Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Evet 3 kişilik bir aile için alacaklar bu aracı ve 3'ü de acemi sayılır. Boyutlarının küçük olması tercih sebebi çünkü evlerinde garaj var ama ufak biraz. Uzun araçlarda acemilikten dolayı park sıkıntısı da yaşayabilirler diye düşünüyorum. Bizim aklımıza micra, getz, c1 gibi modeller geliyor ama en uygunu hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 görüntü gibi diğer değişkenleri kenara koyarsak hızlı al kolay sat için getz. ama o aralıkta en güzel vur kır parçala bu maçı kazan aracı 2004 model civarı otomatik pejo 206 dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi benden başka kimse yazmamış asdfsgfdh adam beni biliyor sanacak, bi şeyler deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 imamizer said: görüntü gibi diğer değişkenleri kenara koyarsak hızlı al kolay sat için getz. ama o aralıkta en güzel vur kır parçala bu maçı kazan aracı 2004 model civarı otomatik pejo 206 dır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 getz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 imamizer said: görüntü gibi diğer değişkenleri kenara koyarsak hızlı al kolay sat için getz. ama o aralıkta en güzel vur kır parçala bu maçı kazan aracı 2004 model civarı otomatik pejo 206 dır. şu çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 aynen. valla post kasmıyorum, allah canımı alsın, zenciler duvarlara vursunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 pejo 206 abi. kır dök parçala, işte rengarenk dünya , Faber-Pejo ooo..oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 imam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 neyse tirol bir yana, ben olsam az daha koyar manuel mazda 3 alırım. ama benim yani bu, herhangi elverişli bir yanını gördüğümden değil, tipi güzel mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-siyah-mazda-3-lpg-li-fiyati-dusurdum-daha-temizi-yok-156119037/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 acemi oldukları için far, sinyal tampon gibi yedek parçaların ucuz oldugu bi marka tercih ederim renk olarakta ucuz oldugu için beyaz. yani; dikiz aynası 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: pejo 206 abi. kır dök parçala, işte rengarenk dünya , Faber-Pejo ooo..oo 106 mıydı 107 miydi neydi, o da güzel. bizim tekelci abi aldı hanımına, gayet memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 imam'ın tavsiyesine katılmakla birlikte olası bir ters durumda sorumluluk ona aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 orası öylede güzel araç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 clio da olur, getz de olur. ama pejo 206 daha cok olur. 13 e alırsın, faça yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Lectre said: imamizer said: görüntü gibi diğer değişkenleri kenara koyarsak hızlı al kolay sat için getz. ama o aralıkta en güzel vur kır parçala bu maçı kazan aracı 2004 model civarı otomatik pejo 206 dır. +1 navyamphs said: imamizer said: görüntü gibi diğer değişkenleri kenara koyarsak hızlı al kolay sat için getz. ama o aralıkta en güzel vur kır parçala bu maçı kazan aracı 2004 model civarı otomatik pejo 206 dır. şu çok doğru Lectre said: aynen. valla post kasmıyorum, allah canımı alsın, zenciler duvarlara vursunki. calvaria said: imam haklı totemic said: imam'ın tavsiyesine katılmakla birlikte Saeros said: espri anlayışı kadar araba bilgisi de şahane imamın. keşke ben de onun gibi olabilsem : / http://i.minus.com/iXINLSx3sVB10.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 eski kasa jazz'lar ne kadar bilmiyorum ama tavsiye ederim. yakıt cimrisi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 illa imamı vurgulayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Selam, Geçen hafta Mazda3'e bindim; ön koltuğu kedime göre ayarlayınca arkaya ancak benim 3,5 yaşındaki ufaklık sığar diyeyim! Nasıl 3 kişi olduklarına da bağlı :D Belki o paraya Jazz I alınabilir falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 jazz kadar sağlam bir araba ben görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Katibim said: jazz kadar sağlam bir araba ben görmedim... aynı gif'li şeyden bana da yapın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bir tane micra bulduk 20000 liraya, otomatik 2005 model 45.000km de, full diyor galerici arkadaş. Hasar kaydı yokmuş. Fiyat çok çok uygun geldi, var mıdır bir bit yeniği diye düşünmüyor değiliz. Gidip bakıcaz haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 e hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Holy said: galerici arkadaş. kaç abi. hiç bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 rezorvid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar