ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Arkadaşlar gelin, kalabalığız; hele bir de levellarınızı kastığınızda süper dungeonlar raidler yapacağız discord teamspeak ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ben raidlere 8 ay sonra hazırım =( Günde 2 saat zor oynuyorum sıkılmadan. O da 2 level ya veriyor ya vermiyor. Karakterin biri 12 diğeri 15 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 çinli var mı bu oyunda verip kastırayım lvl8-9 mu ne benimki de. raid olayı varsa itemlerimi dizsin adam direk gireyim raide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Sonra useless biri olarak etrafta koştur. Girin kasın sen skyrim oynamıyormuydun senko gir bunu oyna onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 oynuom arada eso'da. ama ne bileyim oyun çok kopuk geldi bana ne yapcağımı vs bilmiom öyle dolaniom sağda solda sdf hiçbi mekaniğini anlamadım zaten daha oyunun :P skilleri yalan yanlış verdim onları resetlemem lazım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ad3m said: Sonra useless biri olarak etrafta koştur. Girin kasın sen skyrim oynamıyormuydun senko gir bunu oyna onun yerine. ney senin nick ekliyim akşam girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 olm pati guildine girsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 nickim Bilj account ad3m @ad3m diye ekle garanti olsun. Ayrıca class skill linedan dizdisysen sıkıntı yok hepsini kasacan zaten. dps/tank/heal/pvp derken bişiler hep lazım olacak. Zaten respec var sıkıntı yok kısaca ama hemen herşeyi kasıyorsun ilerde şunu da yaparım diyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Laraken said: olm pati guildine girsene. kim admini kime söyliyecez alsın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Bana söyle alırım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 aynen ad3m, zaugna, xeno hepsi olur. arka sayfalarda vardı acc isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Oyun zaten etrafta gezinmekten ibaret. Yanlış bir şey yapmıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ahah eve gidince gireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi oyunun en iyi kısmı subs. olmaması. gayet tatminkar bir içerik, gayet mmo, subs yok. f2p de olmadığı için belli bir kalitenin üstünde. Tam tadında tam. daily random dungeon mutlaka yapın. eşşek yüküyle xp veriyor. side questlere çok lore kasmayın. benim canımı sıkan şeylerden biri questlerin sürekli "şuraya git, şunla konuş, buraya git bunla konuş" demesi. hem lokasyonlar birbirinden uzak, hem konuşmalar uzun sürüyor, dolayısıyla leveling'i yavaşlatıyor. aptal saptal side questler için çuvalla metin yazmışlar uyuz oldum. konuyla alakasızsa bam bam bam bas geç direk. Public Dungeon'lar, delve'ler falan var, onları yapın, bazen önünde quest giverı oluyor, olmasa bile son bossu kesince delve completed diyip bi miktar xp veriyor. questle beraber olursa daha çok verir. ben de ilk oynamaya başladığımda questing işinden baymıştım biraz, başka bişey xp vermiyor çünkü doğru düzgün. biyerden sonra açılıyor ama. one tamriel de geldiği için, yüksek levellı işleri bile yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Aylık ücretsiz wow :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Oyun içinde 4 5 tane dlc var. Thief guild, darkbrotherhood falan bunlar oyuna katkısı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Skill line, free skill points, dungeon, set-item - moar xp vs Crown storedan dlc kısmından bakabilirsin neler getirdiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 oyun güzel. gelsenize. yakında 10 12 kişilik raidlere giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 hangi factiona giriyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Hoşuna gidene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Pvp için dominyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 dün trade guildde ıvır zıvırı koydum, gitmiş. baya 10k üstünde para gelmiş. sarı runelerin tanesi 2.5k dan gidiyomuş, sadece onlardan 7-8k gelmiş. http://www.esoui.com/downloads/download928-MasterMerchant şu addon çok iyiymiş ya, ben alım satım uğraşmıyorum diye kurmamıştım da. alım satımdan ziyade neyi lootlayıp lootlamayacağın konusunda anında fikir veriyor. loot ekranında görüyorsun fiyatı neymiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Senko hıyar bebişims onkipuçuğa kadar bekledim seni, gelmedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abi hastayım ya dün direk yattım :( whatsapptan fln biyerden dürtseydin keşke bekletmişim boşuna kusura bakma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 AYY KIYAMAM geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar