Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 almıyoruz demeleri tatava. silver 4 üm ama beni de alacaklar çok feci harraslarım yoksa asdjakda siteden de atacaklar o olacak susayım ben
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 gold nova master oldum hiçte kasmıyorum sırf coin altın olsun diye laylaylom oynuyorum eheh. ay sonu eso çıkmasa daha yukarı taşımaya kasardım şimdi kim uğraşcak.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bi yenip bi yenilince silverdan kurtulamıyorum sanırım
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ben bu cs:go yu ilk çıktığı haftasında almıştım, hesapta 5 yıldan daha uzun süre önce açıldı. niye bende 5 yıllık coin yok?
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 steam mi down? sitesi görünüyor? cepten girebiliyorum? ama pc de paso error error?
Crawler Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Pati grubunda idim ama çıktım yanlışlıkla galiba. Biri invite atabilir mi? http://steamcommunity.com/id/crawlerss
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 desq iyi lan gayet abartmayın, adam bizle oynaya oynaya master guardian 2 olmak üzere. gayette frag de, daha doğrusu el kurtarma da ön plana çıkıyor son günlerde. tek sıkıntısı şu her silahta duck yapma alışkanlığı ve kurulmuş c4 te pozisyon alamama. duck = belli bir mesafe aralığında m4a4 ve ak47 için.( sg553 ve aug da katabiliriz belki ama ne işin var onlarla) bizonla, glockla, duck filan yapmayın abi sdfdsg. bu arada son 2 gündür nova, scout ve negev le master guard 2- şerif seviyesinde her takımı net eziyoruz. ya biz çok iyi olduk ya da son 10-15 seferdir leş takımlar geliyor. edit : steam id : 3deli333 ekleyin paslaşırız oyun oldukça.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 desq genelde bizle oynarken sıçıyor :) pati cs grubunu kim kurmuş ben olabilirim hatırlamıyorum
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 AtlaraFisildayan said: desq iyi lan gayet abartmayın, adam bizle oynaya oynaya master guardian 2 olmak üzere. gayette frag de, daha doğrusu el kurtarma da ön plana çıkıyor son günlerde. tek sıkıntısı şu her silahta duck yapma alışkanlığı ve kurulmuş c4 te pozisyon alamama. duck = belli bir mesafe aralığında m4a4 ve ak47 için.( sg553 ve aug da katabiliriz belki ama ne işin var onlarla) bizonla, glockla, duck filan yapmayın abi sdfdsg. bu arada son 2 gündür nova, scout ve negev le master guard 2- şerif seviyesinde her takımı net eziyoruz. ya biz çok iyi olduk ya da son 10-15 seferdir leş takımlar geliyor. edit : steam id : 3deli333 ekleyin paslaşırız oyun oldukça. dünkü maçı izledim glock ile duck yapmışım lan cidden mashjklf. çok saçma komik. Aiko said: desq genelde bizle oynarken sıçıyor :) pati cs grubunu kim kurmuş ben olabilirim hatırlamıyorum evet, çünkü bizimkilerle oynayınca 5 değil ya 3 ya da 4 kişiyle oynuyormuşuz gibi oluyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 evet senin herhangi bir contribution'un olmuyor ragequit attığın için :)
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 -Deno- said: evet senin herhangi bir contribution'un olmuyor ragequit attığın için :) :/
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 http://www.altpug.com/Stats/Match/31106 geçen oynadığım ilk altpug maçı. bundan önce bi nuke oynamıştım ama onda bizden 9 adam girdi çıktı vs. onu saymıyorum. 128 tick rate serverlar ne atsan gidiyor çok iyi ya.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 eren şunu biraz daha açsana, nasıl buluyoruz o serverları ya da yapmamız gereken bir şey mi var? dün mesela şöyle bir şey gördüm, bunları yapsak ne fark eder? -novid -console -threads 4 -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000
0ne Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 en güzeli esea, girin takılın prolarla işte, 128 tick server da cabası
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 AtlaraFisildayan said: eren şunu biraz daha açsana, nasıl buluyoruz o serverları ya da yapmamız gereken bir şey mi var? dün mesela şöyle bir şey gördüm, bunları yapsak ne fark eder? -novid -console -threads 4 -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 www.altpug.com buradan steam accountun ile login olup clienti indirip 1 2 ufak tefek ayar yaptıktan sonra kendi bünyesindeki serverlara girip maç atıyosun. 128 tick rate serverlar(valvenin serverleri 64 tickrate) ve kendine ait anti-cheat programı var. hile neredeyse yok fakat oyuncuların seviyesi ortalamanın biraz üzerinde. esea'da benzeri bi sistem fakat altpug'un cezbedici yanı ücretsiz olması. o yazdığın komutlar launch options'ın içine yazılıyor, ilk komut baştaki açılış videosunu kaldırıyor sonraki konsolu aktif hale getiriyor. threads işlemcinin kaç çekirdek kullandığıyla alakalı iyiydi sanırım. diğerleri klasik rate ayarları işte bağlantı kalitene ve server'ın izin verdiği limitlere bağlı olarak değiştirebiliyorsun. daha fazlası için; http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1z1uc3/fps_csgo_and_tipsntricks/ http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1w0fod/what_are_your_must_have_or_essential/
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 2 tur üstüste kompetitivde herifin biri taktı öldürdü. bi kere dönüp ateş ettim ölmedi. 7 gün ban.
Öne çıkan mesajlar