Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Islak mendiller, acaip solüsyonlar falan kullanmak istemediğim, klasik mutfak bezleri sade suyla bile ekranı daha da kirlettiği için bütün bilgisayarların ekranları kış boyu yenilen portakalların kanlarıyla ve bu kanları silmek için çaresizce atılan parmakların izleriyle dolu. Ekranlardan biri kıytırık bi TV olduğu için biraz daha haşin ve acımasız davranabiliyorum ama iMac'in ekranına kıyamıyorum, neyle temizliycem lan ben bu mereti? Kutudan çıkan incecik bi bez vardı, sade suyla ekranı spreyleyip bu bezle sildim ama hem çıkarmadı, hem de kendi izini bıraktı. Var mı adam gibi kimyasalsız bi havlu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 camsil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 en son LAN BU MONİTÖR AMMA KİRLİ diye ıslak mendille girişmiştim biraz kendine gelmişti ama bildiğim kadarıyla sırf bu iş için kullanılan özel köpükler var, onlardan almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi bi hadi şuradan ya.. her yerde 10 tl ye solüsyon+bez var alıyosun siliyorsun ne bekliyorsun böyle ekrana değer değmez 0 gibi yapacak bir şey mi olacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/fakir-cleaner-ekran-temizleyici-225-ml/productDetails.aspx?productId=zyfaklcdcleaner&categoryId=28002815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Philips Instant Cleaner (şu köpüklü) ACD 23'te kullanıyorum (o da mac sayılır he?) hiç sıkıntı yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 hohlayıp hohlayıp kuru ve yumuşak bir bezle silcen abi işte. Nefesine kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 monitör temizlemek ayrı bir profesyonellik ister arkadaşlar çoğunuz ev ortamında bunu yapamazsınız özel solusyonlar, spreyler mikrofiber özel üretilmiş nano teknoloji temizlik bezleri falan lazım ama türkiyede satan yer yok ebayden falan alıyorsun ama herkes yapamaz çok zor monitör temizlemek çünkü en iyisi profesyonel birine götürün verin 3-5 kuruş temizlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ben güneş gözlüğü kutularından çıkan temizleme bezleriyle siliyorum kuru bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar