Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çokta anlamam bu işlerden ama,bunu istatiklere döktüklerinde hangi ülkede daha çok hile kullanılıyosa o ülkede bunu yapmanın bi yolu bulunsa,şayet bulunamıyosa o ülkeye ayrı server açılsa onları kendi kaderlerine bırakıp,diğer playerlara biraz nefes aldırılsa çokta fena olmaz heralde
Mesaj tarihi:
checked status gibi bişey olabilir belki. gir bak istedigin dosyaya izin veriyorum gibi bişey steam için, artık kanunlar yoluyla digital signature falanda istebilir bu aslında bilmiyom.
check olanlar aynı mm için eşleşir.
Mesaj tarihi:
checkten sonra oyun acılınca fln işte devam edicek işlevine. cs exenin dışında hook atabilecek ne varsa. ne kadar zorlar sistemi bilmiyom tabi salla pati teori.
olcak gibiyse patentini alayımda akşam gabene gideyim.
Mesaj tarihi:
Aynı klandan 2 rus birbirleriyle şakalaşırken ikisi de kick yedi ffden.

5 win üstüste almıştım kesindi rank atlamam, sonra oyunda 3v5 16-12 yenildik, sonra üstüste 2 yenilgi daha aldım, rank düşürdü.

Neye sövsem bilemedim.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi novayım niye botlarla giriyorum ben oyuna. 5-17,1-17 falan adamlar geliyo :D sdfsdf atamıyoruzda pre giriyolar bok ediyolar oyunu. belli bi saati falan varmı bu leşlerden kurtulmanın o saatte girim gfhgfh

herkese göre bot kavramı değişiyor. rütbe arttıkça botta azalma oluyor. mesela dünki global/supreme/eagle master oyununda fena sövdü bana takımdaki 2 eleman.onlara göre tam bir bottum ben. napayım olm, ayağımı gösteriyorum headshot yiyorum anlamadımki ben. cache de bir taktik yapıyor herifler, mesela kimse B plantin içine pusmuyor bombayı kurduktan sonra. ya da adamlar son 10 saniye ye kadar cross koyuyor bekliyor sabırla.

2 gündür global elite/supreme maçlarındayım. kimse kimseye birşey demiyor, sadece kazanıyoruz ya da berabere. (A ya rushlamadılar sövecektim ama takımdaki aimbot misali herif 4vs1 alınca sustum)

meviicau denen eleman tam bir aimbot, hile yok ama öküz gibi vuruyor. adamlar B ye rushladı gözümün önünde 4 tane silahlı herife headi koydu. nuke de kaç defa 4vs1 oyun aldı. gerçekten bunların oyunu izlerken biz bottan farksız kalıyoruz. bu arada bu maçların en gıcık yani eco round diye bir şey pek yok, iyiki! her round eco değiller diyorum bazen. öyle bir deagle, p250 kullanmaları var.

bu arada overwatch ile ilgili bir sorum var. benim diğer id de nerdeyse eagle master olmak üzereydim ki bir baktım 2 winim silinmiş. hemen buldum kimin banlandığını. 1 gün içinde supreme master olan arkadaşım vardı, o banlanmış. ısrarla açmadığını, owerwatch dakilerin hatası olduğunu söylüyor. sizce böyle birşey mümkün mü?
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

novada olanları allah kurtarsın. silverdan da bi arkadaş vardı ona da vahiy iner bi süre sonra.

:<

işin kötüsü artık hırs yaptım çıkıcam diye, 3 oyun full performans oynayıp kazanıyorum sonra gözümü hırs bürüyor devam ediyorum bünye dayanmıyor 13-14 kille oyun bitirip yeniliyorum falan.
Mesaj tarihi:
deli o global elite maçlarına nasıl giriyosun lan paso, solo queue ile mi yoksa ya da bunların yanında mı girdin? ben de bu tiplerle oynayıp rating arttırmak istiyorum tokatlayıp, şerif mmde her maç 35-40 frek yapmaktan sıkıldım
Mesaj tarihi:
rist ve o meviuvmou denen eleman arkadaş. emin misin bak maçınızı sigmeyim dememe rağmen gel boşver kafasındalar. rist de global olmuş şimdi iyice kafama vurucaklar.
Mesaj tarihi:
görünüşe göre esg yener gibi duruyo hr maçını ama bellide olmaz tabi dfgdfg,bide naviyle 2 leş takımın maçına 1$ lık çöp itemler varsa basmakta fayda var asdasd navi elbet kazanır ama,bakarsın içlerinden 2si karşı takıma oynamıştır "kaldıralım knka 900 dolar falan demişlerdir" asdad o açıdan çöpe atıcak itemleri basmakta fayda var 7-10 $ dolar getirisi olur kazanırsa sdfsd,tabi ben bu işin noobuyum.

En temiz yorumlar için odeon baba patiyi konuya davet ediyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...