Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

nickim Bilj account ad3m @ad3m diye ekle garanti olsun.
Ayrıca class skill linedan dizdisysen sıkıntı yok hepsini kasacan zaten. dps/tank/heal/pvp derken bişiler hep lazım olacak. Zaten respec var sıkıntı yok kısaca ama hemen herşeyi kasıyorsun ilerde şunu da yaparım diyeceksen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunun en iyi kısmı subs. olmaması. gayet tatminkar bir içerik, gayet mmo, subs yok. f2p de olmadığı için belli bir kalitenin üstünde. Tam tadında tam.

daily random dungeon mutlaka yapın. eşşek yüküyle xp veriyor. side questlere çok lore kasmayın. benim canımı sıkan şeylerden biri questlerin sürekli "şuraya git, şunla konuş, buraya git bunla konuş" demesi. hem lokasyonlar birbirinden uzak, hem konuşmalar uzun sürüyor, dolayısıyla leveling'i yavaşlatıyor. aptal saptal side questler için çuvalla metin yazmışlar uyuz oldum. konuyla alakasızsa bam bam bam bas geç direk. Public Dungeon'lar, delve'ler falan var, onları yapın, bazen önünde quest giverı oluyor, olmasa bile son bossu kesince delve completed diyip bi miktar xp veriyor. questle beraber olursa daha çok verir.

ben de ilk oynamaya başladığımda questing işinden baymıştım biraz, başka bişey xp vermiyor çünkü doğru düzgün. biyerden sonra açılıyor ama. one tamriel de geldiği için, yüksek levellı işleri bile yapabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dün trade guildde ıvır zıvırı koydum, gitmiş. baya 10k üstünde para gelmiş. sarı runelerin tanesi 2.5k dan gidiyomuş, sadece onlardan 7-8k gelmiş.

http://www.esoui.com/downloads/download928-MasterMerchant

şu addon çok iyiymiş ya, ben alım satım uğraşmıyorum diye kurmamıştım da.

alım satımdan ziyade neyi lootlayıp lootlamayacağın konusunda anında fikir veriyor. loot ekranında görüyorsun fiyatı neymiş diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...