toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 yahu bi tek bana mı key gelmemis alla allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ya şimdi bi sn. önce kaan dediki 2-3 gün test olacak işsiz adam lazım dedi. ondan sonra bu mailim geldi, bana geldi, benimki sana gitti muhabbeti dönüyor diye sallamamıştım. tüm bu tantana 24 ündek alpha için miydi? öyleyse benim ki de gelkmedi asdfjhk ne yapmam lazım, nereye kime ne yazayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Hallederiz, mail gelmeyen ve bir onceki phase de oynayanlar denesin girmeyi, yanlis user/pass vermezse sorun yok, verirse mail atariz ilgiliye, degilse yeni key veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 eski client ile devam edebiliyo muyuz? yeni client varsa dl linki pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 evet link neydi clientın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Yarın açılıyor şimdi bir plan yapalım. Oyunda ilk girdiğimizde moblarda deli gibi para olacak. Birileri t1 set yapıp koşarak moba girip para toplamaya başlasın ve hemen yan yana pvp bölgesinde yerlerimizi alalım diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://testing.albiononline.com/clients/albion-online-setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 BeIlow said: Yarın açılıyor şimdi bir plan yapalım. Oyunda ilk girdiğimizde moblarda deli gibi para olacak. Birileri t1 set yapıp koşarak moba girip para toplamaya başlasın ve hemen yan yana pvp bölgesinde yerlerimizi alalım diyorum ben. pvp bölgesinde güzel yerlerden tut beilow, birbirleri arası ulaşım da çok sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 geçen sefer yukarı mapte sol üst köşede ikili yer vardı, orayı alınca içeride bir kare daha kalıyordu. iyiydi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 kurdum char açtım bekliyorum. kaçta açılıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 map değişti ama galiba ya. hiç bilgi varmı son alphadan beri ne yapmışlar diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gelecek dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Server yarın 4 pm de gelecek bu arada. Yenilikler var ama yazamıyorum yazmamamızı istediler video koymuştum bir tane orada gösteriyor her şeyi. Hata şöle https://www.youtube.com/watch?v=VBXJPfLNC9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 KEY VARMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bana da key gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 kermit said: KEY VARMI demin mail attım kermitinannesi diye username alan hayvan kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 oha saygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bana bi key gelmiş isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 vaako51 said: bana bi key gelmiş isteyen varsa vereyim. Kimseye vermediysen ben alabilirim. Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Esh said: kermit said: KEY VARMI demin mail attım kermitinannesi diye username alan hayvan kim lan? ahahahaha nası bi kafadır lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Evet bugün başlıyor test şimdi kimler geliyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Herkesin saati farklı gelmiş benim ki bugün 4 pm diyor. Başkasının yarın sabah 8 am diyor filan anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cet 2am demiş bana bu gece için yarın oynayacaz herhalde anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 testing.albiononline üzerinden Son apk dosyasini çekip kurdum genede sizin Client eski dedi. Acaba yeni clientin indirme adresini bilen varmı android icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar