RRa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ciscolog said: Arkadaşlar bir de şu NA->Eu değişikliğinde full client indiremeye zorluyor. Yok mu bunun kısadan bir yolu patch vs? Elder Scrolls Online isimli klasörün soruna EU ekleyip launcherı çalıştırırsan full indirmiyor, ama bunu yaptıysan ve hala full indiriyorsa (bazılarına oldu bu) o zaman yapacak bişe yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 + launcherı da eu yapman gerekiyor. Son betada bana da oluyodu bu. Baya bi uğraştım ne yaptım hatırlamıyorum da en son launcherı baştan çekip eu-na-pst-beta diye 3-4 tane farklı boş klasör oluşturmuştum (eu dolu) sonra halloldu. Btw server değiştirmeye çalışırken tüm dosyaları bi check ediyor en baştan, tekrar indiriyor gibi görünüyor ama 50mbit/s ile işlem yapıyor. Onu acaba baştan indiriyor sanıyor olmayasın? Özetle uğraşınca oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 şöyle bir guild tanıtımı atayım, ilgilenen olursa. Cyrodiil Stock Market ve Grey Wardens guildleri olarak EU Megaserverinda Ebonheart Pack allianceinda bulunmaktayiz. Aramiza katilmak isteyen arkadaslar @Lord-Voronthir'e mesaj atarak guildlere girislerini tamamlayabilirler. Cyrodiil Stock Market, ticaret bazli olmakla beraber, Grey Wardens daha cok PvE ve PvP contentlerine yonelmektedir. Ilginiz icin tesekkurler, Tamriel de gorusmek uzere. PS: Kullanmak isteyenler icin TS3 adresimiz de mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya bu pre-order mapleri, petleri vs. ne zaman düşecek? Nereye düşecek? nasıl alacağız asdf bir şey gelmedi daha bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Crafting bir halta yarıyor mu, economy üzerine etkisi varmı, yoksa yapmış olmak için mi yapmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 DarKRideR said: ya bu pre-order mapleri, petleri vs. ne zaman düşecek? Nereye düşecek? nasıl alacağız asdf bir şey gelmedi daha bana da Benim gibi getgamesgo'dan aldıysan iki key daha yolluyolar onu accounta ekliyosun öyle düşüyor mailler oyun içinde. Önce early access key adı altında key yolladılar çünkü, daha sonra da Explorer's Pack ve Game activation kodu olarak iki key daha geliyor getgames'teki hesaba bakman lazım. tom said: Crafting bir halta yarıyor mu, economy üzerine etkisi varmı, yoksa yapmış olmak için mi yapmışlar ? Şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla kesinlikle laf olsun diye değil gayet fonksiyonel yapmışlar craftingi, uğraştığına değiyor yani, hele ki alchemy vs ile iyi para da kazanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 yeni adventure zone geliyor ay sonunda. http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/04/07/introducing-craglorn?ref=rss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 BlackRose said: DarKRideR said: ya bu pre-order mapleri, petleri vs. ne zaman düşecek? Nereye düşecek? nasıl alacağız asdf bir şey gelmedi daha bana da Benim gibi getgamesgo'dan aldıysan iki key daha yolluyolar onu accounta ekliyosun öyle düşüyor mailler oyun içinde. Önce early access key adı altında key yolladılar çünkü, daha sonra da Explorer's Pack ve Game activation kodu olarak iki key daha geliyor getgames'teki hesaba bakman lazım. GG'den aldığım elemana sordum. Böyle bir key daha varmış vs. diye biz vaat etmedik öyle bir şey diye cevap atıyor. Eski mesajlara baktım, bütün pre-order hediyelerinden yararlanabileceksiniz vs. diye konuşmuşuz. Hatırlıyorum zaten onun için oradan almıştım. Şimdi işte bir wot döşedim bakalım. Çokta önemli şeyler değil ama standart verilen bir şey, üstüne yatıp ayrı mı satacaklar ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 @DarKRideR Senin gene iyi. Şu 1 ay sonraki sub için provizyon çekme olayını anlamayıp, GG'deki elemana "bir ay beleş yok mu?" diye sordum da bana gamecard kakalamaya çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bu oyunda lvl atlamak bi zor sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 pvp si hakkında bilgi verebilecek varmı?Kalabalık savaşlar dönüyor mu? Yoksa bütün olay objective kovalamaca mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kalabalik savas donuyor da kim kime dum duma ve client acaip kasiliyor pvpde bende macOS'da oynuyorum gerci onla da alakali olabilir de pvede sorun yokken pvpye gecince oyun acaip kasilmaya basliyor. ama guzel zevkli pvp habire kaleden kaleye kosturuosun kale dusunce bi sonrakine geciyorsun. bir de herkes stealth olabildigi icin kucuk gruplar halinda tek tek ya da 2-3 kisi yakaladiklarina ambush atmak keyifli baya. ama oyunda levellamak cok vakit aliyor kasilmaz yani olacak iskence degil. bunu daha hizlandirmalari gerek biraz. kac gundur oynuyorum anca level 12 oldum yani simdiye 25 30 olmam gerekirdi normal sekilde artsaydi xp bar. ha bir de benim odeme hala bekleyen islemlerde duruyor 38 kusur tl hergun kontrol ediyorum. yrn da cikmazsa bir mail aticam adamlara ya da bankayi ariycam bu nedir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Pvpsi ram istiyor gibi. Özellikle kalabalık savaşlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 levellemek zor bayagi. 40 a merdiven dayadim ama arkamda yanimda biri olmadan zor.. allahtan public cogu questte etraf it gibi kalabalik hepberaber yapiyoruz. kolay levellemeye alismisiz :) kisiye gruba arkadasa ortaliktaki insanlara devamli ihtiyacinin olmasi super bir sey ama. herkes sanki ayni guildden daha yardima kosmayan gormedim cunku herkes biliyor neyin ne oldugunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Klasik "release" hatası. 2 ay sonra şu anki halinden eser kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Daggerfall Covenant oynayan arkadaşların dikkatine. Guildimiz Devil's Pact yeni üye alımına devam etmektedir. http://www.devilspact.org dan guilde başvurabilirsiniz. Duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kredi kartı önonay 38tl geri yatırıyolar sıkıntı yok. fakat 5-6 gün falan sürüyo bekleyen işlemlerden düşmesi. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Zor tutuyorum kendimi almamak için sınava giricem 2.5 ay sonra alırsam oyunu çalışmam daha yaş 26 oldu iş güç yok almazsam da şimdiki tadı vermez oyuncu sayısı azalır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 sunu sorgulaman yanlis. hicbir oyun degmez suna. dersine calis evladim. :) btw megauber server down for bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Benim karttaki bekleyen işlem de iptal olmuş, çekilmedi yani para. Yalnız şöyle bir durum oldu, 1 hafta oldu orda duruyodu, subscription'ı iptal etmemiştim, iptal ettim ertesi gün düştü :p Belki de zaten öyle yapmak gerekiyodu bilmiyorum ama bi deneyeyim dedim böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi e tabiiki :) iptal etmessen beklemede kaliyor normal o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Benim ki düşmedi hala ben de cancel ettim subscriptionı bakalım düşecek mi, düşsün artık 5 gün oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ben hiç cancellamadım, iki kere de aynı işlemi yaptım ayrı acc'lere sorunsuz hemen geri iade etti asdf çok istikrarsız bir sistem ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Kesinlikle saçmalıyolar canım orası kesin. Bak mesela ben bugün wildstar için de aynı işlemi yaptım, o da key girmeme ve 30 gün oyun süresi dahil olmasına rağmen subs istedi, limiti sıfır olan sanal kartı girdim kabul etti devam etti. Ne "geçici" bir para çekme işi oldu ne başka bişe. Hatta keyi girdikten sonra subs bilgisi de girmemi zorunlu tutmasına rağmen (ESO gibi) hemen akabinde iptal ettim yine sorunsuz sildim subs bilgisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar