Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aiko said:

http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/23i873/just_a_reminder_how_much_better_csgo_looks_with/

şunu deneyin değişik oluyor

ben monitorden zaten destekliyodum bunu birde 100 e dayamiyorum ama 70 e filan cekiyorum sukela oluyor
Mesaj tarihi:
menüyüe tıklayarak almayacaksın zaten. eskisinde yaptığın gibi rakam combolarına elin alışıyor zamanla. en başta tık tık seçiyosun teyze gibi de amanla oturuyor silahların yeni yerleri falan alışırsın. alışırsın yani zamanla kısacası.

zamanla alı
Mesaj tarihi:
goldbären said:

menüyüe tıklayarak almayacaksın zaten. eskisinde yaptığın gibi rakam combolarına elin alışıyor zamanla. en başta tık tık seçiyosun teyze gibi de amanla oturuyor silahların yeni yerleri falan alışırsın. alışırsın yani zamanla kısacası.

zamanla alı

baya bi pro mousela alıyor garip bi şekilde alışınca daha hızlı sanırım
Mesaj tarihi:
Aiko said:

dünkü maçların sorumlusu liebe gibi gözüksede deno karşı takımın ettiği lafları kaldıramadı ve bizi bozdu.

deno's dead ass

abi dustta hakikaten noldu bilmiyorum, oyuna o kadar iyi başlayıp nasıl deliler ötesi sıçtım sonradan hiç bi fikrim yok. yine de denonun önündeydim lan
Mesaj tarihi:
Bugün herifin biri benim phoenix caseleri görmüş 4 tane, trade offer yolladı saçma salak skinlerle.

Counter offer yapıp stattrak p2000 red field tested + glock dragon tattoo factory new'i istedim.

Herif saniyesinde kabul etti, iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim sdf.

P2000de bir de holo sticker varmıştı ahah.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...