Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 k1nJo said: onu saymadı diye sonra 1 maç daha oynadım kazandım saydı düzgünce de amaan neyse ya çok da umrumda değil artık. lanet girsin volvoya da haxoruna da fransızına da ttnetine de. bana bu 1 2 kere oldu. serverlarda sıkıntı vardı kazandığım 1 2 maç gümbürtüye gitmişti böyle. match historyde flnda gözükmüyordu maçlar
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oRAf0Cj3-tM&feature=youtu.be
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Aiko said: nası bi hırsla oynuyosunuz lan siz? hile yapsanız daha az süreli ban yersiniz. ya da deno ve desqpio ile aynı maça girseniz demek o maçta kan akar kesin. mesela dün ali'de kuyit atak diyodu senin arkadaş, sonra inandık ve ezdik. yani inanın her şey mümkün beyler.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 said: Valve explains how CS:GO became the second most-played game on Steam One of three talks Valve delivered at the Game Developers Conference last week was “Building the Content that Drives the Counter-Strike: Global Offensive Economy,” a session by Technical Artist Bronwen Grimes. Grimes’ presentation mainly focused on how Valve developed its method for mostly-automating the creation of new weapon skins that roll out regularly in updates like Operation Phoenix and Winter Offensive. Late into the talk, though, Grimes brought up data from Steam Graph as a way of measuring the impact of CS:GO’s content updates on its it’s popularity, which is high enough lately to make it the second most-played game on Steam. I’ve duplicated Grimes’ graph here with some additional annotations of my own. http://i.imgur.com/VoOWnVv.jpg Haberin devamı: PCGamer Lord GabeN
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 şerif oldum, önlenemez yükselişim sürüyor.. dfgf şaka maka oyundan tiksindim ama ya, aşırı hile geziyor bu levellarda. aç kapa yapıyorlar birde. hileye çözüm bulsa valve süper olucak..
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hayırlı olsun. kalıcı olman dileğiyle ama artık p90 ı kısmalısın :)
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Hiç gerek yok abi p90 ı kısmaya.. bu kadar nefret ettiğim başka bir silah olamaz!!!
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi kurşun gitmezse mecbur p90 türevine sarmak zorunda kalıyorum, şu tickrate olayı sanırım. mirage da yemiyor sanırım. bir de dün takımda bir hileci vardı diyorki ; kartal ve üzerinin çoğu hile.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yine hakır olduk akşam akşam steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-PkqbD-5j6eO-mvDAm-iefsn-OijDA
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ekmekprooflu linktir kardeşim, teşekkürler
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu foto nası www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fgaleri8.uludagsozluk.com%2F438%2Fdefne-samyeli-tayyip-erdogan-iliskisi_604533.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fgaleri.uludagsozluk.com%2Fr%2Fdefne-samyeli-tayyip-erdo%25C4%259Fan-ili%25C5%259Fkisi-604533%2F&h=229&w=370&tbnid=s06o2C8E-WPM8M%3A&zoom=1&docid=3oYAG42KDLdeoM&ei=yywzU6vwMYqUtQbg44DIDA&tbm=isch&ved=0CJoBEIQcMBE&iact=rc&dur=373&page=1&start=0&ndsp=36
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 nip-vp maçı varmış 15-4'ten 15-15 yapmış vp lul http://tr.twitch.tv/nipgamingtv
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ne güzel linkler onlar bilgisayar alıp oynayasım geldi oyunu
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bu şerif psikolojik sınır sanırım. kaç maçtır eziyoruz resmen halen atlamadı rütbe.
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ooo bu seferki de bomba. said: [UI] - Scoreboard changes: -- Added ability to use mouse cursor in scoreboard. -- Cursor will be enabled on the scoreboard by default in halftime and endmatch. -- When alive or spectating, if the scoreboard is visible, the cursor can be enabled by using secondary fire. -- Players in scoreboards have left click context menus that allow you to commend, report, block communcation, etc. Şu ekibin baş tasarımcı rolündeki kişi ile tanışmak istiyorum, harbiden. Oyuncuların artık yazmaktan sıkıldıkları, bu tarz ileri görüşlü fikirleri, oyun çıktıktan neredeyse 2 sene sonra hoş bir şekilde entegre edebiliyorlar. Ekip çalışması ile yalnızca birkaç saatte bitirilebilecek işleri, "oyunu, aktif olarak geliştirmeye devam ediyoruz" diye nasıl da yediriyor, ileri zekalılar.
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Lan yapılsa dert, yapılmasa ayrı dert. Size yaranılmaz resmen.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Gluskap said: Ooo bu seferki de bomba. said: [UI] - Scoreboard changes: -- Added ability to use mouse cursor in scoreboard. -- Cursor will be enabled on the scoreboard by default in halftime and endmatch. -- When alive or spectating, if the scoreboard is visible, the cursor can be enabled by using secondary fire. -- Players in scoreboards have left click context menus that allow you to commend, report, block communcation, etc. Şu ekibin baş tasarımcı rolündeki kişi ile tanışmak istiyorum, harbiden. Oyuncuların artık yazmaktan sıkıldıkları, bu tarz ileri görüşlü fikirleri, oyun çıktıktan neredeyse 2 sene sonra hoş bir şekilde entegre edebiliyorlar. Ekip çalışması ile yalnızca birkaç saatte bitirilebilecek işleri, "oyunu, aktif olarak geliştirmeye devam ediyoruz" diye nasıl da yediriyor, ileri zekalılar. ben 2 yada 3 kişi çalışıyor diye biliyorum. cs:go için valvede.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 said: http://i.imgur.com/LCGX4oo.png Basically me and this guy used to play css in a team. He was better than me and tutored me to the game. He was always a happy guy and made us laugh. We stopped talking around 2009 and I didn't really hear from him since. I was gonna remove some friends today who hasn't been online for a long time and I saw this guy. I remembered him and wanted to see if it says something about why he's not playing anymore. And this is what it says: Diagnosed with cancer AML(Acute myeloid leukemia) The third of october 2011 the doctors informed me that my treatment isn't helping and there's nothing more to do. Just gotta take the days as they come and doing the best of the situation. One day will be the day I wont wake up again. This ruined my whole day. I even checked his memorial page on FB... It got even worse. dat feelz
Öne çıkan mesajlar