Ulgio Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 "roket adam" said: Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. ahhahahahhahah aynen abi. Nasıl bi mantık lan bu. Dürüstlük işe yaramadı falan demişsiniz bi de. Bu kafayla giderseniz bi bok olmaz sizden söyliym. ahahhahahhah La roket, senin burada john lennon gözlüklü fotolarını da biliyoz. Sanki erdal acarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Hangi fotoğrafımmış lan o. Hayatımda conlenon gözlüğü takmadım. Bulana yarım biskrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bugün pazar hala buraya yazdığına göre yalan olmuş umutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Artı bunu tahmin etmek için erdal acar olmaya gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 El cacık gül cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bence o kızlar joker in tenga lobisindendi bilincaltina osbir iyidir mesajini islediler sinsice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tiLi said: orospular en azından namuslu numarası yapmaz diyip bukowskiden bir tokat çarpacaktın kızlara. gör o zaman pazar günkü 3some ı ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Kız Uqlio'yu yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 "roket adam" said: Hangi fotoğrafımmış lan o. Hayatımda conlenon gözlüğü takmadım. Bulana yarım biskrem. Bu yazi uzerine hazirda tutulan bir ctrl+v spami bekliyordum ama gelmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Redeagle said: Hayatımı tehdit etseler iki tane kızla dışardayken "ben seksimi para karşılığında yapıyorum" gibi bir cümleyi kurmam lan. sdadahahah said: Bir tanesi pazar yemek yap geleyim dedi.Çözemedim. çözemediysen boşver abi başkası çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yemek yaptın mı ramses? Aydınlat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yaptım arkadaşlar ama hala anlayamadım. Kızla dost olduk sanırım. Uzun zamandır yeni kişilerle tanışmaya açık değildim, seninle böyle konuşmak çok iyi geldi. Tekrar yapalım daha fazla vakit geçirelim. Farklı biriymişsin gerçekten dedi... Bende, (tüm cool havamı takınarak); Benim için de ya arada konuştuğum kızlar, ya seviştiğim kadınlar ya da sevişmek istediğim kadınlar vardır. Ama sen arkadaş-dost olabileceğim bir kadın çıktın, benim içinde hem ilginç hem güzel bir deneyimdi dedim. Detaylar akşama gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ha sana çantasını taşıttırıp başkasıyla sevişecek? Geçmiş olsun kardeş allah kurtarsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bir meriç doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ulgio said: Detaylar akşama gençler. and no one was interested Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 axedice said: Ha sana çantasını taşıttırıp başkasıyla sevişecek? Geçmiş olsun kardeş allah kurtarsın =( ve ulgio da arada "olsun lan arkadaşı vardır ordan yürürüm" diye hayal kuracak malesef. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ulgio said: Ama sen arkadaş-dost olabileceğim bir kadın çıktın sunu soylemek icin nedenler 1 kiz cirkin ama muhabbeti keyifli 2 kizin cok daha guzel arkadaslari var, amac ortama girmek 3 aptal olmak edit, detaylar aksama yazdigina gore 3.secenek agir basiyo gibi gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 dosttan kastı bakbadi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 alkollü ortamda "biz böyle rahatlıyoruz işyerinde" konuşması geçmesine rağmen + ertesi gün yemek yenmesine rağmen hala aksiyon yoksa sonuç; ulgio dost derken bakbadi kastettiyse de kadının öyle bir derdi yokmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 lan bari benefit isteseydin ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ren said: lan bari benefit isteseydin ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ulgio said: Ama sen arkadaş-dost olabileceğim bir kadın çıktın, golden mı alıyon bilae bu nasıl laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kız, çocuğu kendine aşık edip evlenecek. bunu planlıyor dostum dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Arkadaşlar çoğunuz benden cacık olmaz sonucuna varmış, haksız da değilsiniz. Kız pek güzel değil ama balık etli, severim böyle elim avcum dolduğunda. Bakalım ne olacak zaman gösterecek :) Ha bu arada yani çok da abaza zamanlarımda değlim.Kıza karşı da çok fazla bir çekimim ya da isteğim yok.Belki cool durmamın altında yatan gizli sebepler bunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar