Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ales 2013 İlkbahar

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Sonbahar konusu varsa ilkbahar da olacak arkadaş.

Başvurucam buna da, geçerli fotoğrafım yokmuş o yüzden ösym koordiantörlüğüne gitmem gerekiyormuş. Bana en uygun yer İÜ avcılar kampüsü göründü, işletme fakültesindeymiş de, şimdi ben bi süredir bu işlerden uzağım haliyle tam bilgi sahibi değilim. Hangi bankaya kaç para yatırmam gerekiyor, bi de avcılara giderken yanımda hangi belgeleri götürmem gerekiyor? mezuniyet belgesi gerekiyor sanırım, transkript falan isteniyor mu? gidip eksik belge diye geri gelmiyim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

eyi bakalım şimdilik başka sorum yok.

aslında var.

tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

aslında var.

tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela?

heh aynı nedenden dolayı kayıt oldum bende. Direk netten. Kolay oluyormuş öyle.

yüksek lisanslarında bazıları 2 sene bazıları 3 sene ertelenebiliyor diye duyduydum bi yerde. Ona da dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

aslında var.

okuluna, programına göre değişiyor ücretler ki onlar da fakültelerin sitelerinde yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
say1'den 4 soru yaptım biri yanlış muhtemleen asd

bi de söz2'nin son mantık sorusunda ya bi hata vardı ya da benim beyin devrelerim göçtü orada. 10 dakika falan kastırdım ona.

bi de sınava ANAHTAR alınmaması kuralını koyan kimse şu mübarek anneler gününde annesinin ellerinden öperim. hayatımda ilk defa bir yere girmeden önce evimin anahtarını bahçenin toprağına bırakmak zorunda kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...