Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Sonbahar konusu varsa ilkbahar da olacak arkadaş. Başvurucam buna da, geçerli fotoğrafım yokmuş o yüzden ösym koordiantörlüğüne gitmem gerekiyormuş. Bana en uygun yer İÜ avcılar kampüsü göründü, işletme fakültesindeymiş de, şimdi ben bi süredir bu işlerden uzağım haliyle tam bilgi sahibi değilim. Hangi bankaya kaç para yatırmam gerekiyor, bi de avcılara giderken yanımda hangi belgeleri götürmem gerekiyor? mezuniyet belgesi gerekiyor sanırım, transkript falan isteniyor mu? gidip eksik belge diye geri gelmiyim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ales başvuru klavuzunu okusana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 osym'nin kendi sitesinden ücreti yatırabiliyorsun 50 TL. belgeleri ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Şimdi mesela başvuru formunu dolduruyorum da, Sınava giriş amacı kısmında "Akademik Personel olmak", "Lisansüstü eğitime başvurmak", "diğer" var. ne şimdi bunlar, hangisini seçtiğimde ne farkedecek? "askerliği ertelemek" seçeneği yok ki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 oraya bakan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 eyi bakalım şimdilik başka sorum yok. aslında var. tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yl beleş 2 sene boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tezli ucretsiz ( devlet okullari) tezsizlerdr 1.5k-33k arasi degisiyor arel ticaret okan gibi les okullara.bak orda ucuza vardir tezsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Xenocide said: eyi bakalım şimdilik başka sorum yok. aslında var. tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela? heh aynı nedenden dolayı kayıt oldum bende. Direk netten. Kolay oluyormuş öyle. yüksek lisanslarında bazıları 2 sene bazıları 3 sene ertelenebiliyor diye duyduydum bi yerde. Ona da dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Xenocide said: eyi bakalım şimdilik başka sorum yok. aslında var. tezli yükseklisansın ücretleri nasıl, tezsizlerin nasıl? dediğim gibi benim tek amacım askerliği olabildiğince ötelemek. o yüzden bana çok farketmiyor da, tezsizler pahalıymış sanırım. ne kadar pahalı mesela? okuluna, programına göre değişiyor ücretler ki onlar da fakültelerin sitelerinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 forgiver said: yl beleş 2 sene boyunca 3 senedir tezli yüksek lisanstayım hala istemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sınavın baya zor olmasını geçtim -paragraf mat sorusu da ilk defa gördüm -, yeni başladığım karamazov kardeşlerden spoiler yedim ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 evet ben de karamazov u görünce adamlar spoiler vermiş geçsem mi soruyu dedim bi an:) genel olarak uzun ve uğraştırıcı sorular sormuşlar. say1, say2 ve söz1'i 150dk da yetiştirebilene helal olsun demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 say1'den 4 soru yaptım biri yanlış muhtemleen asd bi de söz2'nin son mantık sorusunda ya bi hata vardı ya da benim beyin devrelerim göçtü orada. 10 dakika falan kastırdım ona. bi de sınava ANAHTAR alınmaması kuralını koyan kimse şu mübarek anneler gününde annesinin ellerinden öperim. hayatımda ilk defa bir yere girmeden önce evimin anahtarını bahçenin toprağına bırakmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ayakkabına sokaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Çok zordu sınav ya, bazı türkçe soruları yanlış gibi geldi. Say-2 den 15 soru fln yapabildim zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Harbi sınav çok zordu. Rahat 30 tane boşum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ben baktım sorulara ama zor değil gibiydiler. Geometri biraz bilgiye dayalıydı gerçi gördüğüm kadarıyla. Bazı kuralları bilenler kalem oynatmadan soru çözebiliyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu sınavla mı akademiye giriş yapılıyor şimdi? çok komik ülkeyiz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Kemerle girememişler galiba, herkes kemerini bahçeye atmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hayatımda daha umutsuz olduğum bir sınav yoktu galiba ahah 'çalışmadan 85 aldım yiaaa' diyenlerin nasıl yalancı olduklarını da görmüş olduk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 benim arkadaş diyodu, "çalışmadan x aldım" diyenler, milletin ekmeğiyle oynayıp öne geçmeye çalışıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hasta olup gidemedim bende sınava ya. Tek umudum tezsiz yüksek lisans artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hangi kısımları yapamadınız ya? matematik falan kolay gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Sadece geometri teoremlere falan 15 dakika bakıp 96 aldım, neye çalışacaksınız hakikaten bu sınav için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar