Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevişirken Birşey Hissetmemek

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Güzel bir ilişkye başladım, kötü bitecek.

Hatunun vajinası çok geniş, hiç birşey hissetmiyorum.

Sorun bendeyse düzeltmek için elimden geleni yaparım diyor, silikonsa silikon veya başka birşey. Benimle açık konuşabilirsin diyor. Söyleyemiyorum.

Ne diyebilirim ki? Vajinanı daralttır mı diyeceğim. Sabahtan beri içtiğim sigaranın haddi hesabı yok. Çıkmaza girdim. Üzülüyorum.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim;

Diyelim ki pipin küçük olsun; Küçük pipi 13 cm altıdır ki o kadar küçük olabileceğini sanmıyorum.

13 16 cm arası olduğunu düşünürsek kadının vajinası istediği kadar geniş olsun her türlü hissedersin oda hisseder.

Hani sen hissedersin ama belki o hissetmez onun sorun etmesi lazım aslında ama sen sorun etmişsin o zaman bence;

Sorun karşı tarafın salgıladığı vazla sulanma olabilir. Anca o şekilde sen bişey hissedemiyor olabilirsin diye düşünüyorum.

Kız arkadaşın daha önceden 24cm + zencilerle birlikte olmuş olsa dahi vajina bu daralan ve genişleyen birşeydir yine hisseder yani.

Sorun sulanma yada piskolojik etkenlerdir. Sen kafanı vajinanın çok geniş olduğuna takmışsındır o yüzden piskolojik olarak bu halde olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

bi süre seks yapmayınca daralır vajina

Yok be hacı kadın bu cocuk doğuruyor doğumdan sonra gg olması lazım o zaman. Alakası yok.

Östrojen denilen hormon zaten vajinaya esneklik katan bir hormondur. Beklemeye gerek yok anlık genişler anlık daralır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

monoscope said:

bi süre seks yapmayınca daralır vajina

Yok be hacı kadın bu cocuk doğuruyor doğumdan sonra gg olması lazım o zaman. Alakası yok.

Östrojen denilen hormon zaten vajinaya esneklik katan bir hormondur. Beklemeye gerek yok anlık genişler anlık daralır.

ya hani ben kendi tecrübemden yola çıktığım için sabah akşam birer kere gidince öteki gün genişlemiş bir şekilde duruyodu 1 gün cooldown vermek zorunda kalıyorduk ondan dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...