Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Pcde 50 gb sjdfjs Ama bu kadar buyuk olmasinin sebebi bence butun questlerde seslendirme var. Ayrica; let the bingildak hype begin. Ps4 e alinca pcye de almis sayiliyonuz mu lan? Bi de cross platform mu ayri serverlar mi pc-ps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 nop, hypelamam abi zaten bu oyunu. ps4 başlayacak varsa ekleşelim ama zaten oyun fail design olduğu için group play ödüllendirmiyordu diye hatırlıyorum eğer değişmedi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hyplarsa carpilir bunu :) zamaninda az Kan dokulmedi burlarda, sen bilmessin yabanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 almadım hiç ama takip ediyordum. betasına girmiştim falan, acayip hantaldı oyun. da işte şu tamriel unlimited ile o hantallık baya baya yok o yüzden hyp hyp diyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hype train varmış binmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 konsolda skyrim online gibi oynanıyor ya. animasyonların hantallığı, hit registerın bozukluğu falan düzelmiş. en azından pve'de düzelmiş. her şeyin seslendirme olması da konsol için çok büyük avantaj, text okunmuyor televizyon ekranında. arayüz olabileceğinin en iyisi olmuş. kontroller zor değil. couch-mmo deneyimi için en iyi oyun herhalde şu an. şehirde anlık donmalar oluyordu ama bugün olmadı gibi, pvp'de nasıl olacak performans merak ediyorum. bi de xplatform yapmayarak çok iyi yapmışlar mouse/keyboard > controller her türlü competitive ortamda. addonların eksikliğine girmiyorum bile. bir tek chat olmadığı için voice chat implementasyonu kötü olmuş gibi. bazı oyuncuları çok hızlı ignore edebiliyor olmamız gerek veya "friends only" gibi filtreler olması gerek. zone'a giriyorsun, insanların oturma odası, yatak odası, tuvaleti kulaklarında. ne oluyor ne bitiyor herkesin evinde duyuyorsun. ruslardan bahsetmiyorum bile hehe. ben direkt player voice'u kapattım. aslında adam gibi kullanılsa kötü değil ama konsolun acı gerçeklerinden biri push to talk konsepti yok. sürekli ses akışı + bütün zone yayın yapınca ci ci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 xplatform değil mi la? bence giderdi ya. comp. olmazdı tabi de, seçimi insanlara bırakılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 değil babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu oyun 100 euro verip collectors edition alıp sadece 1 yüzük veren oyunmuydu ? oyuna girince partideki adamı falan göremiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 coop oynamayı ödüllendirmeyen mmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 co-op oynamayı ödüllendirmekten kasıt ne onu tam şeyedemedim. Diğer mmo'larda questleri 3 kişilik party ile yaparken de aynı reward, tek yaparken de. Group dungeon zaten group. solo dungeonlar var, onları grupla yaptığında scale ediyor better reward vaadediyor. Ne kadar betterını bilmiyorum lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya en basit örnekleriyle şöyle düşün 2 kişi quest alıyorsun, questler ortak gelmiyor mesela. ayrı ayrı alıyorsun. sonra quest gidiyorsun, yerden taş toplayacaksın. quest alanında belli sayıda taş var. arkadaşın aldığında sana kredit gelmiyor, bu yüzden tek başına gitsen 3 dk'da bitecek quest 6 dk'da bitiyor item respawn olmasını beklediğin için. veya yaratık öldür diyor, partideki adam yaratık öldürünce onun aldığı quest kredisi sana gelmiyor. mobların respawn olmasını bekliyorsun. 100 birim exp veriyorsa, 2 kişiye 50-50 veriyor. party boost fln vermiyor. veya swtor'dan class bazlı quest-line'lar, seni coop oynarken birbirinden ayıran. X classına ait özel questi yaparken sen yardımcı oluyorsun o quest sonunda biri ödül alırken diğeri alamıyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 o olay oyun release olduktan 1 ay sonra falan bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ben en son betasında denemiştim, hiçbiri çalışmıyordu, sonrasında ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum. takip etmedim. swtor'da hala olduğunu biliyorum, birkaç ay önce kız arkadaşımın belki star wars setting'i ilgisini çeker diye denemiştik, bildiğin coop oynama diye kasıyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yani ben tanık olduğum örneği söyleyeyim, quest gereği bir item active etmek gerekiyor, partimdeki eleman gidip aktif ettiğinde bana da progressi geliyordu. Herhalde diğer dediklerinde de vardır aynı durum. Düzeltmişlerdir yani. mob kill'deki xp reward olayını bilemicem denemedim. Ama onu düzelten bunu da düzeltmiştir herhal sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bingildak said: ben en son betasında denemiştim, hiçbiri çalışmıyordu, sonrasında ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum. takip etmedim. swtor'da hala olduğunu biliyorum, birkaç ay önce kız arkadaşımın belki star wars setting'i ilgisini çeker diye denemiştik, bildiğin coop oynama diye kasıyordu oyun. SW:ToR un her şeyini eleştiririm de coop ta hakikaten iyi abi oyun. Class questler dediğin gibi ama o da zaten hikaye gereği öyle, diğer tüm group questleri ve hatta dungeonları 2 kişi + 2 companionla biraz uğraşarak çok rahat yapabiliyorsun ve oyun çok zevkli oluyor hakkaten o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited 89 tl'ye alınır mı gençler ? enpara ile 60 tl ye fln gelcek. Sonucta subscription kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bence değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Single takılmak için nasıl oyun, görevleri sarıyor mu böyle swtor gibi bi main story var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 olm oyun baya kötü adama niye 89 lira harcatıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 reampage said: Single takılmak için nasıl oyun, görevleri sarıyor mu böyle swtor gibi bi main story var mı ? aynı türde yok fakat genel olarak questler mmo kalitesine göre çok iyi. yani git taş topla, 4 tane mob kes görevi neredeyse hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Skyrim'le kıyaslanabilir mi quest sayısı/türü falan? Ben de düşünüyorum almayı, mmo kısmı patlaksa en azından single dan parayı çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Seru said: olm oyun baya kötü adama niye 89 lira harcatıyosunuz. Tamriel Unlimited halini oynadında mı söylüyorsun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Abi aldım ama iade ettim ya nedense çok itici geldi karkater haraketleri filan betasında daha bi cazip gelmişti nedense soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Xenocide said: Seru said: olm oyun baya kötü adama niye 89 lira harcatıyosunuz. Tamriel Unlimited halini oynadında mı söylüyorsun bunu? zaten sadece o halini oynadım, gayet rezil bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar