Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 dün gece açtım gene constantine izledim bu topicten sonra keanu reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uPE2oBnzROY eğer o açılmıyorsa http://www.unblockyoutube.us/permalink.php?url=d5D4zsG3n1yrwOe1CfU%2FGgpOMVqlAOKvGJhJyUWKE08tia1K5bV3Slq4nao2cdbV9vQ7WBtStl5EOtugKb7jRA%3D%3D burda var açılanı hoşuma gitti trailer. çıktığında seyrederim. Bazı efektler baya kötü duruyorda onu da toparlar daha çıkana kadar heralde. Keanu Reeves'li Constantine baya sevmiştimde bu yeni elemanda daha çizgi romandaki haline uymuş sanırım. Birde her konuştuğunda Edward Kenway'i duyuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 keenu reyisin en iyi rollerindendi başroldeki herif onu yakalayamaz ama genel olarak daha güzel bi constantine olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 efektler kötü kız da çakma rachel gibi geldi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kızıbi yerden gördüm diyodum, true bloodda ericin kız kardeşi imdbye bakınca farkettim. baya dandik oyuncu, adam gbi oyuncu bi harold var herhalde castte. figüran seviyesinde olmadıkları sürece izlenebilir bi şey çıkabilir ama senaryoya vs bağlı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 izlenir ya. kılıç kalkan nereye kadar çaşıt lazım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 nbc olduğu için sigara yokmuş, çr'a bağlılık gg sdfghj. sigara içmeyen constantine mi olur amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 adamlar Hannibal'da o kadar gore göstermeye izin veriyor ama sigara çok mu yani sdf edit: ne kadar salak bi cümle yazmışım ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 adamın artiz tavırları çok gözüme battı ama trailer olduğu için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sigara öldürür gore eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ya hani çocukları özendirir deseler, şunu zaten çocuklar seyretmeyecek. Sigarayı çıkarmaları gereksiz olmuş biraz. Bu Constantine bardakta kıstırdığı örümcekleri dumanla boğamayacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sigara içmeyen constantine... dalga mı geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 trailer bile izlettirmedi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sigara yoksa bende yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=uPE2oBnzROY eğer o açılmıyorsa http://www.unblockyoutube.us/permalink.php?url=d5D4zsG3n1yrwOe1CfU%2FGgpOMVqlAOKvGJhJyUWKE08tia1K5bV3Slq4nao2cdbV9vQ7WBtStl5EOtugKb7jRA%3D%3D burda var açılanı hoşuma gitti trailer. çıktığında seyrederim. Bazı efektler baya kötü duruyorda onu da toparlar daha çıkana kadar heralde. Keanu Reeves'li Constantine baya sevmiştimde bu yeni elemanda daha çizgi romandaki haline uymuş sanırım. Birde her konuştuğunda Edward Kenway'i duyuyorum sdf WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 akciğer kanseri nasıl olacak sigara yoksa maden ocağında çalışıp asbest ilerlemesiyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Biyik said: sigara içmeyen constantine... dalga mı geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 rezalet olmuş, bari şişko keanu oynasaymış http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1369/08/1369086209290.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 sigara yerine eline dürüm verirlerdi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Supernatural'a Constantine de katılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Longshanks said: akciğer kanseri nasıl olacak sigara yoksa maden ocağında çalışıp asbest ilerlemesiyle mi sigarayı fabulaya atarlar belki "constantine leş gibi sigara kokuyorsun pfft" der birisi o da yavşak yavşak "o zaman beni koklamayı bırak bıkbık" der diziyi çözdüm izlememe gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ulan Daniel Faraday yaşıyomuymuş dsf herifi gördüm nostalji yaptım o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=m0evZywnnx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Longshanks said: akciğer kanseri nasıl olacak sigara yoksa maden ocağında çalışıp asbest ilerlemesiyle mi Ahahahahahahahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar