Certhas Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Anketin içeriği başlıkta yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Zenginler şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 imperial istediği factionda oynayabiliyor ki zaten. birde bütün pre-orderlarda faction kısıtlaması yok istediğini seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Daggerfall, hem ırkları olsun,hemde zoneları gayet ferah,açık dilediğince gez toz dolaş.Ferah ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 nordlar'da az değilmiş forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 daha önce öngörüm Aldmeri'nin az olacağı yönündeydi. en az sayıda oyuncuya sahip faction'da oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bu mudur son durum yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sen buraya ne bakıyorsun anıl. normalde en az oyuncu daggerfallda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Aldmeriye yukleniyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 emin olamadım Mert. 1-2 foruma daha baktım da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 başka forumları bilmemde, burası fikir vermesin. burada çoğunluk en az kişi olan tarafı seçeceği için, daggerfall çıkması çok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Daggerfall Covenant benim guild orayı secti başka care yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 betada campaignlerde diğer ikisi fullken daggerfall medium/high falan oluyodu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 aslında yerli yabancı forumlarda bi bosmer sevdası var. nedir bu wood elfin özelliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ilk sayfayı geçer mi diye merak ediyordum, geçememiş ben post atayım da hater geldi diye ilgi toplarsın certhascım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar