Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

300 civarı skill point varmış, kel Caine beyfendi skill alın farklı ağaçlardan bow falan geliştirin ulen diyodu geçende. Yetiyo mu ki öyle ordan burdan skill alıp dağılmaya bilemedim. Veteran levella falan da geliyosa ne bilim yetmesi lazım gibi geliyo, craftlar var daha vs.

Bulduğum en yüksek level itemları kullanacam diye restoration staffla 2 parça heavy 2 light 1 medium armor giyip arada 2h swordla yardırıyorum. İyice çingene gibi oldu karakter lol

Ha sorcerer bu arada class :p
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

pihihi

VL2 den VL3 e gecmem icin level 1-50 arasi xp yi almam gerekiyor :) ama korkulacak bir sey yok gibi , her zone bir level veriyor. tum diger zonelari gorecegiz seve seve.

veteran dungeonlara mi girmeli, cyrodiil mi kasmali.

oneri please

questleri hiç zorlanmadan yapabiliyorsan çok seri kesebiliyorsan yartıkları quest ile kasmak en iyisi.

onun dışında splintcluth veteran mode girip ilk bossu kesip cıkmak 4dk suruyor. vet4,5,6 ya 10k vet 1,2 ye 5k exp veriyor onuda farmlayabılırsınız ama dropu yok sırf exp.

pvpde de zerg de raıdın varsa guzel exp kasılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

300 civarı skill point varmış, kel Caine beyfendi skill alın farklı ağaçlardan bow falan geliştirin ulen diyodu geçende. Yetiyo mu ki öyle ordan burdan skill alıp dağılmaya bilemedim. Veteran levella falan da geliyosa ne bilim yetmesi lazım gibi geliyo, craftlar var daha vs.

Bulduğum en yüksek level itemları kullanacam diye restoration staffla 2 parça heavy 2 light 1 medium armor giyip arada 2h swordla yardırıyorum. İyice çingene gibi oldu karakter lol

Ha sorcerer bu arada class :p

abi armor skillerine vermedin mi hiç niye öyle yapıyosun. ben level 6 dan beri full medium armor giyiyorum eşşek gibi crit chance stam regen bonus geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo veriyorum lighta verdim esas olarak ama diğerlerini de ezik bırakmadım puan vermesem de, en azından level alıyo kendi halinde

Orda da şöyle bir durum oldu; hani end level olsam armor düzerim de şimdi sürekli eskidiği için armor (level olarak) o yüzden ne bulursam takıyorum üstüme, en azından levelıma yakın giymiş oluyorum yoksa ille de light giyecem desem satın almam lazım, questlerden ve moblardan ne düşerse onlar çünkü üstümdekiler...
Sosyal ağlarda paylaş

@blackrose

bir sure sonra neyle gidecegine karar verirsin zaten sonra resetlersin herseyi tertemiz devam edersin.

misal a agacindan tek bir skill kullaniyorsun digerlerine verme maxladiysan levellemeyi o agacin. skill pointler cepte. passivelere verirsin birde o istedigin skille tamam.

yani one hand shield i level 50 yaptin, sonra baktin oradan passivleri istioyrsun alirsin hepsini, birde activelerden tek bir seye ihtiyacin var onu al gerisini pas gecersin.

bu sekilde halledersin ihtiyacini. zaten sen maxlayana kadar 2 expansion gelir o zamanda skill capi 500 falan yaparlar rahat edersin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

öle olmuyor. tüm skillerin pasifleri sadece o skill ağacaındaki silah elindeyken çalışıyor

evet. ya tam anlatamadim mi acaba.

passiveleri alacak iste 2h gidecek ornegin ama 2h bolumunden sadece active olarak bir skill kullaniyorsa gerisine vermesin diyorum. activelerin geri kalanina.

hatta buna fat free mi ne diyorlar. ayni etki ama daha az skill point.

Kanuni said:

misal a agacindan tek bir skill kullaniyorsun digerlerine verme maxladiysan levellemeyi o agacin. skill pointler cepte. passivelere verirsin birde o istedigin skille tamam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...