awp ammoyu bitirdi ateş ede ede 1 frek, much fail so nab
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Counter-Strike: Global Offensive #4
ortada duvara sikarken bitti o mermi nib
Casual pati serverine girinde orada oynarız işte 5v5 harici.
Sis la aimsiz
bettinginde bokunu cikardilar.
navi ezerken ddosa basladilar guardiana. adam oynayamiyor .
navi ezerken ddosa basladilar guardiana. adam oynayamiyor .
http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/23ytcm/the_mouz_and_navi_game_was_completely_ruined_by/
çift keleşim oynamak istiyen eklesin id ayni
buga girdi abi benim account, şeriften ne düşüyor ne yükseliyor. kaç maçtır akıyorre, öldürüyorre farkmıyor.
bugün global maçına girmişim, mm saolsun. karşıdaki herifleri çift keleş- pırpırlı keleş karışımı, bizim takımı da keleş 1 filan sanıyordum. en düşük rütbe benmişim. dsfgsdg sanırım bunlarda lvl kasma sonucu buralara gelmiş. daha sonra bir maça daha çağırdılar beni elemanlar resmen aimbot. böyle bir konsantrasyon, refleks yok arkadaş.
bugün global maçına girmişim, mm saolsun. karşıdaki herifleri çift keleş- pırpırlı keleş karışımı, bizim takımı da keleş 1 filan sanıyordum. en düşük rütbe benmişim. dsfgsdg sanırım bunlarda lvl kasma sonucu buralara gelmiş. daha sonra bir maça daha çağırdılar beni elemanlar resmen aimbot. böyle bir konsantrasyon, refleks yok arkadaş.
bu ranka nasıl bakıyoruz ?
10 maç rekabetçi oynadığında rütbeni veriyor.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-oV9xb-Ctndu-mUh9U-tpFF7-9erdA
bu adamlar hile değil mi şimdi? ekledim diyorki biz legal olarak rank kasıp para alıyoruz.
ya birisi izlesin de söylesin gerçekten baydım ya.
rütbe kastıran aptallara da ayrı ayarım ya. ulan keleş skilindeykenj eagle master oynasan ne olur ya? hile bunlar diye ağlarsın tüm oyun neyın kasışı yani kimin ne oynadığı belli lan. herhangi bir rütbede zaten birisinin ne olduğunu oyunundan anlıyorsunki sen orada duran işaretle, rankla mı tatmin oluyorsun.
bu adamlar hile değil mi şimdi? ekledim diyorki biz legal olarak rank kasıp para alıyoruz.
ya birisi izlesin de söylesin gerçekten baydım ya.
rütbe kastıran aptallara da ayrı ayarım ya. ulan keleş skilindeykenj eagle master oynasan ne olur ya? hile bunlar diye ağlarsın tüm oyun neyın kasışı yani kimin ne oynadığı belli lan. herhangi bir rütbede zaten birisinin ne olduğunu oyunundan anlıyorsunki sen orada duran işaretle, rankla mı tatmin oluyorsun.
"add me for boosting" diye nickler görmeye başladım ben. Rütbe aldım/sattım diyen tipler de çoğalmaya başladı. Neredeyse 150k online olacak ama bu hack işine çözüm bulmuyorlar.
En son hardware vac ban olayı gelmişti ama o da yıldırmıyor milleti. Valve ya çözüm bulmak istemiyor, ya da gerçekten cheat engellenemiyor. Bir şekilde yine vac aşılabiliyor.
En son hardware vac ban olayı gelmişti ama o da yıldırmıyor milleti. Valve ya çözüm bulmak istemiyor, ya da gerçekten cheat engellenemiyor. Bir şekilde yine vac aşılabiliyor.
o hw ban olayı daha gelmedi galiba, gerçi gelse de bi şekilde onu da aşarlar ya
yine tam rütbe alıcakken yenildik ya. 15 roundun 15 inde de camp yaptık t de. ct de ilk rounddan itibaren rush a başladı bizimkiler.
13-6 durum, 4050 para var eco yapıyoruz.
2. round 4100 para var hepimizde yine 2 awp tipi için eco yapıyoruz halen.
adamlar açılıyo bekleyin diyorlar, iyi tamam hoş da niye mid de camp yapıyorsunuz?
çok garip tiplemeler oynuyo abi ak2, şerif, eagle seviyesinde.
önceki maçta, adama B diyoruz, A ya gidip kontrol ediyo, short a smoke atıyor, en son b ye giriyor. fjdskhsd
bildiğin 8-10 adam harici girmeyeceksin bu oyuna, zaten wall hack den yılmışım. aim bile daha iyi ya, 2. round teslim oluyorsun bitiyor.
13-6 durum, 4050 para var eco yapıyoruz.
2. round 4100 para var hepimizde yine 2 awp tipi için eco yapıyoruz halen.
adamlar açılıyo bekleyin diyorlar, iyi tamam hoş da niye mid de camp yapıyorsunuz?
çok garip tiplemeler oynuyo abi ak2, şerif, eagle seviyesinde.
önceki maçta, adama B diyoruz, A ya gidip kontrol ediyo, short a smoke atıyor, en son b ye giriyor. fjdskhsd
bildiğin 8-10 adam harici girmeyeceksin bu oyuna, zaten wall hack den yılmışım. aim bile daha iyi ya, 2. round teslim oluyorsun bitiyor.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar