Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hor görüldüm ;.(

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Yine fakir fakir yorumlar gelmiş.

http://vickyb.tv/wp-content/uploads/2012/10/Moncler-Montgenevre-Hooded-Parka-Picks-for-Him-10-19-12.jpg

Mont buydu bu arada. Ama siz anlayamazsınız.

mont kötü değil lan abartmayın. ama 6.5k eder mi tabi orası ayrı sdfs

ben bu monta 300tl veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kazan kaldırmadım.

sequo'nun çok da bi suçu yok çok genellersek. suç insalıkta. kapitalizm'de falan.

sequo şimdi orta halli biri gibi colins mont giyse adama bok gibi parası var colins giyiyo diye laf yaparlar.

sen de gidip pazardan aldığın bi ceketten colinsle aynı verimi alabiliceksin belki ama sırf sosyal statünden ötürü giymiyosun. sequo bunun üst versiyonu sadece.

bişey diyemiyorum yani. kendim de bu sistemde olduğum için eleştirmeye hakkım yok pek.

tüm bu düşüncelerime rağmen ne yalan söyliyim şuan dışardan bakan biri olarak 6.5 vermek bi monta enaliyik gibi geliyor. şuan sonsuz zengin olsam yine almam sırf alt tarafı bir ceket olduğu için heralde. ama dışardan bakanım işte. ne oldum değil ne olacağam diyecen hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

tersi durumda sequo arıza çıkarırdı büyük ihtimalle de, eşine ve kendine güvenen kadın bunu niye dert etsin ki?

abi hiç çağdaş çağdaş konuşma şimdi belli ki dert etmiş kadın dur şunları paramızla dövelim diyip özellikle çağırmış işte
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

valla ben kazan kaldırmadım.

sequo'nun çok da bi suçu yok çok genellersek. suç insalıkta. kapitalizm'de falan.

sequo şimdi orta halli biri gibi colins mont giyse adama bok gibi parası var colins giyiyo diye laf yaparlar.

sen de gidip pazardan aldığın bi ceketten colinsle aynı verimi alabiliceksin belki ama sırf sosyal statünden ötürü giymiyosun. sequo bunun üst versiyonu sadece.

bişey diyemiyorum yani. kendim de bu sistemde olduğum için eleştirmeye hakkım yok pek.

tüm bu düşüncelerime rağmen ne yalan söyliyim şuan dışardan bakan biri olarak 6.5 vermek bi monta enaliyik gibi geliyor. şuan sonsuz zengin olsam yine almam sırf alt tarafı bir ceket olduğu için heralde. ama dışardan bakanım işte. ne oldum değil ne olacağam diyecen hep.

sende mi zenginsin.
lan olm bi fakir ben miyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...