Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tersi durumda sequo arıza çıkarırdı büyük ihtimalle de, eşine ve kendine güvenen kadın bunu niye dert etsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Sequo said: Yine fakir fakir yorumlar gelmiş. http://vickyb.tv/wp-content/uploads/2012/10/Moncler-Montgenevre-Hooded-Parka-Picks-for-Him-10-19-12.jpg Mont buydu bu arada. Ama siz anlayamazsınız. mont kötü değil lan abartmayın. ama 6.5k eder mi tabi orası ayrı sdfs ben bu monta 300tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hiç bir mont 6.5k etmez onu söylim mrk eden varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben bir mont gordum mu, once fiyatina bakarim, sonra giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ulan bi dandik telefona 2-2,5 veriyonuz, PCye 3-3,5 veriyonuz da mont 6-6,5 olunca mı kazan kaldırıyonuz, bu yıllarca giyiliyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tatar ciddi mi ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 valla ben kazan kaldırmadım. sequo'nun çok da bi suçu yok çok genellersek. suç insalıkta. kapitalizm'de falan. sequo şimdi orta halli biri gibi colins mont giyse adama bok gibi parası var colins giyiyo diye laf yaparlar. sen de gidip pazardan aldığın bi ceketten colinsle aynı verimi alabiliceksin belki ama sırf sosyal statünden ötürü giymiyosun. sequo bunun üst versiyonu sadece. bişey diyemiyorum yani. kendim de bu sistemde olduğum için eleştirmeye hakkım yok pek. tüm bu düşüncelerime rağmen ne yalan söyliyim şuan dışardan bakan biri olarak 6.5 vermek bi monta enaliyik gibi geliyor. şuan sonsuz zengin olsam yine almam sırf alt tarafı bir ceket olduğu için heralde. ama dışardan bakanım işte. ne oldum değil ne olacağam diyecen hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Olm Seko kadar param olsa 6 değil 16 da veririm, adam parayı pipi büyütücü haptan götürüyo, sınırsız bir müşteri kitlesi var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Dworgian said: tersi durumda sequo arıza çıkarırdı büyük ihtimalle de, eşine ve kendine güvenen kadın bunu niye dert etsin ki? abi hiç çağdaş çağdaş konuşma şimdi belli ki dert etmiş kadın dur şunları paramızla dövelim diyip özellikle çağırmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Black-ice said: valla ben kazan kaldırmadım. sequo'nun çok da bi suçu yok çok genellersek. suç insalıkta. kapitalizm'de falan. sequo şimdi orta halli biri gibi colins mont giyse adama bok gibi parası var colins giyiyo diye laf yaparlar. sen de gidip pazardan aldığın bi ceketten colinsle aynı verimi alabiliceksin belki ama sırf sosyal statünden ötürü giymiyosun. sequo bunun üst versiyonu sadece. bişey diyemiyorum yani. kendim de bu sistemde olduğum için eleştirmeye hakkım yok pek. tüm bu düşüncelerime rağmen ne yalan söyliyim şuan dışardan bakan biri olarak 6.5 vermek bi monta enaliyik gibi geliyor. şuan sonsuz zengin olsam yine almam sırf alt tarafı bir ceket olduğu için heralde. ama dışardan bakanım işte. ne oldum değil ne olacağam diyecen hep. sende mi zenginsin. lan olm bi fakir ben miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 değilim la ne zengini zenginlik bariyeri ne ona göre konuşalım ama yine de değilimdir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 zaradan aldım aynısını 180 200 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Black-ice said: değilim la ne zengini zenginlik bariyeri ne ona göre konuşalım ama yine de değilimdir :( hani pazardan degil ama zorlayarak colins iste. statüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bana göre baya fakirsin ben polo garage falan taqılıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 pantolonlarım dockers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 colins güzel lan. colinsin nesini zorluyon abi pantol aldım dün 60 lira mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben liseden beri yeni kiyafet almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 gecen trye gelmistim. mavi jeansten pantolan aldim 200 lira civari. iyi güzel saglam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ben hep Karaca'dan giyiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj atıyorlar indirime girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben cok zenginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kotum dieselden gönlüm geçmez güzelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 whore mu görüldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Dworgian said: tersi durumda sequo arıza çıkarırdı büyük ihtimalle de, eşine ve kendine güvenen kadın bunu niye dert etsin ki? Geçeceksin o güvenme işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 peki geçtim ben. bananeyse zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar