Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 oynamaya devam eden var mı bunu? steam ile eski hesabı birleştirememek çok saçma hala ama sıfırdan bi girip bakasım var gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Legends of Area benim pc de açılmayınca hazır işsizken yükledim bunu oynayan varsa az yardım etsin parasız kaldım çokta çözemedim oyunu birlikte falan oynayalım adept set silah kullanabiliyorum şuanlık. Nick MajestyHodge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) Hala oynayan var mı ? Bende başladım nick Umuruk Ocak 11, 2020 Umuruk tarafından düzenlendi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 ben varım MajestyHodge nick. güzel bi türk guildindeyim. görüşelim oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Dün sezon sona erdi. Bugün büyük bir güncellemeyle birlikte yeni sezon başlıyor https://albiononline.com/en/news/devtalk-queen-update-introduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 karantina fln arklarla şu oyuna saralım dedik bi kaç saat oynadık ama sanki premiumsuz ömür kasmakla geçecek gibi geldi? nedir bu mevzular aydınlatabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 hiç girişmeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 girismeyin abi,oyunda hala server sorunu,dengesizlikler girla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 ilk preyi alın abi 2nci ay falan cok rahat kasarsınız oyun içinde ben 3 ay oynadım 4-5 aylık pre parası kastım üstüne. notebookumun ekran kartı çipset arızası veriyor fps problemi yaşıyordum ondan bıraktım yoksa bayada zevkli oynadım. gangti zvz ydi. nightfall councill guildine başvurun MajestyHodge referans diyin. yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Selamlar arkadaşlar biz de karantina günlerinde uo benzeri bir arayış ile başladık ve ilk premiumları aldık. Şahsen çok beğendim oyunu ben, bir guilde de girdik ancak henüz pvp işlerine girişemedik ve grup olarak pek birşey yapmadık. Oyun içi nickim Takanarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 3-4 Gündür biz de bir arkadaşla oynamaya başladık. Aynen karantina ve o sırada UO gibi oyun arayışından dolayı. En son betada oynamıştık tüm Pati tayfası olarak ondan sonra baya gelişmiş oyun. Çok beğendik. Bastık premiumu hemen. Fakat şu an 2 kişi dungeon farmlayıp etrafta geziniyoruz. Şöyle bir guilde girip aksiyona girelim istiyoruz. Çok da fazla content var yapacak. Var mıdır şöyle tavsiye edebileceğiniz bir guild? Daha çok başındayız (300K fame) Ingilizce Türkçe farketmez. Aşırı hardcore oynayamaycağız tabi ki yaş baş artık ilerledi ama ciddi ciddi pvpmizi aksiyonumuzu yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 vay be mortis online olmuş yine. mortis online 2 geliyo bilirseğn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 hahah gördüm şimdi foruma da bayadır girmiyordum ama aman abi ona girilmez. Bitmiş çalışan oyun lazım bize artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) biz de aynı gazla girdik arklarla ama 2 günde falan sıkıldım ben ya. çok çok basit bi oyun. sanki iyi kalitede bir mobil oyunu andırıyor. sürekli aynı skilli spamlemekten başka bir şey yapmıyorsun sanki. pvp desen aynı. sevemedim ben. Nisan 17, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 oyunun mobili var bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Premium alınca gelen island hep kalıyormu yoksa premium bitince o da gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 kaliyor ama ekip bicmek kar getirmiyor premium sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Bi ara kasmıştım bu sefer premium'la kasayım diyorum bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 16 saat önce, Black-ice dedi ki: biz de aynı gazla girdik arklarla ama 2 günde falan sıkıldım ben ya. çok çok basit bi oyun. sanki iyi kalitede bir mobil oyunu andırıyor. sürekli aynı skilli spamlemekten başka bir şey yapmıyorsun sanki. pvp desen aynı. sevemedim ben. ben de tam tersine overwhelm oldum itemlar ve abilitylerin çeşitliliğinden hangi buildi yapsam falan diye bakıyorum ve sadece Great Axe için bu. Bana combatı gayet moba gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Mortis hocam ben de katılıyorum valla. Öyle tek tuş spam falan değil. Combatlar da öyle basit değil. her kombinasyondan build var. çok esnek ve güzel hoşuma gitti benim. dün gece 4 kere öldüm black zone da orası ayrı dsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Beyler gold satın almayı düşünürseniz 200k kadar var elimde. Piyasa fiyatının yuzde 5 altına birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 bana gold verme gold kasmayı öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) hellgate çılgın para kaynağıydı bi sene flaan önce oynarken ben 4 kere girip 3ünde kaybetsen de o kazandığın 1 tane kara geçiriyo gibi bi matematiği vardı bi de blackzoneda haritası olan iri bi alliance sayesinde saatte 400-500k falan kasıyodum deri toplayarak maden kazarak falan edik:premium 2.5 m falandı şimdi durumlar nedir bilmiyorum 400-500k çöp olabilir gold-silver tradeinden dolayı bilemedim Nisan 18, 2020 FromTheHell tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) Ben şimdi başladım ilaç gibi geldi. Bir tane spectre wolf skin verdiler nasıl kullanacağımı bilemedim. Guilde girsem mi? Edit: sanırım bu markette satılıyormuş. Yazık kullandım bunu satma fırsatını kaçırdım. Nisan 18, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar