BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 SkyShards mutlaka kurulması gereken addonların başında geliyor. gerisi zevk meselesi. http://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/23ro3u/must_have_addon_list/ http://www.youtube.com/watch?v=8CKqCO55Q-s B2P olduğunda çok daha kötü olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 VashTheStampede said: Ya ben birini eklemeden özel mesaj atamıyor muyum oyunda? Arkadaş ekle çıkıyor mesaj attırmıyor. Ayrıca şöyle önerilen "Şu olmadan oynanmıyor" denen UI modları falan varmı oyunun? Inventory falan gıcık gibi geldi baya bana. /tell "charname", (virgül önemli) yada /tell "@accountname" (virgül yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Whisper falan denedim ama o aklıma gelmemişti bak. Teşekkürler :D Sonunda guild başvurusu yapabileceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 VashTheStampede said: Ayrıca şöyle önerilen "Şu olmadan oynanmıyor" denen UI modları falan varmı oyunun? 1. Advanced UI 2. Advanced merchant Çok lag yapar yalnızca guild storeları kullanırken ac kapa ama mutlaka olması gereken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Başlamış Unlimited. Bütün skill pointleri statları geri vermişler. Updatede mi oldu bu? 15 skill point artırdım nasıl becerdiysem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Update de olmuş sanırım. Ben de 1 hafta önce geri döndüğümde benimkilerde sıfırlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 aylık ödememi kalktı ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 aynen b2p oldu... ama end game mapler için aylık ödeme sanırım hala istiyor (çok emin değilim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 tüm D&r larda var mı bu gitsem bulurmuyum hay ürün geöici olarak temin edilememktedir yazıyor, gelince kesin normal fiyatına döner keske alsaydım zamnında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Yakında steam'de bahar indirimi olursa aşağı yukarı aynı fiyata bulabilirsin, eğer d&r fiyatı artırırsa. Ben de almayı düşünüyorum da, imperial edition almak çok gerekli mi? Imperialle oynamayı veya imperial giysisi kullanmayı düşünmüyorum. Beta zamanlarında çok ucuza at verdiklerini hatırlıyorum ama oyundaki atlara yeğlenir mi? Bir de Ring of Mara varmış, o da o kadar farkı ödediğime değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Argoel said: aynen b2p oldu... ama end game mapler için aylık ödeme sanırım hala istiyor (çok emin değilim).Gelecekteki DLCler için sadece diye biliyorum bunu. Şu ana kadar olan content oyuna sahipsen ücretsiz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 abi biz bu oyunu niye oynamıyoruz neden hypelamadık? nesi kötüydü bunun, ne ara nasıl patladıydı? unuttum ben. bingildak said: büyünün baz bir crit şansı varsa onu 2 katına çıkartıyordur işte. 5% ise atıyorum 10% yapıyordur gibi. genel olarak varsayım yaptım hehe, poe'de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Oynayan oynadi ya:) Normal her son mmorpg gibi buda kaldi oyle belli sure sonunda. Guzel oyun elder scrollcular icin. Wildstardan cok oynadik biz grupca misal ama sonunu uzatmiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 biz betaya girdik, betada multiplayer oynayamadık haha mmo'nun içine adamlar multiplayer koymayı unutmuşlardı. beraber oynamayı ödüllendirmiyordu. combat baya keyifsizdi. pvp'de lag problemi vardı falan falan. overall başarısızdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 alıcam gün oyunu kaldırdılar D&R dan hay böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 cekelim bakalim degisen neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Çok güzel addonlar var . hatta aynı işe yarıyan addonların degişik veryasyonları var . Fakat büyük sorun lag addonlar ise daha beter yapıyor lagı . Addonları cıkarıncada oyunun zevki azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ben sıfır addon ile oynarken de lag oluyor. Lag zaten var addon lar daha beter yapıyor sadece. Ama addon suz hali bile gayet can sıkıyor. Oyun gayet güzel ama lag olayı oynanmaz hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 launcherda durup durup cekiyor anlamadim. duruyor pause yapip tekrar baslatinca calisiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Betayla şimdiki hali arasında aşırı fark var. Ap ayrı oyunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 nedir şimdi durum, b2p olmuş resmen. alınır oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Yeni versiyenu 89 tl olmuş Steamde asdfsa. Tam zamanında almışım D&Rdan. Bu arada 5 Guilde kadar üye olunabiliyormuş yeni öğrendim bunu. Eski oyunculardan biri Pati guildi kursun etkileşelim beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 F2p oldugunda bakarsiniz elder scroll ozleminiz yoksa yazik o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Hatta kacak server beklesinler daha iyi :P F2p lerde store var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar