Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ales 2013 İlkbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonbahar konusu varsa ilkbahar da olacak arkadaş.

Başvurucam buna da, geçerli fotoğrafım yokmuş o yüzden ösym koordiantörlüğüne gitmem gerekiyormuş. Bana en uygun yer İÜ avcılar kampüsü göründü, işletme fakültesindeymiş de, şimdi ben bi süredir bu işlerden uzağım haliyle tam bilgi sahibi değilim. Hangi bankaya kaç para yatırmam gerekiyor, bi de avcılara giderken yanımda hangi belgeleri götürmem gerekiyor? mezuniyet belgesi gerekiyor sanırım, transkript falan isteniyor mu? gidip eksik belge diye geri gelmiyim sonra.
Mesaj tarihi:
Şimdi mesela başvuru formunu dolduruyorum da, Sınava giriş amacı kısmında "Akademik Personel olmak", "Lisansüstü eğitime başvurmak", "diğer" var. ne şimdi bunlar, hangisini seçtiğimde ne farkedecek? "askerliği ertelemek" seçeneği yok ki lel
Mesaj tarihi:
eyi bakalım şimdilik başka sorum yok.

aslında var.

tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

aslında var.

tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela?

heh aynı nedenden dolayı kayıt oldum bende. Direk netten. Kolay oluyormuş öyle.

yüksek lisanslarında bazıları 2 sene bazıları 3 sene ertelenebiliyor diye duyduydum bi yerde. Ona da dikkat etmek lazım.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

aslında var.

okuluna, programına göre değişiyor ücretler ki onlar da fakültelerin sitelerinde yazıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet ben de karamazov u görünce adamlar spoiler vermiş geçsem mi soruyu dedim bi an:)

genel olarak uzun ve uğraştırıcı sorular sormuşlar. say1, say2 ve söz1'i 150dk da yetiştirebilene helal olsun demek lazım.
Mesaj tarihi:
say1'den 4 soru yaptım biri yanlış muhtemleen asd

bi de söz2'nin son mantık sorusunda ya bi hata vardı ya da benim beyin devrelerim göçtü orada. 10 dakika falan kastırdım ona.

bi de sınava ANAHTAR alınmaması kuralını koyan kimse şu mübarek anneler gününde annesinin ellerinden öperim. hayatımda ilk defa bir yere girmeden önce evimin anahtarını bahçenin toprağına bırakmak zorunda kaldım.
Mesaj tarihi:
Ben baktım sorulara ama zor değil gibiydiler. Geometri biraz bilgiye dayalıydı gerçi gördüğüm kadarıyla. Bazı kuralları bilenler kalem oynatmadan soru çözebiliyordu falan.
  • Yeni Oluştur...