Sorieno Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Türkiyedeki 50 milyon köylü ile o dediğin olmaz. Niye uğraşayım götümü yırtayım, sonra beni uğruna çabaladığım insanlar ihbar etsin/dövsün/hakkımda ileri geri konuşsun diye mi? Hayır, teşekkürler. Avustralya olmaz. Orada hayati tehlike var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 avustralyada cidden zor ya bu kadar ölümcül yaratıkları tek bir adaya tıkmak kimin fikriydi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ben biraz araştırdım urugay'ı kızın biri gelmeyin maaşlar ortalama 700$ ve yaşam pahalı demiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Hiç uruguaya gitmesek , Türkiyeden uzaktan uruguaylı olup burada kalıp sonra uruguaylıyım yae ben diyip askere gitmesek olur mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 o da oluyo ama 6 ayda bir gir çık yapman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Zikko said: o da oluyo ama 6 ayda bir gir çık yapman gerekiyo Nereye gir çık yapman gerekiyo_? Türkiyede oturma iznin olduktan sonra niye yapasın? neyi kastettin, detay pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Zikko said: ben biraz araştırdım urugay'ı kızın biri gelmeyin maaşlar ortalama 700$ ve yaşam pahalı demiş :(evet burda maaslar ortalama 2000 dolar ve benzin falan ucuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 kağıt üzerinde ne güzel ülkeymiş lan kesin bi itlik vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ama istelerse böbreğimi calsınlar iş bulun bana gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 komşuluk yokmuş. gençler yaşlılara otobüste yer vermiyorlarmış. gitmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Uruguay şurdan fiyatlara bakabilirsiniz, ortalama it maaşı 32k peso civarıymış aslında gidilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 kiraları görmemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 jacabo said: komşuluk yokmuş. gençler yaşlılara otobüste yer vermiyorlarmış. gitmem ben abi sen bu şakaları beceremiyosun pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 biliyorum. sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu vatandaş olup gitmeme olayı mantıklı lan askerlik için. 6 ayda bi gitsek de olur yani nolcak lan. kaç kuruş bi uruguay uçak bileti. girer bi dolanır çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 5k civarı gitgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bizim ülke böyle devam ederse mantıklı bence bu şekil bir şey denemek. Hem orada yaşayacaksın diye bir şey de yok. Bakarsın durumlar bizden daha boktan dönersin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 uruguay kapıları açmış türkleri bekliyorlar gelsinlerde uruguay vatandaşı olsunlar diye ellerinde şeker kolonya ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 /= kurban olsunlar bana be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 valla bizi s.ktirle kovmazlarsa ben başvurabilirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sparkcaster said: jacabo said: komşuluk yokmuş. gençler yaşlılara otobüste yer vermiyorlarmış. gitmem ben abi sen bu şakaları beceremiyosun pek. olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Fistan said: uruguay kapıları açmış türkleri bekliyorlar gelsinlerde uruguay vatandaşı olsunlar diye ellerinde şeker kolonya ile valla mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ahah ekşideki elemana spam yapmış millet ya yazıktır. hayvan gibi abanıyorsunuz sonra kapılar kapanıyor tabii, adamların fahri konsolosluğu var sadece onlarda bi anda abanınca millet telefonla tüm aramaları göçmen şubesine yönlendirmeye başlamış özet : gg adam akıllı başvurmadıkça sen almazlar - almasınlar zaten, biz gidicez eşimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 beni de yancı falan yapın :3 bavul falan taşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar