mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 arkadaşlar salı günü işe başlıyorum ve dress code olarak business casual dediler. nereye gitmek lazım nereden alışveriş yapmak lazım bunun için. az çok konsepti anladım ama marka ve mağaza tavsiyesi istiyorum. camper, dockers falan demeyin laps diye onlara 3 5 ay sora maaşlardan artanlarla girişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Massimo dutti diyecektim de ona da yetmez diye anlıyorum bütçe şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 lcw chino :) polo ya bak aynısının markalısı yalnız direk dockers pantolon al bir tane kalıbı uyuyorsa parasını hak etmese de kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 victorias secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://lifeasahuman.com/files/2010/10/Business-Casual.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sarıyer börekçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 offf olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 VİNGTÖR ev arkadaşı lazım mı evsiz kaldım :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bende mayıs başı evsiz kalıyorum kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 he by mangoya, dam at a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 penti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 apache olcam dememiş he by mango yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 fiyatta problem varsa gir boynere anlat derdini uygun fiyatlilardan versinler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 liberal ekonomiye bak ne giyeceğine bile karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bence cilet gibi gömlek ile onları oyala ve siyah kot giy altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben staj görüşmesine aynen öyle gitmiştim, ayağımda da converse vardı. yıllar sonra biri dedi "görüşmeye geldiğinde üstünde bunlar vardı, görünce ne biçim gelmiş görüşmeye demiştim" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Xaenin said: Massimo dutti diyecektim de ona da yetmez diye anlıyorum bütçe şu anda. adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Biyik said: liberal ekonomiye bak ne giyeceğine bile karışıyor. maaşını kıyafete gömen plaza faydasızları .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Xaenin said: Massimo dutti diyecektim de ona da yetmez diye anlıyorum bütçe şu anda. arada sağlam imdirime giriyolar abi %50-60 felam dek getirip alınabilir çok sşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 o indirime girdiginde topic açında 50 liradan 10 tane gömlek alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 KOMÜNİZM ÇOK KÖTÜ TEK TİPÇİ :( diyenler şirket üniformalarını avm'lerden KENDİ TERCİHİNE göre alıyor. üstelik şirketten aldığı maaşla ya da çalışmaya yeni başlıyorsa kendi parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fistan said: o indirime girdiginde topic açında 50 liradan 10 tane gömlek alayım o kadar da girmiyo lan indirime erdal gömlek mi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 130liralık gömlekler %60 indirime girince 50 lira oluyor ben söylemedim sen söyledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 50 lira olmuyor zaten 52 olur %60 indirimli hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi walla genelde 120 lira civarında gömlekler daha ucuza dek gelmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar