zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 alfred bence olmus ya, bildigimiz babacan alfred yerine kokten mukemmeliyetci tip olmasi bruce'ta kisilik olusturuyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yorumlar baya iyiydi, teşekkürler, bu akşam bakarım hızlıca. Böyle feedback verin canımı yiyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 yeni bi trailer vermişler, sezonun ilersinden karakterler, spolar falan içeriyor: hola veya benzeri addon tarzı bişi varsa izleniyor. http://www.youtube.com/watch?v=bzUJDmjBPuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 böyle alfredin abv ya.. barbaraya ilik gibi demişmiydim olsun bir kez daha söyleyeyim.barbara ilik gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ikinci de güzeldi, drama kısmı da %1 falan olması çok iyi dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=g8M64PCthVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dizi fena değil izlenir ama selina karakterini oynayan kız bana çok itici geldi ya çok göze batıyor dizide başka birini bulsalarmış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bana da inanılmaz itici geldi kız sırf kedi gibi gözleri var die almışlar gibi. bakışları, saçları falan , ağzına vurasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 3. bölüm baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 03 sfadsa, zenci "ablaya" ne güldüm harvey i yerden yere atarken http://www.youtube.com/watch?v=NcxDQ0d8IWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dizinin çekimleri sahneleri ne kötü ya kimmiş ki bunun yönetmeni baya yeto anlasılan zaten ucuz olsun diye tüm dizi maks. 3 farklı ortam geçiyor hiç kimse kendi bölgesinden ayrılmıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 polis niye ucarken balonu vurup patlatmadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 düşünemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ya şu little bruce'dan ne zaman kurtulacaz, çocuk draması bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 arrow'un kadın karakterlerinin bitmeyen dramı, gotham'ın little bruce'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 dizi fena değil ya bruce'un draması sıkıcı ve gereksiz ama, haklısınız. penguen'i güzel yapmışlar tuttum o arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ben de penguin'i beğendim ya eleman çuk oturmuş bence dizi kendini izletiyor ama itici bir gücü yok sanki gordon tek başına diziyi taşıyabilir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 iki bölümdür barbara barbara dedim dedim kız biseksüel çıktı iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Abi o Barbara'nın suratına sıçmazsın ağzı KARE resmen kadının, nasıl beğendiniz ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kaliptan erken cikarmislar kafayi, tornaya sokmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Xaenin said: Abi o Barbara'nın suratına sıçmazsın ağzı KARE resmen kadının, nasıl beğendiniz ben çözemedim. Şükrü'den sonra ikinci gay sen mi kesildin başımıza Kaan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi herşey surat/yüz güzelliğimi bunun bacağı var,memesi var varoğlu var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Frostbite said: bunun bacağı var,memesi var varoğlu var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Abi sen kizismissin, bi doldur bosalt yap ahafaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Aynen ya sorma. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar