Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Güzel bir ilişkye başladım, kötü bitecek. Hatunun vajinası çok geniş, hiç birşey hissetmiyorum. Sorun bendeyse düzeltmek için elimden geleni yaparım diyor, silikonsa silikon veya başka birşey. Benimle açık konuşabilirsin diyor. Söyleyemiyorum. Ne diyebilirim ki? Vajinanı daralttır mı diyeceğim. Sabahtan beri içtiğim sigaranın haddi hesabı yok. Çıkmaza girdim. Üzülüyorum. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 pipi küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi sen şimdi bunu yazdın ya , millet senin ufaklığın genişliği yada boyu hakkında baya bi atıp tutucak. hazırlık ol. kendine hakim ol. banlanmadan atlatırsın bu zorlu süreci umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tam sertleşiyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Evet sertleşmede sorun yok. Kız arkadaş skalam 30-40 arası, ilk defa böyle birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 neyini discuss edecez, ilgi çekmek için şöyle başlıklar açmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Simetri problemi yine. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 seninki küçük olsaydı ve kız bunu sana dillendirseydi ne hissediceksen ona göre davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 kızın kukusunda sarkma varsa folloş olmuş kardeşim geçmiş olsun 2 ay sevişmeyin toparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 İbne falan olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 zenci kirala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 şakalı komikli veya ciddi yorum yapayım dedim. ne düşündüysem çok pis ya, değmez yani. Ya bu baya kişisel bişey, ve yapılabilecek yorumların hepsi pis ne biçim başlık yqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hah amk, erkekler kulübü.com olduk tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi böyle bişey hiçmi başınıza gelmedi, tam herşey güzel dediniz ve seks konusunda patladınız. Tam bir hayal kırıklığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 kız benle açık konuş demiş orta açmış sen kaçırmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sen zevk alamıyosan kız da zevk alamıyordur zaten... oral takılın az sonra gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Kardeşim; Diyelim ki pipin küçük olsun; Küçük pipi 13 cm altıdır ki o kadar küçük olabileceğini sanmıyorum. 13 16 cm arası olduğunu düşünürsek kadının vajinası istediği kadar geniş olsun her türlü hissedersin oda hisseder. Hani sen hissedersin ama belki o hissetmez onun sorun etmesi lazım aslında ama sen sorun etmişsin o zaman bence; Sorun karşı tarafın salgıladığı vazla sulanma olabilir. Anca o şekilde sen bişey hissedemiyor olabilirsin diye düşünüyorum. Kız arkadaşın daha önceden 24cm + zencilerle birlikte olmuş olsa dahi vajina bu daralan ve genişleyen birşeydir yine hisseder yani. Sorun sulanma yada piskolojik etkenlerdir. Sen kafanı vajinanın çok geniş olduğuna takmışsındır o yüzden piskolojik olarak bu halde olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bi süre seks yapmayınca daralır vajina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 monoscope said: bi süre seks yapmayınca daralır vajina Yok be hacı kadın bu cocuk doğuruyor doğumdan sonra gg olması lazım o zaman. Alakası yok. Östrojen denilen hormon zaten vajinaya esneklik katan bir hormondur. Beklemeye gerek yok anlık genişler anlık daralır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ana doğum yapmış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 fisting :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 boyu değil çapı önemli burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sequo said: monoscope said: bi süre seks yapmayınca daralır vajina Yok be hacı kadın bu cocuk doğuruyor doğumdan sonra gg olması lazım o zaman. Alakası yok. Östrojen denilen hormon zaten vajinaya esneklik katan bir hormondur. Beklemeye gerek yok anlık genişler anlık daralır. ya hani ben kendi tecrübemden yola çıktığım için sabah akşam birer kere gidince öteki gün genişlemiş bir şekilde duruyodu 1 gün cooldown vermek zorunda kalıyorduk ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hatuna sorsana önceden fisting falan takılmış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Yazık lan. Şuna benziyordur herhalde. http://www.kavga.net/gorsel/1cay_bardak_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar