denalir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 articulo mortis yaşıyo mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 hattok said: Mosquito said: şöle open world small group /duo/trio pk yapacak guild bulsam bende gelirim belki ama bulamadım daha o kafada adam. Hacım gıcık bi tip değilsen uyum sağlamayı seviyorsan İnfinitede 10 15 kişilik bi türk kabilesi oluşturduk Akın diye bi arkadasım var o bakıyo türk kısmına. İsterseniz gelin. Ben trio roam small scale işine de girerim yani çok zevkli oluyor öyle zaten. İnfinite Envy ally'ı olcak high tier blackzoneda takılcaz :D edit: gıcık demem sebebim TR guildında oynarken çok fazla kafasına göre takılan adam vardı o yüzden dedim senlik bir şey değil. selam hattok bugün eve dönünce alıcam oyunu daha önce hiç selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 valla hacı guilda alacağım bi 6 7 kişi oldu. Suanda o kadar kişi alamam zaten bir kaçı internetten güvensizlik de yaratabiliyor alcağım kişiler. (Benlik durum değil guildmaster ve bizim türkiş tayfa sıkıntısı) Hele biraz zaman geçsin aldırmaya çalışırım vallaha. edit TR guildlarına girmeyin bırakırsınız 1 2 aya oyunu. Articulo olcaksa ona girin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Ç:ILDIRIYORM GİREMİYORM DİYE:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 vereyim benim accountu kas istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Bu arada bu baslangic bolgelerinde, gitti bir adada cikti benim char. Kasmaya baslamadan once ada disina cikmak mi iyidir yoksa orda kasilir mi? Item geciremiyoruz cunku bi dunya vergi istiyo bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 hacı ver valla at organı gibi kasarım ben :D günde 4 saat uykuyla kascam xD -- sorunun cevabı guildın yoksa fark etmez. Ne kasıcaksan onun biome'una gidip orda kasıcaksın hızlıca. Atıyorum Plate set giyiyorsan Maden lazım olcak onun için karlı bölge ya da çöl bölgesine gitmen lazım. edit 2: üzerindekileri bırakıp gidersen silver istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 craft kasmak istemiyorum ben. silahları kasayım diyorum da piyasada t4 silah yok kasamıyoruz. guildlere mi sığınmamız lazım? var mı öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 kendinizi döndürmeniz için gatherer ve craft char laızm net. Egerki sadece pvp pve karakteri kasıcam diyorsan full time pve ve gelen silverla marketi kollaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Caerleonda az once 300000 silver harcadim sdfsdfsdfs full t4 oldum artifact silahla, ama simdi gotum tutustu nasi disari cikicam full 2 redzone gecmem gerekio arkadaslarimla yarin bulusmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Guild kursam kac kisi katilir, biz 4 kisiyiz uo cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 wipe falan yok artık komple açıldı dimi. Boş yere uğraşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 RaidenXelRu said: Caerleonda az once 300000 silver harcadim sdfsdfsdfs full t4 oldum artifact silahla, ama simdi gotum tutustu nasi disari cikicam full 2 redzone gecmem gerekio arkadaslarimla yarin bulusmak icin 50k ya scoutluk yaparım :) 300k malzeme için az bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Kaç saattir yayındayım hellgate yapcaz :D www.twitch.tv/wasabi_dono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 böyle kasan bi guilde girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 karekterin standart karekter olarak görünmesi normalmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gözüm kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qce6YAaQUKA6TXXCukDlfyIUSDryOSGbuJQGuo8NcaY/htmlview?sle=true#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 http://imgur.com/a/baeCb 1 saat 37 dakika nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 saka gibi, twitch'de epic/legendary pack sahipleri cayir cayir oynuyo & stream ediyor, veteran pack sahipleri de surekli oyundan kickleniyor. adamlar sunuculari duzelteceklerine, veteranlari oyundan kickleyecek kod yazmis. albion offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ben legendaryim surekli kickleniyorum :_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yok ya legendaryler de düşüyo sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 herkes kick yiyo abi nereyi izliyon sen. kaldıramadı sunucular. ALBION RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yok abi son 1-2 saat boyle gecti, simdi sunucu kapandi komple atti butun oyunculari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar