Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hayatımda bu kadar faydali bi uygulama görmedim ben.Telefonu uzaktan kontrol etmenizi,bilgilerinizi silmenizi,şifre koymayı,kilitlemeyi,çaldırmanızı,ses kaydetmenizi,arka veya ön kamerayla resim çekmenizi ve çekilen resimleri mailinize göndertmeyi,yerini tespit etmenize kadar herşeyi yapıyor,kendinide telefonda saklıyor.Hatta telefona pil bitiyor diye mesaj gönderip adam "ok"e bastıgında resmini ön kamerayla çekip size göndertiyor falan ... ihtiyacınız olan tek şey bir internet baglantısı ve email o kadar. Hepsini denedim çalışıyor.. android kullanan herkesin kurması gereken bir uygulama bence. www.androidlost.com Remotely control your Android phone from the internet or by SMS. Features: * read sent and received SMS messages * wipe phone * lock phone * erase SD card * locate by GPS or network * start alarm with flashing screen * send SMS from web page * message popup * forward calls * remote install * phone status: battery, imei, etc. * remote SMS alarm * remote SMS lock and unlock * remote SMS erase SD card * remote SMS wipe phone * remote SMS APN control * start/stop GPS * start/stop WIFI * hide from launcher * email when SIM card is changed * get call list * take picture with front camera * take picture with rear camera * make your phone speak with text-to-speech * SMS message command * SMS speak command * lock timeout * restore settings on boot * record sound from microphone * start and stop data connection from SMS * start and stop WIFI connection from SMS * content browser prototype The app does no polling to a server, so there is no extra battery usage. More details on the control web site: http://www.androidlost.com. Have a question? Please use the forum: http://groups.google.com/group/androidlost If you have trouble uninstalling, please read the FAQ - there are several one-click solutions! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Oha bildiğin spy program bu bence. O ne abi resim çekiyor ses dinliyor bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Böyle program ancak açık kaynaksa kullanılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tam gerge onay vermeden kullanmam diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bizden aldığı bilgileri kendileri depolayacak belki. Ayrıca google nasıl izin vermiş bu app ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Programin kendisinde birsey olacagini sanmiyorum ama "remote install" olayi pek hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 uygulama arkada planda yüklendiğini belli etmeyecek şekilde çalışıyor mu? Kısaca hatunların tele attım bir şekilde uygulamayı ayıkırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Program kaldırılır bence. Sonuçta herkesin yapabileceği ve toplamda 30 saniye sürecek bir işlem. Kimseye emanet edemezsin telefonunu. 2 dk w.c ye gitsen gg çekebilir telefonun. Çok sakat ve sakıncalı program 1m kişi yüklemiş lan oha haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bu ara bu tip malware programlar çok dolaşıyor ortada. http://www.symantec.com/connect/blogs/android-rats-branch-out-dendroid http://www.symantec.com/connect/blogs/remote-access-tool-takes-aim-android-apk-binder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Google nasıl onay vermiş şu programa. Hatunun cep telefonuna attık diyorsun da başka biride senin hatununa atabilir. 2 dk telefonu eline alması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 adamlar bütün bilgilerinizi hacılayıp satmadan önce, official Android Device Manager https://www.google.com/android/devicemanager kullansanız daha iyi sanki sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Masakari said: uygulama arkada planda yüklendiğini belli etmeyecek şekilde çalışıyor mu? Kısaca hatunların tele attım bir şekilde uygulamayı ayıkırlar mı? program kendini not alma ikonu şeklinde tutuyor ve açılışına şifre koyabiliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 stormeagle said: Program kaldırılır bence. Sonuçta herkesin yapabileceği ve toplamda 30 saniye sürecek bir işlem. Kimseye emanet edemezsin telefonunu. 2 dk w.c ye gitsen gg çekebilir telefonun. Çok sakat ve sakıncalı program 1m kişi yüklemiş lan oha haha programi kurmak için email onayi gerekiyor..ve şifreleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bence harika program. Çok hızlı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Androidin bittiğinin resmidir bu uygulama. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 millet telefonunu çalan hırsızları falan yakalatmış paso lol http://www.androidlost.com/#testimonials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 uzaktan mikrofonu açıp dinleme yapabilmek ve resim çekebilmek...priceless hatta resmi adam eline aldığında ok e basar basmaz otomatik ön kamerayla alabilmek ve resmin mailine gelmesi daha da priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 lan sanki araba ake telefon lan çalınırsa çalınır.telefon kapalıykende işlem yapamıyo fln telefonu çalıp açık bırakıcak biri yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bunu guvenipte telefonuna yukleyene helal olsun.bende cerberus uygulaması var, o bile rahatsız ediyor beni, bunda ses, resim, tüm kişisel Bilgiler ıvır zivir.cia programı gibi tüm kullanıcıların bilgilerini adam serverda toplar izinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 IMEI bile alıyormuş şerefsiz pahuahua imei copy direk IOS da jb li telefonlara bile böle uygulama yüklemek zor adam direk google storeye nasıl koyabilmiş bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 millet de cok merakliydi sirtindaki sivilceyi gorebilmek icin cektiginiz resimlere herkes bi interpol aranani, yasadisi cool orgut elemani kesiliyor boyle topiclerde de ha gayet iyi yapmislar bence. yuklerim ama kullanmadan once bikac ay beklerim yine patlama olasiligina karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 valla benim şöyle bi anım var ben bi kere aletimin resmini çekmiştim telefonda google plus oturup otomatik yüklemiş plusa bi girdim yüklenip onayınızı bekleyen resimler var dedi lak diye önüme çıktı o an napıcağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 darbe.doc çıkar telefonunuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Milletin watsapını takip edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Ajanlık değil. Telefon defterinizi çalıp herkese spam yolluyorlar. IMEI çalıp telefonunuzun kendinize ait olduğunu kanıtlamaya zorluyorlar sonra. Bunlar herkesin başına gelen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar