret tatminkar değil arttırmanız mümkün mü demesi daha şık olurmuş.

Adamlar zaten önceki işten az para yüzünden ayrınıldığını bilmelerine rağmen aynı parayı önerip komik bir yol-yemek eklemişler,sadece yol parasında iyileştirme isteyince FEDAKARLIK fln tarzı salak şeyler demişler

Evet daha şık olabilirmiş ama başarılı olacagını sanmıyorum, kız zaten büyük ihtimal adamların pintiliğini hissettiğinden o kadar az bir iyileştirme istemiş,onu istemese yol parası yüzünden az da olsa önceki işten daha az para alıyor olucaktı kız,istememiş heralde para yüzünden işten çıkıp daha az paraya yeni işe girmeyi

Flnfln
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

DoGMeaT said:

yahu yorum yapamıyorum
adam mı seçiyonuz testis mi geçiyonuz

öyle işte

Cevap veriyorum:

Adam silkiyorlar, BAŞŞAK geçiyorlar.

Biz bir aileyiz kafasından tiksiniyorum.

Patronlara yarıyor o kafa yapısı işte,iğrenç emek sömürüsünü samimiyet ve "güven" arkasına saklamak,terbiyesiz adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...